"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

Колажа е интересен, само Съла малко е брадясала, А Боран пообрасъл доста под брадата Mr. Green

newsm78 newsm78 newsm78

На балкона хладно ли е Rolling Eyes

Ясно, лека нощ!

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 22:28 от Slawena

# 451
Слвенче,
аз сега влизам, и ти нося армаган smile3503

# 452
Не твърдя че познавам близките му , но този накрая седналия мъж не е зет му  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Наде като изравяш такива снимки моля те изрови от някъде и инфо за нов проект , като го гледам с тази брада в това горещо време направо ми прилошава  newsm09 newsm09 newsm09 Дано поне се къпе   newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

А това с брадите се оказа много модерно. Днес гледах футбол по телевизията , то почти нямаше обръснат футболист  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Пуста и мода ,фабриката която правеше бръснарски принадлежности ще фалира. Моля се при нашия тази голяма брада да е за роля  newsm17 newsm17 newsm17
Няма такова, Confused не мисля, че е брадясал заради нов проект, всички негови колеги с малки изключения са брадясали. Sick
Аз отдавна спрях да се надявам да я намали, вече ми е все тая та ако, ще и с брада до пъпа да ходи.
Диди не знам, то къде ли не се рових. #Crazy ooooh!
Аууууу частта от интервюто с Кенан, която Цвети е публикувала е отврат, а какво остава за дълга брада......ами като на моя шеф преди години със засъхналия сопол. Sick

# 453
  • София
"Винаги ще си трън в очите на другите,
когато си или по-смела, или по-различна от тях."
"През деня - мисли, през нощта - сънувай.”
китайска поговорка

ღϠ₡ღ Лека и спокойна нощ ღϠ₡ღ

# 454
  • near Sofia, Bulgaria

# 455
Привет ,момичета ! Hug Hug Hug Hug Hug

От сърце ви благодаря ,за поздравите и пожеланията!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

А...за Мехметчо newsm78...знае той ,знае,кога да се появи newsm44...толкова го чаках ooooh! #Crazy...малко брадясал...ама щом е без Карото,ша са прежаля... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

М/у другото ,незнам този профил истински ли е или фалшив  newsm78,но ми е приел приятелството и има надпис на колажа ми...You're friends on Facebook

https://www.facebook.com/mehmet.alakurt.14418

# 456
  • near Sofia, Bulgaria

Добро утро! Да посрещнем деня с усмивка! Simple Smile

# 457
много весел, и прохладен ден, Прекрасници Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 458
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Доброу трууу  сладурки  Hug Hug Hug

В тези жеги да се разхладим и може пак да се разгорещим
Скрит текст:
с един току що изкъпан красавец  Laughing пък може и нас да ни и изкъпе  smile3521 newsm17

Хубав вторник от мен момичета!   love001  love001  love001  love001  love001

# 459
Добър Ви дееееен. Hug.......Hug
Свет, този профил на Мехмет не е сред предполагаемите истински.
Коте, Мараз Али Heart Eyes и Боран Ага Heart Eyes не са за криене.

# 460
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Наде аз ги скрих, защото на пръв поглед вместо да се разхладим от питието, ще се разгорещим  smile3514от гледката  smile3534

# 461

Наде аз ги скрих, защото на пръв поглед вместо да се разхладим от питието, ще се разгорещим  smile3514от гледката  smile3534
Здравейте момичета HugГорещ Ага WinkАма това е прекрасна ЖЕГАааааа Joy

# 462
  • София

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Днес това е от мен. Дори с климатик жегата си е жега  ooooh! Щом Агата почива и ние да вземем малко да починем и да се насладим на нещо различно, та да го оценим още по-добре  Wink

# 463
Здравейте Момичета Hug Hug Hug за всичка!
на вън е АД!
а аз си мечтая за

но бих се задоволила и с

аз отивам, да поспорвам малко newsm39 running jump
а вас ви оставям в компанията , на този прегрял, като нас Убавец smile3503 smile3503 специално за тези , които не го харесват с брада!!

# 464
Скрит текст:
Здравейте Момичета Hug Hug Hug за всичка!
на вън е АД!
а аз си мечтая за

но бих се задоволила и с

аз отивам, да поспорвам малко newsm39 running jump
а вас ви оставям в компанията , на този прегрял, като нас Убавец smile3503 smile3503 специално за тези , които не го харесват с брада!! [/i][/b]

Скрит текст:
Мани, мани, на мен и гладко обръснат не ми е по вкуса, Laughing  абе рядка порода съм, няма угодия и туй то. Joy

Общи условия

Активация на акаунт