"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 674
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Разград

# 301
Аз сега обхождам тук-там, но никъде нищо интересно не виждам с изключение на поздравителни колажи, а гъркините са спретнали два видеоклипа, но не виждам да са му пратени.
Все едно е обикновен ден за феновете му. #Crazy ooooh!
Навремето на Чачко пратихме поздравителен видеоклип от бг феновете и бяхме отразени в местно тяхно издание.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 11:51 от Neidjal

# 302
Скрит текст:
Добро утро,
УТрото е по мъдро от вечерта. Извода от снощи -  Ние сме Луди!!! Grinning
Но пък Единствени и Незаменими!

Хубав 23 юли! ( числото звуче добре). Grinning

Изписали сте света след 11 часа снощи. Сън не ви е хванало  newsm78 newsm78 newsm78
Поздравления на всички ви , много красиви снимки и колажи сте сложили   love001  love001
Вили , ти  винаги правиш невероятни клипове , и двата са хубави но този с цигулката ми е фаворит   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Hug  Благодаря, милааааа    love001   newsm51    love001

# 303
  • Разград
Каките вероятно планират следващото пътешествие с Еркан.

ПП Момичета нека някои да пусне клипчетата на Вили в туитъра, защото аз вече ги пуснах снощи и сега няма да ми позволи два пусна същото отново. По принцип винаги който и клип да си пусна аз веднагически го препращам в туитъра и контакта, което направих и снощи с клипчетата на Вили.

# 304
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=_LVVHlLSN7Q
Много хубави поздравителни снимки и клипчета в негова чест сте сътворили, адмирации smile3501 мили мои дружки.
Виленце, прекрасни снимки си използвала в клипа, Heart Eyes според мен е редно този поздравителен видеоклип да му се прати в туитъра или фейса, а тези, които имаме туитър да го ретуитнем/харесаме(ако решиш да му го пратиш може да добавиш към името си надпис BG FAN за да е ясно от кои фенове е, разбира се ако желаеш, в такъв момент всяко внимание би действало като балсам за душата на всеки човек).
Скрит текст:
Хеленче, тенкс  love001 за цаките за меня. Heart Eyes

Hug  Наденцееее, Благодаря ти мила     love001

# 305
Скрит текст:
Каките вероятно планират следващото пътешествие с Еркан.

ПП Момичета нека някои да пусне клипчетата на Вили в туитъра, защото аз вече ги пуснах снощи и сега няма да ми позволи два пусна същото отново. По принцип винаги който и клип да си пусна аз веднагически го препращам в туитъра и контакта, което направих и снощи с клипчетата на Вили.

Благодаря ти, Ванче    bouquet

# 306
  • София
"Най- красивите неща, които даряват истинско щастие пристъпват тихо на пръсти и чакат мига, в който ще ги забележите.."
Одри Хепбърн
Merhaba kızlar
Купонът продължава

Скрит текст:
Момичета, ще кача клипчетата във фейса и в туитър, но имам питане и молба.
Питането е, в туитър във фалшивия профил да ги туитна или имате нещо друго в предвид?
Молбата ми е, да ме намерите във фейса (Margarita Yordanova) на снимката съм с очила, поне някой, за да мога като споделя снимка от профила на Мехмет да ги пусна и да напиша пожелание от нас. Снощи вече пратих съобщения и няма как да стане, а и едва ли си гледа съобщенията в Други  Simple Smile Ако имате други идеи, очаквам предложения. Може да напишите и пожелание.

# 307
Леле-мале, #Crazy току що се прибрах и навън в момента е ад Shocked под небето. ooooh!
Марги, Hug като публикуваш клипа във фейса пусни тук линк, че да се ориентираме, а за туитъра вече съм в чуденка, Thinking ако няма личен профил е безсмислено да се пуска във фалшивия.
Колкото и да гледам сестрите му все до един и същ извод стигам, че са с по-груби черти от на брат си Мехмет, не харесвам такива жени Stop с мъжко излъчване. Confused
Виленцеее. Hug

# 308
Нашия Мъж си е получил подаръците и ни черпи със шампанско #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 309
Здравейте весели и забавни момичета, влюбени по различен начин в Мехмет Акиф!

Присъединявам се към поздравите към Мехмет Акиф по случай рожденния му ден!

Поздравления за Вили за хубавия клип, който е подготвила- наистина е много добър и е много добра идея той да стигне до него като поздрав от българските му фенове!
Очаквам с нетърпение някой нов проект на Мехмет Акиф, защото наистина е удоволствие човек да го гледа.
В момента се наслаждавам на Аданалъ, вече с бг превод, за което благодаря на преводачите.

Neidjal , аз пък много харесвам Нургюл - на мен пък точно този тип мъжки момичета ми харесват - това са жени които стават за всичко- точно тя ми прилича на индианка, виждам я и на кон, и в планината, но и у дома като мила и грижовна майка и съпруга.

Не понасям лигави, префърцунени момичета, които смятат, че мъжката част е на този свят за да им угажда на прищевките- с една дума не понасям кифли, с каквито света се е напълнил в последно време. Разни хора - разни идеали....
Желая Ви слънчево настроение и много позитивизъм!

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 15:30 от Mar-Mil

# 310
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Mar Mil добре дошла отново  Hug

# 311
Вярно, че подарък не сме му подарили.
Какъв по голям и сърдечен подарък от това, да подаря себе си.... А мисля че вече е направено!!!

Мар Мил добре сме те заварили отново. На мен също Нюлгюн ми е симпатична.
Здравейте и на всички други празнуващи. welcome

# 312
Здравейте весели и забавни момичета, влюбени по различен начин в Мехмет Акиф!

Присъединявам се към поздравите към Мехмет Акиф по случай рожденния му ден!

Поздравления за Вили за хубавия клип, който е подготвила- наистина е много добър и е много добра идея той да стигне до него като поздрав от българските му фенове!
Очаквам с нетърпение някой нов проект на Мехмет Акиф, защото наистина е удоволствие човек да го гледа.
В момента се наслаждавам на Аданалъ, вече с бг превод, за което благодаря на преводачите.

Neidjal , аз пък много харесвам Ниргюл - на мен пък точно този тип мъжки момичета ми харесват - това са жени които стават за всичко- точно тя ми прилича на индианка, виждам я и на кон, и в планината, но и у дома като мила и грижовна майка и съпруга.

Не понасям лигави, префърцунени момичета, които смятат, че мъжката част е на този свят за да им угажда на прищевките- с една дума не понасям кифли, с каквито света се е напълнил в последно време. Разни хора - разни идеали....
Желая Ви слънчево настроение и много позитивизъм!

Мар Мил, не си ме разбрала правилно.
Нямам нищо против мъжките момичета и смисълът, който им придаваш, даже напротив, но не харесвам жени с мъжки и груби черти, също и кифли както самата ти ги наричаш.
Надявам се вече е ясно какво искам да кажа.
Силистра, ако отсега го подкараме с шампанско hahaha до довечера, ще се наквасим та няма да може да познаем нашите си Аги. Joy

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 14:44 от Neidjal

# 313
  • София
Момичета, във фейса е поздравен и в двата профила:
1. https://www.facebook.com/profile.php?id=531353388
Вижте Споделяне
2. https://www.facebook.com/Alakurtt
Вижте Споделяне

В туитър клипът е качен като туит в моя профил, туитнат е на @alakurt_m и @__alakurtmehmet.
Това е от мен

# 314

Силистра, ако отсега го подкараме с шампанско hahaha до довечера, ще се наквасим та няма да може да познаем нашите си Аги. Joy

Наде , това е извънреден и важен случай и ни е позволено да сме наквасени  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao. Ще кажем че е от слънцето  newsm78 newsm78 newsm78 , не сме наквасени а слънчасали  newsm62 newsm62  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт