Пазаруване от Mothercare - тема 3

• 62 062
  • 356
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз пък доста бързо платих и доста бързо приключих за разлика от минали години.

# 226
  • София
И аз напълних кошницата. Една рокля само изпуснах, но нищо. Нямах проблем с плащането. Много бързо стана. И вече са изпратени! Много са бързи.

# 227
  • на земята
Момичета,колко часа е това намаление?Аз вчера няколко пъти влизах не видях намаление никъде?
Все от анг.некст пазаря,и все се каня да хвана някое намаление тук,взех няколко неща и михаресаха,но нещо не мога да се вредя.
Намалението за всички ли е?Има ли ВИП клиенти,които имат достъп по рано как са нещата?
И как ви идват нещата толкова бързо до БГ ли има доставка директно,мислех,че е с превозвач?
Благодаря  Hug

# 228
  • София
До ппревозвач идват бързо, тепърва ще ги чакаме.
Иначе има my mothercare club, оттам изпращат линкове с намаленията.
Някъде из профила може да се абонираш, безплатно е и дават кодове за намаление.

# 229
  • София
И ние сме с превозвач. Не съм абонирана за намаления или поне не знам за това, но на 22.12,когато пазарувах, на сайта пишеше 50% до 23.12 (не знаех дали е и 23 вкл и бързах да платя в последните минути на 22.12)

# 230
  • Варна
Аз 1000 пъти се абонирах, но никой не ме отразява. И дебна намаленията. Имейли, кодове от тях - йок.

# 231
  • София
Лаленце, аз Габко ползвам. Сега на 7 януари тръгва курса, в който е пратката ми. Дори и количката ми чака там. Нея от друг сайт от uk я взех. И на 14 януари трябва да е тук. Бавничко е, но си заслужава. Simple Smile

# 232
  • на земята
Честито Рождество Христово!
Благодаря момичета, и аз съм с првевозвач,пазаря от всички сайтове с него, КД шопинг доволна съм много,просто от този сайт не съм взимала,с една приятелка поръчахме едни парки само,та затова ви разпитвам.Ще трябва да дебнем за намаление в сайта значи.
 bouquet

# 233
  • Berlin
Няма директна доставка, само с превозвач.

# 234
  • София
Здравейте, харесах си една количка от сайта: http://www.mothercare.com/sale/mamas-and-papas-sola-2-pushchair- … =90&start=156
Разбрах, че доставката е безплатна до адрес в Англия, като ще я ми я доставят до адрес на GGBG. Освен цената в сайта, за доставка няма да имам, ще платя само транспорта до БГ с посредника, нали- 1,99 лв./кг. newsm78 И след като направя поръчката през мадъркеър и посоча адреса на посредника, какво следва, в сайта на посредника нещо трябва ли да направя ooooh!
За първи път ми е се притеснявам нещо да не объркам, извинявам се за многото въпроси.

# 235
  • София
В ггбг нищо не правиш, те си отразяват доставените неща.
Само да се регистрираш и да си попълниш айди-то в адреса.

# 236
  • София
В ггбг нищо не правиш, те си отразяват доставените неща.
Само да се регистрираш и да си попълниш айди-то в адреса.
Супер, благодаря Hug
А плащането на посредника, тоест доставката, става при взимане на пратката, нали newsm78

# 237
  • София
Да

# 238
  • София
Да напиша възмущението си: по време на намаленията поръчахме доста неща, дойдоха, но и двата чифта спортни обувки, които дойдоха бяха номер 20 1/2, при поръчани 26 и 17 ( и миналият път ми го спретнаха този номер и сега имам 4 чифта ненужни обувки номер 20 1/2) ooooh!, чадърът беше абсолютно негоден за употреба със счупена дръжка и спици, тотално смачкани. Е, не знам дали ще поръчван вече, много ме дразнят. Имам чувството, че си разчистват наличностите или прости пъхат в кашона каквото хванат, без да поглеждат размер от поръчката  Crossing Arms

# 239
  • София
Пишеш им и ти връщат парите  Rolling Eyes
Аз съм имала липсващи неща, повредени не са ми се случвали.

Общи условия

Активация на акаунт