"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • near Sofia, Bulgaria

# 152
Лека нощ и от мен!
Много сладки сънища в тази гореща нощ  ви желая,

Наде, добре съм вече. На крака ще посрещна рождения ден на екранната ми голяма любов.

# 153
  • Разград
Забърсахме предходното от дувара и турихме туй нещо

Эдгард Митчелл американский астронавт...участвовал в экспедиции Аполлон -14 на Луну и после этого не раз выступал с заявлениями о том, что инопланетяне существуют, много раз посещали Землю, но эту информацию скрывает правительство США..
Наш умник на Луну ли отправится)))

# 154
  • near Sofia, Bulgaria

# 155
Добро утро, момичета!

upload a gif

Чета вчера Агата пак мъдрости ръсил  smile3523и снимки дето не ни допадат слагал newsm12 Явно е с какво го е спечелила Кароту, пълна подкрепа на неговата щуротия Wink Ама и ние си го харесваме такъв какъвто е, поне аз txtloves Прекрасна странна птица  mrstraetz
Хубав ден ви желая Hug

# 156
От агенцията с чат-пат попаденията в новините

Забърсахме предходното от дувара и турихме туй нещо

doh

Луда работа!!
това "умозаключение" на наш Мехмет, беше споделено на този ФБ профилhttps://www.facebook.com/profile.php?id=1769457465&fref=tl_fr_box&pnref=lhc.friends!
лицето, което стой зад този профил, му честити РД в аванс, и пожела, да го види на екрана в нов проект! нещо в този смисъл! 
Сега проверих, и той е изтрил поста си #Crazy newsm78

Този, същият от профила беше направил онова прословуто изказване , което явно малко поразтърси МАА. Но явно и този има два профила във фейса, защото аз му следя страницата със същото име, а това е като личен профил #Crazy

# 157
Добро утро , хубав ден ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

Кафе и закуска от мен   bouquet

# 158
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро ханъми  Hug
 newsm78 newsm78 newsm78 не го разбирам аз този ЛЪВ и вкъщи си имам странна птица ама този е още по-странен  Thinking

вчера голямо черпене е паднало  smile3506 - бири, кафета, сладоледи, фотки за греховни мисли /особено в жегата  Laughingsmile3534

Алакурт не трябва да остава насаме със себе си, че започва много до мисли  newsm78 и накрая пак нищо смислено  hahaha
Славена той затова ходи с много хора на почивка, че да няма време за много размисли  newsm62

Хайде хубав и прохладен ден от мен

# 159
Добро утро ,момичета... Hug Hug Hug Hug Hug

И...аз не то разбирам Мехметя Naughty #Crazy...май си е объркал зодията newsm78...дали пък не е преносен Naughty...няколко месеца  bowuu Joy...такъв екземпляр нямаме в нашата общност... Naughty Wink Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде... Hug Peace

Naughty Сега ,надявам се да се виждат фотките... Peace Joy Joy Joy

# 160
  • Разград
Чета вчера Агата пак мъдрости ръсил  smile3523и снимки дето не ни допадат слагал newsm12.....................
Хубав ден ви желая Hug .............

Снимката по вероятно е свързана със събитията от последните дни в Турция.
Долу-горе това е написано на нея.
Когда вы смотрите с Луны на мир, ваше сознание меняется, становится глобальным. Вы начинаете понимать, как все в действительности обстоит в мире, и у вас возникает неудержимое желание что-то с этим делать...
Когда вы смотрите от туда, с Луны, на мир, международная политика выглядит мерзостью. Хочется схватить политика за воротник, перенести за собой на 2 миллиона километров в космос и крикнуть ему в лицо: "Посмотри на это, с...н ты сын!"
Эдгар Митчелл, астронавт Аполло 14.

# 161
Здравейтеееее Hug.......Hug дружки-веселушки..........
Охххх много ме разсмя коментара........нашият умник на Луната ли, ще се отправя!?
Свееет, Hug виждам цаките Heart Eyes за меняяя, Party скивам гиии. Party
Сезонче, Hug нека си добре, радвам се.
Коте, Hug Ваня, Hug Цвети, Hug Гале,  HugСилистра. Hug

# 162

Здравейте момичета  bye  Hug
Thinking ooooh!

Прекрасен ден ви желая Kissing Heart

# 163
  • София

Разхлада за телата ни в и храна за душата ни

Вълшебно и щастливо да ви е   bouquet

# 164
Здрасти Зори, Hug гледам нашият Ага вече е готов за излитане в Космоса.
Марги. Hug

Общи условия

Активация на акаунт