Пазаруване от Mothercare - тема 3

• 62 074
  • 356
  •   1
Отговори
# 210
И въпреки това са по изгодни и в пъти по качествени от това което може да се намери в Бг магазините в този ценови диапазон. Аз напазарувах доволно.

# 211
  • Варна
Мога ли да помоля за линк към намаленията? И коя фирма превозвач използвате за доставка до България - Варна? Благодаря Ви предварително!!!

# 212
  • София, Манастирски ливади
Мога ли да помоля за линк към намаленията? И коя фирма превозвач използвате за доставка до България - Варна? Благодаря Ви предварително!!!

http://www.mothercare.com/sale-preview.html?src=SalePreview_Xmas16

Има тема за превозвачите. Зависи в кой град сте. Аз ползвам GGBG.

# 213
  • Варна
Аз ползвам kdshoppinguk.com. Пловдивска фирма са, но имат човек във Варна, близо до Максуда. Аз обаче предпочитам да ми пращат нещата по ЕКОНТ.

# 214
  • Варна
Благодаря ви момичета за бързите отговори!  bouquet

# 215
Избери 0-3 месеца. Материите са страхотни  newsm10
0-3 месеца кой размер се води? Има ли някакъв допълнителен код за отстъпка за над 50 или 100 паунда?

# 216
0-3 месеца е размер 0-3 months. Това е до 65 см и до 6.5кг. Можете да разгледате Size guide, където за всеки размер има описание какви сантиметри/килограми покрива.
Няма кодове за намаление. При над 50 паунда доставката е безплатна за адрес в Англия.
Аз ползвам Gabco и после по Спиди.

# 217
  • София
Моята поръчка даже е обработена и пътува вече, много са бързи  Shocked

# 218
  • Варна
И моята, и моята Simple Smile

Днес не виждам обаче намаление.

# 219
0-3 месеца е размер 0-3 months. Това е до 65 см и до 6.5кг. Можете да разгледате Size guide, където за всеки размер има описание какви сантиметри/килограми покрива.
Няма кодове за намаление. При над 50 паунда доставката е безплатна за адрес в Англия.
Аз ползвам Gabco и после по Спиди.
Много благодаря, не знаех че има size guide. Вчера си харесах многооо неща намалени и видях, че намалението е до 23ти вечер, т.е.днес. Преди малко влязох да добавям вече в кошницата и какво да видя-няма намаление, защо така, някакъв бъг ли има в системата? Кога пак ще има намаления?

# 220
  • Варна
Mystery, и аз се изненадах, че няма вече намаление. Обикновено има sale preview за регистрирани потребители и на следващия ден се вижда от всички. Но....голяма част от нещата, които ги е имало в началото на намалението, вече ги няма. Затова пълниш кошницата и бързо плащаш, няма много време за оглеждане. В бързането видях сега, че съм поръчала два комплекта чорапи.

# 221
  • София
Аз напълних кошницата и явно е било след 24 часа през нощта, защото ми изписа, че има проблем с картата и не могах да си пусна поръчката:(

# 222
  • Варна
Пробвай пак. Сега видях, че има активно намаление. Но част от нещата, които поръчах, вече ги няма.

# 223
  • София
Снощи напълних кошницата и докато я оглеждах да не би да съм объркала някой размер (случвало ми се е, но разбрах чак когато разопакован нещата ooooh!) ми изписа на няколко артикула sold out  Thinking, много ме хвана яд, а съм бърза и знам,че свършват мигновено.

# 224
  • София
моята днес даже ще я доставят  Shocked
иначе много им е зле сайта, вчера едва напълних кошницата, после един час да платя, в стария вид нямаше такива трудности сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт