Пазаруване от Mothercare - тема 3

• 62 054
  • 356
  •   1
Отговори
# 240
А разноските от Бг поемат ли при връщането?

# 241
  • Русе
Не ми се е случвало, но по груб спомен ще кажа, че ако се налага връщане по тяхна вина - заради сгрешен размер, модел, скъсана дреха, то разноските се поемат от тях. В случай, че искаш да го върнеш защото си променила решението си - тогава ги поемаш сама.  Simple Smile

# 242
  • София
само пари са ми връщали на мен, не знам за разноски  Rolling Eyes
пишете им, ще предложат решение.

# 243
  • in a Lovesong
Здравейте, тези от вас, които си купиха големите комплекти на Авент по коледните намаления какви залъгалки получиха? На мен са ми пратили за момиче

bouquet

# 244
И моите са такива. Пука ми. Тъкмо ще гледат залъгалките, а не него Laughing

# 245
Здравейте на всички,
бих искала да попитам относно  поръчка от Mothercare ( може да сте го коментирали назад).
Имам регистрация, направих каквото трябва за доставката, но картата не ми приема, вие с какви карти пазарувате?
Моята е виза електрон на уникредит... Cry

# 246
  • Варна
И моята е Виза Електрон, но на ДСК. Досега не съм имала проблем. Но пък отдавна, от 6-7 месеца, не съм поръчвала нищо от там.

# 247
  • София
аз с пейпал плащам, опитай да си регистрираш картата там  Rolling Eyes
иначе с кредитни виза съм пазарувала на пиб и райфайзен.

# 248
Момичета, когато липсва артикул от дадена поръчка към кой трябва първо да се обърна - към сайта или превозвача? Досега не ми се беше случвало,та не съм наясно  newsm78

# 249
  • София
Към сайта ако не ти е бил отворен пакета.
Ама виж все пак дали изобщо е изпратен  Rolling Eyes

# 250
Към сайта ако не ти е бил отворен пакета.
Ама виж все пак дали изобщо е изпратен  Rolling Eyes

Ами стои си на processing, обаче то и други неща са с този статут, но те пристигнаха. Това значи ли, че просто трябва да чакам да пристигне с някоя от другите доставки?
И друго да попитам, само че не знам дали е за тук въпроса ми. От къде купувате онлайн дрешки на Early Days и Primark? В сайта на Primark като разглеждах останах с впечатлението, че не може да се пазарува онлайн, а за Early Days изобщо не намерих.

# 251
И иве ли получавате код за 20% отстъпка, като наближи рождения ден на децата ?

# 252
  • София
И иве ли получавате код за 20% отстъпка, като наближи рождения ден на децата ?
да, ама всяка година за различни неща. Тази година беше за играчки и някакви снимки, та не се възползвах.

# 253
  • Berlin
Аз май винаги съм получавала кодове за сайта им с играчки, ELC и никога не съм го ползвала.

# 254
  • Варна
Задържали са ми пратка по 20 и повече дена при тях с един артикул processing. Накрая ми пратиха колета без този артикул, като ми писаха, че пратката е без него, а паричките са ми възстановени. Никога не са ми делили поръчка на две и повече пратки.

Общи условия

Активация на акаунт