"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 735
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Добро утро,момичета Hug
Славена Hug липсва ми твоето творчество Rolling Eyes
free photo hosting

Момичета, на профила на МАА има качен много хубав клип newsm10
 https://www.facebook.com/profile.php?id=531353388
който може да го качи тук  Praynig
Този ли? newsm78

https://www.facebook.com/531353388/videos/10153466629688389/?pnref=story

wavey wavey wavey

Едва влезнах във форума Rolling Eyes от ентия път. Confused
Дидушче, на мен Мая не ми прилича на Карото.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 11:30 от Neidjal

# 706
Ее, Диди, хубава работа сега...нямал плочки
Я зяпай:

# 707
Е не съм Диди, но освен сферичната плоча на тумбака му друго не виждам, а и с тези черни бермуди ми прилича на турски пехливан Crazy

Грешка, сложих очилата, увеличих снимката и да има си ги човека, ако махне тази брада май ще си мяза с по зрелия Боран Ага Whistling

# 708
ЗяпахСезонче, но видях, само гънки на корема Shocked Е, малки гънки smile3503
Слвенче, де да бяха бермуди! това е долнището на анцуга му!!

# 709
  • София
"Винаги дръж нещо красиво пред себе си, дори да е само една маргаритка в обикновено бурканче..."
Хорас Джаксън Браун

Çamlıhemşin Fırtına Deresi
ooooh! Не щете да ми повярвате, че Мехмет Акиф е с каките на почивка, а Каролина е с мамушка на Бодрум  Wink

# 710

Слвенче, де да бяха бермуди! това е долнището на анцуга му!!

hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha май е така

Едната му кака да не е отишла мечките да плаши в планината Mr. Green

Скрит текст:

Каролина нали всичко обича да си снима, сега е сложила и това Sick #Crazy

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 12:58 от Slawena

# 711
Славена, подозирам че си в отпуска. Пишеш през деня в делнични дни Simple Smile Още помня твоята баничка, сигурно ако си вкъщи пак готвиш нещо вкусничко.

Плочки, гънки - кой каквото вижда. Важното е че Тумбаче напред няма.
Човека е в планината и не е взел в багажа Секси Банския за плаж. Нагънал анцунга и хоп пързулллллл по водата. Grinning

# 712
Сезони, позна от раз, отпускар съм вече. Баница не правя, че у дома всички са лепнали летен вирус ooooh!.... Сега се наслаждавам на МА периода Боран и една книга, че последните две седмици бяха ад.... С приятели смятаме да ходим на палатки за няколко дни по Балкана и малко и море и лятото си отишло.... Може пък срещна МА под някой нашенски водопад да се плацика, рибка да си лови / без анцуга с навити крачоли/ а така по фантазия и оперение Crazy, а Каротау да си пере потните блузки и кака да ги пази от мечки, че доста ги има

# 713
Е тогава радвам се че си сред нас..
Каките не са светски жени и дърпат Мехмет далеч от суетата. Но Карото го дърпа към  разврата. Joy

# 714

- Ага, по полека, че много ме боли корема! Вчера ядох миди и май са били развалени....

- Джихан, не усети ли неприятен мирис когато ги отваря?

- Вай, Боран, че то трябваше ли да ги отварям?
- !?!?!?!

# 715
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
  Привееет   момичетаааа  Hug Hug Hug

Малко нови мооокрии снимки ииии ...... Thinking вероятно мокри сънища за нас  Embarassed Embarassed Embarassed

Ваййййй нашия мъж яко се е разхладил  hahaha hahaha hahaha ама е на далеко е избегал, и аз мисля че момчето е с каките, но без Каролина,  smile3513тя нека си пече дупето на Бодрум, пък той да се разхлажда нейде по чукарите  Joy

Диди аз смятам че Мая и Карото имат доста очевадна прилика  smile3506

Аааа относно плочките на Мехмет си личат и то доста добре  Wink аз без очила ги виждам а ако сложа и очилата   Embarassed Embarassed Embarassed може и триъгълника по-добре да видя  Laughing

Сезонче малко разголени фотки на агата и опряхме до размера на майчинството в Турция  hahaha
И аз като смятам че тези двамата не са един за друг  Naughty ама кой ме пита  Thinking при тях обаче явно има голямо привличане и определено многооо голяма зодиакална страст, а за любов не съм сигурна  Whistling

А за литовската булка  Laughing явно вече се е наработила и го играе "домакиня" че то и 10 години трудов стаж да има то този 1 месец полагаем отпуск  newsm78 newsm78 при нея много продължава  smile3515 ooooh! по-скоро вече е преминала на режим "работно време - от време на време,  smile3534 smile3534 smile3534почивен ден - всеки ден"

Диди идеята ти за живо кафе е  newsm74 ама аз хич нямам път и работа към Софето  Tired

Хайдеее лек ви ден и спорна ви седмица  Hug
Аз ще ви чета  Naughty обещавам  Laughing че от другата седмица живот и здраве ще съм

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 15:09 от kotelina

# 716
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

- Ага, по полека, че много ме боли корема! Вчера ядох миди и май са били развалени....

- Джихан, не усети ли неприятен мирис когато ги отваря?

- Вай, Боран, че то трябваше ли да ги отварям?
- !?!?!?!

СЛАВЕНЧЕ  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo липсваха ми твоите закачки  hahaha hahaha hahaha

# 717
И нейния профил не е активен, блокиран ли е, изтрит ли е, не знам!?!
Каролинка-Минка в гръб, нова ли еее, не е лиии!?

# 718
Скрит текст:
Добро утро,момичета Hug
Славена Hug липсва ми твоето творчество Rolling Eyes
free photo hosting

Момичета, на профила на МАА има качен много хубав клип newsm10
 https://www.facebook.com/profile.php?id=531353388
който може да го качи тук  Praynig
Този ли? newsm78

https://www.facebook.com/531353388/videos/10153466629688389/?pnref=story

wavey wavey wavey

Едва влезнах във форума Rolling Eyes от ентия път. Confused
Дидушче, на мен Мая не ми прилича на Карото.
Да, този клип Praynig

# 719
Цвети, освен като линк по друг начин от фейса не знам как се качва клип.
Нашият Ага продължава да качва стари снимки от мнооооооого брадатият си период Confused(фотките ми мязат от времето на Фатих).
Коте,
Скрит текст:
ако не е тайна къде, ще летувате?

Общи условия

Активация на акаунт