"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 700
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Ехааааааааааа Party...седянка посреди нощи...кой гол ,кой облечен...цъ цъ цъ...много рано я заФащате... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

http://istinatabg.com/?p=4574
Попадна ми случайно тази статия,извинявам се ако вече я има публикувана.

Че Naughty...какво му е на Сарп newsm78...не е лошо момчето Naughty...малко обрасло Rolling Eyes...съвсем малко...не е като наш Мехмет... bowuu Joy Joy Joy Joy

# 211
Наде, ето това исках преди малко да публикувам и после си коригирах поста като не се получи.
Техниката не е с мен днес. Космонавта се намесва Wink

Мммм. Heart Eyes
Хеленче, сега я виждам, ще го разбиеш с този тУалет.
Охххх Диди, разсмя ме преди лягане, Joy НЕМЪ да Ви пусна тъй, а по-късно през нощта, ще падат и драшляци, и задръжки. Laughing
Тя Сезончето още отсега ги е разгологъзила  Joyна подписа си.
Лека Ви нощ. Hug Hug Hug

# 212
Принкс,
46ти бг, вариант, след 30та минута Heart Eyes

# 213
Наде,
 Май не! днес не сме се засичали! Hug Heart Eyes  на теб от мен Wink

# 214
Славенче,
аз, също много не харесвам  идеята за Хавайско  Парти!  и със сламени полички ShockedМислиш ли, че Надето  ще ни пусне така? Naughty NaughtyНЕ!
аз мисля да бъде Черно-Бяло парти! ние дамите, ще сме в бели, ефирни и леки рокли! аз имам една такава ленена! Идеална е за празник край морето!
А наш Мехмет, ще бъде с черни панталони - каквито иска! и бяла риза, може да не я закопчава! и без това, по някое време, ще му стане толкова горещо, че ще я захвърли на някъде!
Музиката, поне в началото, нещо много автентично турско от.. Мардин - например!
Но Карото, няма как да я пратим на спа!! нали ще е парти 2 в 1! наш Мехмет, го кара пестеливо! и с едно парти, ще празнува РД и Годеж!

А-а-а-а, НЕ!!!
Диди, к'в годеж, к'ви пет лева??

Там годеж няма да има НИВГА! Не разбрахте ли???!! smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Аз за Карото съм й приготвила едно омайно биле , дето кат го изпие и ще спи три дена и три нощи, тъй че Мехметя ши е наш, бъдете рахат!

# 215
  bouquet  bouquet
  bouquet

мерси, Диди!

Принкс,
46ти бг, вариант, след 30та минута Heart Eyes

# 216
Аз смятам да заложа на  бяла лятна рокля. Нали е летен рожден ден.
Белият цвят  е символ на нещо ново ....

# 217
Момичета, вие знаехте ли че Алакурт е страстен гмуркач?!
Аз, не!

Вижте тук колко е готин пак

# 218
а, Сезонче, Много си краси красива!

мерси за босилека - явно 37 оригинален е 46 бГ - както е писала Диди.

bouquet

Славенче,  мерси за поздрава, -  рожденникът може и да ни чете, но, като гледам, засега само аз и Сезони се почувствахме поздравени с тая песен!

Аз смятам да заложа на  бяла лятна рокля. Нали е летен рожден ден.
Белият цвят  е символ на нещо ново ....

# 219
Наде, Славенче, къде избягахте? тъкмо започваме!

# 220
На Каролина може би това ще и е първият негов  рожден ден. Също както и на нас. Вървим ръка за ръка с нея. Laughing

# 221
Момичета, вие знаехте ли че Алакурт е страстен гмуркач?!
Аз, не!

Вижте тук колко е готин пак

Много красива рокля си си избрала Сезонче, направо Мемчо ши забраи Карото кат та види. smile3521 smile3521 newsm10 newsm10

И аз на сега гледах малко от Еманет, ама така голо обръснат, нещо не го любя..само неглиже с брада до три дни- на тъй не мога да му устоя.. Laughing Laughing Laughing

# 222
Диде, то уж щях да лягам, но то с тези хавайски  фантазии и блянове.... Пратих милото да си съзерцава рибките по любимите му канали, пък аз да си мечтая за палми и .... На спокойствие

Хелен, защо роклАта ти е с един ръкав джанъм, да не си започнала събличането преди обличснето Mr. Green

# 223
Айдее, идва време за празнуване и палуванеее

newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  party023  Gift  cook newsm38  bigdance2  ura newsm18  Party Time  costumed034 Tada Tada

# 224
На Каролина може би това ще и е първият негов  рожден ден. Също както и на нас. Вървим ръка за ръка с нея. Laughing

Да! само, че тя е до него в реала!
какво ли правят сега? дали чакат да мина 12.00 часа!  като нас?

Общи условия

Активация на акаунт