Пазаруване от Mothercare - тема 3

• 62 037
  • 356
  •   1
Отговори
# 270
  • София
те май са само лични кодовете, ако изобщо ги има  Rolling Eyes
в my mothercare записа ли се, там има еднократно код за 10 от 100.

поръчките от намаленията обработиха ли ви ги?
моята пътува вече с превозвача, но две неща си седят със статус Processing, чудя се дали ще ги изпратят изобщо.  Rolling Eyes

# 271
те май са само лични кодовете, ако изобщо ги има  Rolling Eyes
в my mothercare записа ли се, там има еднократно код за 10 от 100.

поръчките от намаленията обработиха ли ви ги?
моята пътува вече с превозвача, но две неща си седят със статус Processing, чудя се дали ще ги изпратят изобщо.  Rolling Eyes

да, записала съм се, но може би не зная къде да видя за този код. Може ли да ми съдействаш?

# 272
  • София
ами аз преди време се записах, та ми изпратиха кодовете на мейла.
сега не знам как е точно  Rolling Eyes

# 273
записала съм се, но не са ми пращали кодове... Уф, 80 лв за 2 термометъра не ми се дават, затова търсих код, ако може да падне малко ценичката :/

# 274
  • София
потърси ги и по други сайтове, някъде може да са с по-ниски цени  Rolling Eyes

# 275
гледах, тук в Бг един е 58 лв.. а в амазон има по-евтин , но е употребяван ...

# 276
В Амазон често намалят термометри. Съвсем скоро имаше един за 12 паунда за ухо и чело. Беше намален от около 50 паунда. Аз от там си купих моя.
Бамба, моите поръчки са обработени. Едната я получих, другата пътува и май пак ще поръчвам. Много са им уголемени нещата. Децата ще ги облекат след около година...

# 277
  • София
на мен пък умалени ми се виждат  Rolling Eyes
сега купих размер 5-6г и са му точни, а е още на 4г.
отказаха ми тия неща и имам код за 10% отстъпка, ама нямам какво да купувам засега.

# 278
  • Варна
И аз имам едни неща, които стоят Processing. А при превозвача има колет от Mothercare. Ще видя какво ще дойде при мен.

А в моите очи дрешките на Mothercare си отговарят за възрастта Heart Eyes

# 279
Аз купих размер 12-18 м. който е до 86 см. Моите сега са на 1,1 г., а ги купих за септември, октомври. Ние още нямаме 74 см. Дънките  са огромни и стават на племенника ми, който е на 2г и 2 месеца.  Дано поне за пролетта да им станат. А сега трябва да купувам пак... Подлъгах се по възрастовия размер. За лятото им бях купила пак така 12-18 м и се оказаха една идея по-големи, но си ги носят, затова реших, че за есента този размер ще им е добре. Якето също е огромно - стои на момата, като рокличка до глезените.  Laughing

Бамба, на мен така ми бяха отказали една рокля заради изчерпано количество за този размер и то след като платих. Писах им, че роклята ми трябва (беше за повод) и че сега като поръчам друга пак ще ми начислят доставка, което е некоректно. Ако бяха ме уведомили преди да платя, щях да я сменя. Те се извиниха и на следващата доставка с роклята не ми начислиха доставка. Така, че ако нещо от отпадналите неща искаш да смениш, пиши им.

# 280
  • София
Момичета, като ви маркираха, че са шипнати нещата, дойде ли и мейл от куриерска фирма- Хермес, Йодел... преди май идваше такъв с тракинг номер. Аз нямам сега.

# 281
  • София
Моите с йодел пътуваха, мейл получих от тях в деня на доставката и след като доставиха.

# 282
  • Варна
И при мен като при Бамби.

# 283
  • София
тия се побъркаха нещо  Crazy
постоянно получавам мейли, че ми ъпдейтват поръчката, която дори вече получих.
имаше две неща, които отказаха и веднъж ми изпратиха код за отстъпка.
вчера ги отказаха още два пъти и получих още два кода  Joy Joy Joy

# 284
  • София
Хм!
Аз пък имам статус шипнато на 04 ти, очаквано на 05 ти и нищо повече от никъде, вкл няма доставена пратка в превозвача! Писах им вчера, че нямам получена пратка, нищо!

Общи условия

Активация на акаунт