"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здрасти Зори, Hug гледам нашият Ага вече е готов за излитане в Космоса.
Марги. Hug

Надеее той духом отдавна е там  newsm78 сега вече и тялом отива  newsm62 smile3534

# 166
Здравейте,
Алакурт само в космонавт не се е превъплащавал и ето че сега го направихте такъв. Grinning
Тъкмо в небето ще огрее още една Звезда - а именно нашия Ага!

# 167
Момичета, дали като тръгне за Луната тоз красавец, ще покани и някоя от нас, а newsm78

# 168
Здравейте красавици Боранови, аз както винаги с моите късни включвания, но си ви изчитам с удоволствие  Hug.

Поздрави на момичетата за темата   bouquetnewsm44 newsm44 newsm44 Two Hearts

Една различна Съла:

# 169
Момичета, дали като тръгне за Луната тоз красавец, ще покани и някоя от нас, а newsm78
Едва ли Деси, Simple Smile по-скоро, ще си вземе Съла Laughing и ще и разказва приказка за Луната, и Земята. Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сезонче, Hug Bondad.  Hug

# 170
Едва ли Деси, Simple Smile по-скоро, ще си вземе Съла Laughing и ще и разказва приказка за Луната, и Земята. Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сезонче, Hug Bondad.  Hug

ЕЕЕ,много егоистично от негова страна. Той ако знае ние какви сме хубави и бърбориви просто съм сигурна, че ще забрави за всички  Сълита Joy Joy Joy

# 171
Момичета, нашият  Ага е прекрасен и политически ангажиран млад човек Peace Сутринта се изумих като видях писанието, но Ваня е постнала пълния текст и работата се изясни #CrazyМАА за пореден път изразява отношение към политиката и политиците по неговия завоалиран начин Rolling EyesТози мъж не престава приятно да ме изумява Peace

# 172
Момичета моля за малко помощ. Някой да знае от къде да си изтегля турския филм "Завладяването 1453" озвучен на бг или със субс. И още нещо , книгата на Беязът Акман - Първият ден на света  newsm78 newsm78 newsm78

Ако не съм се объркала , мисля че филма го видях на първа страница, остава книгата  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 14:29 от Silistra_SS

# 173
  • София
Момичета моля за малко помощ. Някой да знае от къде да си изтегля турския филм "Завладяването 1453" озвучен на бг или със субс. И още нещо , книгата на Беязът Акман - Първият ден на света  newsm78 newsm78 newsm78
Сезонче, опитай тук
Скрит текст:
Това е линкът на филма. Субтитрите са в торента. Ще трябва да се регистрираш.http://avatar-bg.org/index.php?page=details&id=ab4cd675d300a … 7c4b43559fc09c62c
Във vbox7.com го има с аудио на бг. Ако не искаш да го гледаш директно, можеш да си го свалиш от сайта. Аз ползвам тази програма Internet Download Manager. Момичетата, ако ползват друга да кажат.
Книгата на Беязът Акман я има само на хартия.
Цитат
Margarita Червенокоса вещица корекция Simple Smile
Силистраooooh! ЕГНooooh! пусти очи  Peace

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 15:48 от Margarita Червенокоса вещица

# 174
Марго , не съм Сезончето но ти благодаря много  newsm51
Филма го намерих във vbox , но в такъв случай книгата няма да я търся  newsm78 newsm78

# 175
А случайно някой да знае от къде да си сваля книгите на Елиф Шафак - Дворецът на бълхите и Копелето от Истанбул  newsm78 newsm78 newsm78

Не знам дали си струват ама ги искам   bouquet

# 176
Ехоооо! здравейте и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug на всички, без имена да не пропусна някоя!
Всеки, човек преди РД, изпада в по особено състояние! така, че поведението на наш Мехмет, си е съвсем в реда на нещата newsm10
Скрит текст:
Случилото се в Турция, преди два дни, потресе и нас! какво да кажем за турците! и за МАА в частност! нормално е да бъде възмутен и да негодува!
Турция е една от най старите членки на НАТО. през всичките години, се е възползвала от правата си и е изпълнявала задълженията си по това членство! до преди една година, когато отказа  на саюзническите ВВС сили да ползват ВВС базата Инджерлик, до Адана, за атаки над ИДИЛ "Ислямсака .........!!
Може би Ердоган е мислил, че по този начин няма да провокира ИДИЛ и ще си спести проблеми с тях!! не ми се ще да мисля, че има симпатизира!!! 
за пореден път се видя, че това нещо е извън всякакви норми на "естествена човешка нормалност"!
дано и управляващите в Турция да са го разбрали, най после!
Жалко, че това ще стана с цената на много погубени, невинни животи.
извинявай те, момичета, че така се отплеснах от темата! Но, знаете, че този въпрос, ме засяга много лично!   
[/i][/b]

# 177
Силистра, не знам дали има от къде да ги свалиш, аз по принцип чета в chitanka.info, но тези са по-нови книги и не знам дали са качени. Мога обаче да дам мнение - Копелето на Истанбул е добра книга и разбира се тежка - стил Елиф. Ако не си я чела, горещо препоръчвам Чест на Е. Шафак.  Hug

А случайно някой да знае от къде да си сваля книгите на Елиф Шафак - Дворецът на бълхите и Копелето от Истанбул  newsm78 newsm78 newsm78

# 178
Силистра, не знам дали има от къде да ги свалиш, аз по принцип чета в chitanka.info, но тези са по-нови книги и не знам дали са качени. Мога обаче да дам мнение - Копелето на Истанбул е добра книга и разбира се тежка - стил Елиф. Ако не си я чела, горещо препоръчвам Чест на Е. Шафак.  Hug

Благодаря ти много   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 179

Силистра, аз имам и двете книга, ако искаш ще ти ги дам!
Копелето от Истанбул е много хубава! в нея има един персонаж, плаче да бъде изигран от наш Мехмет!,
Дворецът на бълхите!! признавам, не можах да я прочета до края Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт