"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 607
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Марги, wavey Гале, wavey Дидушче, wavey недей да криеш г-на Heart Eyes със специалната наздравица.
Агата се появи. Laughing
#MehmetAkifAlakurt #new

Алелуя.. Алелуя bishop newsm17
той е цял, невредим и, май без Каролина??? или, онази с черно беля клин, е тя!!!
но къде ли е това!! newsm78 newsm78
може ли още инфо! Моля newsm17

# 436
Оле Майко, след невероятният Джем, сега и Невероятният Алакурт.... Shocked
Какво прави на това камионче с зетя  newsm78

Тази с шарените маратонки дали не е Каро?!

# 437
Марги, wavey Гале, wavey Дидушче, wavey недей да криеш г-на Heart Eyes със специалната наздравица.
Агата се появи. Laughing
#MehmetAkifAlakurt #new

Скрит текст:
hahaha  hahaha  hahaha
Скрит текст:
smile3501 smile3501 smile3501 От толкова много криене това ли излезна Thinking newsm78 newsm78 newsm78
Все по-трудно разбирам този лъв newsm78 вълк newsm78 и т.н.  ooooh! ooooh! ooooh!

smile3521

Дидушче, засега не откривам друго инфо съпътстващо снимката освен, че е йени.
Сезонче, ако се плашите Mr. Green да не Ви стряскам в бъдеще с такива хубавци, а, Laughing аз мислех, че вече имаме закалка с такива левенти!?! Joy

http://fansfav.com/en-yakisikli-turk-erkek-oyuncu-2015/

# 438
Наде, стряскай ме, не възразявам и без това много спокойно лято карам.
Поне от темата да идват ураганите Laughing

Това ще е в Турция сигурно. Къде другаде иначе такъв транспорт.
А може и в Индия.. Thinking

# 439
първоначално, си помислих, че е някъде на екзотично пътешествие! и с тази камионетка, ги возят до някаква забележитеност!
Но, като я разгледах по внимателно, май си е в Турция! възможно ли е да отишъл в гарда, в който сатана атентата миналата седмица, за помощ и подкрепа? човека от дясно, не е ли с микрофон или нещо подобно newsm78 newsm78
 Е, " новина с пари днес, утре безплатна!" така казват египтяните!

# 440
И на мен ми мина мисълта за Индия! но, сега там е много жега, не е за туризъм! ама наш Мехмет си е авантюрист! дали и "Бабушка" е там?
Иначе, вида му, изобщо не ме стряска.
Той си е такъв от доста време!
би ме изненадал, ако се обръсне гладко Shocked

# 441
Не твърдя че познавам близките му , но този накрая седналия мъж не е зет му  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Наде като изравяш такива снимки моля те изрови от някъде и инфо за нов проект , като го гледам с тази брада в това горещо време направо ми прилошава  newsm09 newsm09 newsm09 Дано поне се къпе   newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

А това с брадите се оказа много модерно. Днес гледах футбол по телевизията , то почти нямаше обръснат футболист  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Пуста и мода ,фабриката която правеше бръснарски принадлежности ще фалира. Моля се при нашия тази голяма брада да е за роля  newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 17:49 от Silistra_SS

# 442
Наде, от къде изкопа тази снимка?

# 443
Здраейте!

Свет, ЧРД!

Скрит текст:

Взимам си Алакурт от новата фотка като амулет против уроки , лоши очи и калпави шофьори и отивам да карам колело с дребчо.....

До после Hug

# 444
Здраейте!

Свет, ЧРД!

Скрит текст:

Взимам си Алакурт от новата фотка като амулет против уроки , лоши очи и калпави шофьори и отивам да карам колело с дребчо.....

До после Hug

Славена права си , направо със снимката му да плашиш непослушни деца  smile3506 smile3511

# 445
  • София
Да ви кажа всички са в Турция. Вчера Шебнем писа, че е в Трабзон, Чамлъхепшин, Сини. Корнелия и мъжът й са в Бодрум и района. Стоят до късничко, при положение че имат бебе  smile3504на 8-9 месеца. Значи баба е с тях, щом баба е с тях, значи Калорина, Кайла и Мехмет Акиф са край тях.  Thinking newsm78  ooooh!  smile3530 smile3521

# 446
Да тихо, тихо е в темата ooooh!

Дами, да не би да не смеете да влезете и погледнете Алакурт от новата фотка newsm78, я какъв е хубавец ненагледен Crazy

С пухкава брахдичка, черна косичка и крачища в тъмно оперение, но си е МА, а цаки как можах да зaбравя #Crazy

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 20:30 от Slawena

# 447
От интервю на Кенан И

Дразнят ли те мустаците?

Не е лесно, иска поддържане. Всяка сутрин трябва да се занимавам с тях, да ги оформям добре. Най ми е трудно, когато се храня. Ако не внимавам, може да прочетете менюто по мустаците ми. През лятото в горещините не е особено приятно. Непрекъснато имам чувството, че ми мирише на вълна.

А пък и с брада???  newsm78 newsm78 Shocked Shocked Shocked

# 448

- Ау, разсипа се солта, Боран ага.....Това е на скандал.

- Е, може пък да се размине, джанъм?

-А аа не става, вече се настроих.

# 449
Свет, ЧРД и от мен!

Пеше, че в този град бил Çamlıhemşin - на Черно море.

Общи условия

Активация на акаунт