"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
(Добър ден на всички) Hug Heart Eyes Hug
"Гледайте напред с вяра, назад - с благодарност, около вас - с любов..."
Източна мъдрост

Тази вечер трябва да се проведе това мероприятие за поклонниците на Франсуа Гаро, но заради терористичния акт имало възможност и да бъде отменено.
Жалко, ако го отменят, но за нас е без значение. Днес рано сутрин Мехмет и девойки са заминали на почивка. Ще чакаме да видим къде ще празнуваме рождения ден  Thinking
Скрит текст:
Они сегодня рано утром улетели на отдых. А на прошлой неделе Кайла с бабушкой прилетели из Литвы. Сообщение об этом лайкнула и Нилгун.

И ( Бабушкй) пристигнал!!! Това, вече е обсада!!

# 106
Охоооои бабушка, Mr. Green ще е с тях, Laughing ясноооооооо работата е дебела, а Кайла предполагам Thinking е щерката на Каролин.
Бабушката, ще гледа внучката, а Мехмет и Карото, ще са младоженци. Mr. Green
Привет и на появилите се Hug.........Hug след мен.

# 107
Скрит текст:
Мммммм и двойката Али-Назлъ, и Маразчо с цаките са балсам за очите ми. Heart Eyes
Тенкс Виленцееее,   love001 сети се за душицата ми Flutter най-накрая, ти да не се скри, че не те виждах ни в мазето, ни на балкона докато си писа поста!?! newsm78
Хайде, лека и прохладна нощ Ви желая.

Моля, моля не съм се скрила   Naughty  тук съм  bouquet  Хайде лека ти на теб   smile3524

Ммммм Виленце,  love001 каква прекрасна лека нощ Heart Eyes си ми пожелала.
Привет дружки-веселушки. Hug.......Hug

Hug  Наденцеееее    bouquet  това е за теб, да се разхладиш в тази горещинааааа   Heart Eyes

# 108
Скрит текст:
Мммммм и двойката Али-Назлъ, и Маразчо с цаките са балсам за очите ми. Heart Eyes
Тенкс Виленцееее,   love001 сети се за душицата ми Flutter най-накрая, ти да не се скри, че не те виждах ни в мазето, ни на балкона докато си писа поста!?! newsm78

Моля, моля не съм се скрила   Naughty  тук съм  bouquet  Хайде лека ти на теб   smile3524

Hug  Наденцеееее    bouquet  това е за теб, да се разхладиш в тази горещинааааа   Heart Eyes

Мммм, чудна биричка. Crazy
Виленце, Виленце, Виленцееееее,  love001  днес много ме глезондрите Party все едно съм рожденичка.
Е, не че е далеч рожденият ми ден, но днес имам особено усещане Flutter с тези подаръчета за меня, bowuu
а аз на всички Вас в темата пращам по една приятелска прегръдка. hug.......hug

# 109
И Вили не е забравена , но нейния подарък и го пратих на лични , само тя да му се радва  Joy Joy Joy

ooooh!  Как се притесних, че за мене няма   Joy   Joy   Joy  бях готова да те   #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire  Сега вече съм спокойна   newsm62  Благодаря ти за подаръка    love001

# 110
Привет на тези преди мен, и на тези след мен в темата    bouquet  Това е за вас   Hug 

# 111
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аууууу Вилеее мерсаж за коктейлчето  newsm68 newsm68  love001  love001

# 112
Скрит текст:
Скрит текст:
Тенкс Виленцееее,   love001 сети се за душицата ми Flutter най-накрая, ти да не се скри, че не те виждах ни в мазето, ни на балкона докато си писа поста!?! newsm78

Моля, моля не съм се скрила   Naughty  тук съм  bouquet  Хайде лека ти на теб   smile3524

Hug  Наденцеееее    bouquet  това е за теб, да се разхладиш в тази горещинааааа   Heart Eyes

Мммм, чудна биричка. Crazy
Виленце, Виленце, Виленцееееее,  love001  днес много ме глезондрите Party все едно съм рожденичка.
Е, не че е далеч рожденият ми ден, но днес имам особено усещане Flutter с тези подаръчета за меня, bowuu
а аз на всички Вас в темата пращам по една приятелска прегръдка. hug.......hug

hug  Наденцеее    love001  тогава пак ще получиш подаръци    bouquet  това си е за днес   smile3503

# 113

Hug  Котеееее     love001  наздраве милаааа   smile3503

# 114
И Вили не е забравена , но нейния подарък и го пратих на лични , само тя да му се радва  Joy Joy Joy

ooooh!  Как се притесних, че за мене няма   Joy   Joy   Joy  бях готова да те   #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire  Сега вече съм спокойна   newsm62  Благодаря ти за подаръка    love001

Вили , как може да няма за теб, целия е само твой
    love001love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 115
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Hug  Котеееее     love001  наздраве милаааа   smile3503

Вай вай вай Виле с тоз УБАВЕЦ и няколко коктейла ще обърна  smile3534 /макар да не пия  smile3521/ а за теб мноооогоооо  Hug Hug Hug Hug

# 116
  • near Sofia, Bulgaria

Голямо раздаване и подаряване днес тук  #Crazy От мен за всички вас следобедно кафе!  Hug

# 117
След обедното кафе вече е сервирано, а от мен нещо леко в тези жеги   Nature Sunny sweating sun

# 118
ВАЖНО!
Стр.57, пост № 842

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.840;topicrefid=20

Така е Гале, Grinning днес голямо черпене пада. Heart Eyes Party
Всички разхладителни Heart Eyes вървят в комплект с компания, Heart Eyes малкото-голямо пораснало момче. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 16:30 от Neidjal

# 119
Стара Загора , надявам се вече не ми се сърдиш , този хубавец е за теб #Crazy #Crazy #Crazy

Как да ти се сърдя ,бе Слънцееееее newsm78 Naughty  Hug   love001  ...при такъв подарък #Crazy...и...да ми приготвиш още по хубав и по усмихнат Grinning Grinning Grinning...за след няколко дни... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy...че съм и нахална .... ooooh! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт