"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
http://istinatabg.com/?p=4574
Попадна ми случайно тази статия,извинявам се ако вече я има публикувана.
Да Ви попитам след 76 серия в дата.бг и излъчените по бтв има ли някъде преведени на български други серии,които мога да изгледам или само на македонски и руски Simple Smile

# 196
Hug

Какви тоалети, какви рокли ooooh! ooooh! ooooh! Ето и плана за парти:

1. КаротУ / като за празник ще и отпуснем минута с любовта на живота и/, бабушка / след като си подари специално оплетеното пАловерче за любимия почти зет/, котки, кучета и всякаква придружаваща ги флора и фауна се пращат на СПА в съседния курортен град за 24 часа. Изключение се прави за малката Кайла, тя заминава на аква атракции с преспиване / да разбере детето от празника на там не знам какъв му се пада Мехмет бей/.

2. Тържеството е под мотото " Хавайски нощи с турски вариации". Тоалета хавайски полички и много чичеци по  гостуващите предимно дами / времето е горещо, а сламата държи хладно, китките скриват специфичния аромат на всяко тяло/.

3. Музика, автентична хавайска, с привкус на ориенталски ритми / а как ли звучи този буламач/
4. Питиета- предимно коктейли / само по желание, че боли глава от тях на следващия ден/
5. Моля, без обувки- БОСИ-/ с пояснението, че като настъпи сюблимния момент с поздравите, да не се настъпват болезнено присъстващите по мазолите, ... и всичките 26 кости на ходилото.
6. Торта / все още идеите се утвърждават/
7. ВАЖНО-  Да се открие виновника за събитието, да се приведе в приличен вид и да се облече в унисон с дресс кода на събитието.

Още идеи?

Славенче, аз съм готова, мятам обувките и оставам боса за купона, роклята също - оставам само с чичеците,
ама имам дерт -
рожденника знам ли какви му са музикалните предпочитания, с неговия философски нюх към живота, каква ли музика да му приготвим, хавайска с турски вариации-кючек на забавен каданс ли е това? #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 197
Наде, коригирах си поста. Не ми се получава от таблета и това е.
Славени, странна приумица за хавайско - турски рожден ден.
Тортата предлагам да е с наша снимка- Незнайните дами ( нищо че забраниха тортите с картинка. То в Турция агенция по храните не съществува). Laughing

А виновника, Ах този виновник. ....
Опропасти ми брака, влезе в мечтите ми и сега се вее по пътищата неведоми ..

# 198
Хелена, не си се повредила, мила!
просто или снимачния екип е решил, че от вълнение, зрителя няма да забележи, че на вън е вече ден!!! или, на Абай, му отнело, цяла нощ да убеждава Съла, да си отиде при мъжа!! аз избирам вероятност 2. знаеме си момичето, колко е инатливо smile3516

# 199
ОО, Наде, скъпа, здрасти

как не ми виждаш тоалета, толкова се старах докато го намеря, ама и дибидюс става

само да не избяга рожденника като ме види Joy Joy Joy

аз и торта вече съм му направила, я погледни тука
Скрит текст:

за нашия  брадатко ЛЪФФФ - ТОРТА от мен
Здрасти Simple Smile и стига вися на балкона, и в мазето, а скачкай при нас........я каква си чевръста, че и лъвска торта Laughing си му спретнала на Агата.
Пусни я пак тази рокля, че не я скивам, виждам само зелено квадратче. Rolling Eyes
Славенке. Hug
Мдаааа тука има нощ, там има ден на диванчето, това си е недвусмислица на сценаристите.
No_ela, Simple Smile добре дошла/скокнала при нас.
Няма други епизоди с бг аудио, има само серии на езиците, които си споменала, но наесен предстои доизлъчването на сериала по БТВ.

# 200
https://www.youtube.com/watch?t=18&v=w_DKWlrA24k

Пожелавам ви, лека гореща нощ, с моя много любима песен в изпълнение на Izrael Iz / хаваец/-  Somewhere over the Rainbow ( Някъде отвъд дъгата ).

... и си го представете в хавайска поличка, в знойна нощ, на брега вперели поглед в безкрайния океан, заслушани в шума на вълните.... и ти мъчейки се да махнеш малкото раче, което иска да докопа пръста на крака ти, той чоплейки полепналия сок от кокоса по брадата си.... хавайска романтика Crazy Crazy Crazy

# 201
Хеленче, стига Боран и Съла отново да ме взривят в продължението наесен Heart Eyes и пак, ще се отприщя.
Сезонче, не те разбрах, кой пост си си корегирала и защо? newsm78
Лека Славенче. Simple Smile
Дидушче с теб засичахме ли се днес, не сме лиииии, но за всеки случай и на теб здрасти?! Hug
Виленце, Hug нещо ми се губиш, само ни четеш, но не скокваш при нас. Confused

# 202
О-о!  Добро утро на всички разсънили се . сякаш в очакване на Новата Година!  

Диди, в кой епизод беше сцената с босилека, че и яз се бях сетила, но нещо не я открих.

Хелена, много красива рокля си избрала за РД на наш Мехмет   bouquet
аз си преглеждам "Завръщане", и току що изгледах сцената с босилека, и последвалите им "горещи" сънища #Crazy

# 203
О-о!  Добро утро на всички разсънили се . сякаш в очакване на Новата Година!  

Диди, в кой епизод беше сцената с босилека, че и яз се бях сетила, но нещо не я открих.

Хелена, много красива рокля си избрала за РД на наш Мехмет   bouquet
аз си преглеждам "Завръщане", и току що изгледах сцената с босилека, и последвалите им "горещи" сънища #Crazy

Добро утро и на теб, Simple Smile денят ни сега започва. Joy
Много ми дожаля за Джансу както са я обрисували нашите жълтурковци #Cussing out в статията, все едно е прокълната.

# 204
Ей гледайте какво нещо е Чуждият мъж.... Изоставих брачното ложе и хоп на компютъра, за да си бъбря с вас Laughing

Силистра - СПИШ...

Prinx - вярно, че все едно Новата година посрещане. Почти всички на линия и чакаме ли чакаме..... и ние незнаем какво, ама лафа да върви Laughing

# 205
Сезончееееее, абе отговори ми бе жена, хващат ме братята и сестрите Joy когато питам, и не ми се отговаря. Crossing Arms
Какъв пост си корегирала и защо, към мен ли е бил адресиран, и не съм го прочела?

# 206
Наде, ето това исках преди малко да публикувам и после си коригирах поста като не се получи.
Техниката не е с мен днес. Космонавта се намесва Wink

# 207
Сцената с босилека е в оригинален 37 епизод, след 53 минута.
Славени, много успокояваща песен! Hug

# 208
ОО, Наде, скъпа, здрасти

как не ми виждаш тоалета, толкова се старах докато го намеря, ама и дибидюс става

само да не избяга рожденника като ме види Joy Joy Joy

аз и торта вече съм му направила, я погледни тука
Скрит текст:

за нашия  брадатко ЛЪФФФ - ТОРТА от мен
Здрасти Simple Smile и стига вися на балкона, и в мазето, а скачкай при нас........я каква си чевръста, че и лъвска торта Laughing си му спретнала на Агата.
Пусни я пак тази рокля, че не я скивам, виждам само зелено квадратче. Rolling Eyes
Славенке. Hug
Мдаааа тука има нощ, там има ден на диванчето, това си е недвусмислица на сценаристите.
No_ela, Simple Smile добре дошла/скокнала при нас.
Няма други епизоди с бг аудио, има само серии на езиците, които си споменала, но наесен предстои доизлъчването на сериала по БТВ.

photo share

Надее, вижда ли ми се роклята, мила

Виж само как ще се барна!!!! Laughing Laughing Laughing
Ще си загуби ума по мен, само мой ще е тази вечер!!! newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 smile3532 smile3532

и бижута и обувки и всичко... Two Hearts Two Hearts Two Hearts до 12, после....  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 209
Славенче,
аз, също много не харесвам  идеята за Хавайско  Парти!  и със сламени полички ShockedМислиш ли, че Надето  ще ни пусне така? Naughty NaughtyНЕ!
аз мисля да бъде Черно-Бяло парти! ние дамите, ще сме в бели, ефирни и леки рокли! аз имам една такава ленена! Идеална е за празник край морето!
А наш Мехмет, ще бъде с черни панталони - каквито иска! и бяла риза, може да не я закопчава! и без това, по някое време, ще му стане толкова горещо, че ще я захвърли на някъде!
Музиката, поне в началото, нещо много автентично турско от.. Мардин - например!
Но Карото, няма как да я пратим на спа!! нали ще е парти 2 в 1! наш Мехмет, го кара пестеливо! и с едно парти, ще празнува РД и Годеж!

Общи условия

Активация на акаунт