"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 759
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Видеото започва със снимка на Биркан и Киво от манекенския период, обаче не ми прилича на никой от левентите на снимката.

Скрит текст:
[/

spoiler]

този клип е, меко казано, нелеп! 
коя е тази "мадам"?

# 91
Добро утро, прекрасници! Наминавам само да ви  Hug, защото тук нета е под всякаква критика  hit hitsmile3511 smile3511 Взех си лаптопа и флашка ,но чакам по два часа да зареди, а не обичам да пиша от телефона ..и те така smile3518
Гледам хубави планинарски снимки сте сложили newsm03 На планина като на планина, няма как да е облечен по друг начин, а мен късата коса изобщо не ме дразни. Sunglasses Едно от нещата, което ме доведе тук е точно това, че МАА обича планините и е запален пътешественик nuts
Хубав ден ви желая! Сезонче, радвам се, че си се оправила newsm03 Наде ,мерси за пожеланията Hug

# 92
Дани,
Скрит текст:
ето го Чагитко в новото му амплоа. Heart Eyes
Филма, ще се казва Delibal/Отровен Мед.

Наде, много мерси! Ще се гледа филма, когато излезе!

Добро утро на всички хубавици в темата!

# 93
  • near Sofia, Bulgaria

# 94
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро мили мои!  Hug Hug Hug

нека днешните жеги не изтриват усмивките от лицата ви а тук ще се разхлаждаме  Blush

# 95
  • Разград

Тази вечер трябва да се проведе това мероприятие за поклонниците на Франсуа Гаро, но заради терористичния акт имало възможност и да бъде отменено.

# 96
Мммммм и двойката Али-Назлъ, и Маразчо с цаките са балсам за очите ми. Heart Eyes
Тенкс Виленцееее,   love001 сети се за душицата ми Flutter най-накрая, ти да не се скри, че не те виждах ни в мазето, ни на балкона докато си писа поста!?! newsm78
Хайде, лека и прохладна нощ Ви желая.

Моля, моля не съм се скрила   Naughty  тук съм  bouquet  Хайде лека ти на теб   smile3524

Ммммм Виленце,  love001 каква прекрасна лека нощ Heart Eyes си ми пожелала.
Привет дружки-веселушки. Hug.......Hug

# 97
Видеото започва със снимка на Биркан и Киво от манекенския период, обаче не ми прилича на никой от левентите на снимката.

Скрит текст:
[/

spoiler]

този клип е, меко казано, нелеп! 
коя е тази "мадам"?

И мен ме подразни тази "мадам"! А кой от тях е Биркан, не разбрах?

# 98
Не можах да кажа добро утро но казвам Добър ден  newsm51 newsm51 newsm51

Тези очила знаете за кого са , НИ-КОЙ да не ги е пипнал защото ще има  bash bash bash smile3537 smile3537

# 99
Не можах да кажа добро утро но казвам Добър ден  newsm51 newsm51 newsm51

Тези очила знаете за кого са , НИ-КОЙ да не ги е пипнал защото ще има  bash bash bash smile3537 smile3537

За меня. 4470
Ох, smile3544 ох, Crazy ох, Crazy даже няма и да ги сгъна.
Ейййййй, оказва се, че и ти си ми дружка.  love001

# 100
Стара Загора , надявам се вече не ми се сърдиш , този хубавец е за теб #Crazy #Crazy #Crazy

# 101
  • София
(Добър ден на всички) Hug Heart Eyes Hug
"Гледайте напред с вяра, назад - с благодарност, около вас - с любов..."
Източна мъдрост

Тази вечер трябва да се проведе това мероприятие за поклонниците на Франсуа Гаро, но заради терористичния акт имало възможност и да бъде отменено.
Жалко, ако го отменят, но за нас е без значение. Днес рано сутрин Мехмет и девойки са заминали на почивка. Ще чакаме да видим къде ще празнуваме рождения ден  Thinking
Скрит текст:
Они сегодня рано утром улетели на отдых. А на прошлой неделе Кайла с бабушкой прилетели из Литвы. Сообщение об этом лайкнула и Нилгун.

# 102
Днес съм на вълна подаръци  Hug

Сезонче , и ти не си забравена , нали си ми дружка и за теб имам подарък  #Crazy #Crazy #Crazy

# 103
И Вили не е забравена , но нейния подарък и го пратих на лични , само тя да му се радва  Joy Joy Joy

# 104

Общи условия

Активация на акаунт