"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София
Момичета, пресни, пресни. Парят чак  Simple Smile Wink Sunglasses
Качени преди 3 мин. от iOS

Скрит текст:
това, че ги е пуснал във фейса. Нали обича да крие веднага  Laughing

Това Нашия Мъж ли е  newsm78 newsm78 newsm78 . Къде е това място   newsm78 newsm78 newsm78 , харесва ми , искам и аз там  #Crazy #Crazy #Crazy
Силистра,  smile3521 Ayder, Çamlıhemşin, Türkiye (Айдер, Чамлъхемшън, Турция) От Трабзон, Черно море е на няколко часа. Той нали си е планинарче  Wink Каролинка-Минка пече гъзе на Бодрум с блезнето, зетя и мамушка  Thinking и детската градина Кайла и малкия бебок Лукас Thinking
Иииииии... веднага забърсахме снимката от водопада. Момичета имаме късмет  newsm44 newsm44 newsm44 да виждаме по-нещо ново.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 18:18 от Margarita Червенокоса вещица

# 647
Ayder, Çamlıhemşin, Türkiye

Каква красота... ooooh! Shocked Shocked Shocked

# 648
Момичета, пресни, пресни. Парят чак  Simple Smile Wink Sunglasses
Качени преди 3 мин. от iOS

Скрит текст:
това, че ги е пуснал във фейса. Нали обича да крие веднага  Laughing

Ай..яй..яйииии newsm44 newsm68 txtloves newsm76 Two Hearts
Много добре изглежда newsm10 smile3521 smile3503

Марго, Thank you  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 649
# 650
  • София
Махнахме при водопада в една поза, за да сложим при водопада в друга  Joy Joy Joy

А на фенската страница на Каролин има доста снимки (стари или нови)  Thinking все тая.
https://www.facebook.com/maaandkaro
Скрит текст:
Момичета, може червената боя да ми е в повече или наистина съм блондинка под прикритие  Laughing, но имам чувството, че тез' хубавици си разменят пръстена за годеж и брачната халка, а може и Каролина просто да слага снимки на сестра си като себе си  Shocked Ще се загледате ли в това?  Praynig

# 651
Здравейте,
Свет объркала съм те за Славена. Laughing Нищо, нали имате сходни интереси. Wink

Новите снимки са напълно Луди и Страхотни. Голям кеф е това! Ама какъв Мъж е само. Под ледения водопад се плацика... newsm53   Ама защо е с толкова дълги панталони. Искаме бански, искаме бански...
А камиончето ни стана ясно къде е пристигнало - на върха на планината.

# 652
Здравейте,
Свет объркала съм те за Славена. Laughing Нищо, нали имате сходни интереси. Wink

Новите снимки са напълно Луди и Страхотни. Голям кеф е това! Ама какъв Мъж е само. Под ледения водопад се плацика... newsm53   Ама защо е с толкова дълги панталони. Искаме бански, искаме бански...
А камиончето ни стана ясно къде е пристигнало - на върха на планината.

Без Каролина newsm44 newsm44

# 653
Марги, разледах профила и и има доста интересни снимки. Все  сама, самоснимаща се( хич не ми прави добро впечатление) - кифленска работа. Иначе има снимки и от Амстердам, и от Чешме, и от Литва. Все места, на които беше с Алакурт.

Диде, според мен и Каролина е там. Онази жена на камиончета приличаше на нея.

Как е вървял по тези хлъзгави  скали. Много съсредоточен е бил или е пълзял. hahaha
Само да не настине от тези ледени потоци, че съм далече и не мога да му помогна в оздравяването.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 20:29 от This_season

# 654
Не виждам да е махнал снимка и трите ги виждам все още във фейса.
Марги, за какъв пръстен на Каролинка-Минка говориш?

# 655
Сезони... Peace Hug

Незнам защо newsm78...но аз си мисля ,че е сам...без Карото..с кака и бати... bowuu

И...аз видях снимките Rolling Eyes...на някои от тях не изглежда никак зле bowuu...във фитнеса ,в колата с очилата,вързана на опашка,с бялата рокличка...но ,на другите...хмммммм...цъ... Mr. Green

Марго Hug...къде видя пръстен и халка... newsm78 Rolling Eyes

# 656
Здравейте момичета Hug Наде, аз виждам две снимки newsm78 Вече съм убедена, че си чете коментарите под споделянията от профила newsm12 След вчерашния фенски коментар, че не публикува актуални снимки...воалааааа два  броя реал  newsm74 Ще се освести това момче newsm80 newsm80 newsm80  261uu smile3535

# 657

Надеееее... bowuu Peace

# 658
# 659
Цвети, wavey аз виждам и трите му йени фотки във фейса(същите от на Свет колажа), Свееет, wavey   love001цакиииии,  за мен са, нали!? Party

Общи условия

Активация на акаунт