Пазаруване от Mothercare - тема 3

• 62 040
  • 356
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Манастирски ливади
И аз успях да пусна една поръчка с каквото беше останало, но чак вечерта.

Благодаря на dea76 bouquet

giuli, не съм забелязала да зареждат.

# 76
И аз успях да пусна поръчка, но голяма мъка. Сигурно пет пъти ми нулира кошницата. От набелязаните неща само едно яке свърши. Та, доволна съм! Сега ще чакам да хвана нещичко и от по-големите намаления.

# 77
  • София
Снощи пуснах една поръчица...но днес виждам,че цените нямат нищо общо с вчерашните! Или не са ги актуализирали или това никак не ми прилича на намаление!
Подкрепям впечатлението,че едно време наистина имаше намаления и по-висок процент и по.често разнообразни оферти-да речем преди 5г, откакто ползвам дрешките им.

# 78
То беше до вчера намалението, аз го пропуснах Sad
Пишете пак като има Simple Smile

# 79
  • София
Влез в сайта! Друго пише! Двата дни беше предпремиера

# 80
  • София
Аз пуснах поръчка на 22,12, на 24 се промени статуса на Dispatched. Да очаквам ли още някаква промяна в статуса? В линка на всеки един от продуктите като кликна пише Parcel data received awaiting coll-какво ще рече това? На какъв етап са, още в превозвача ли newsm78. Аз ползвам Габко и не виждам при тях да е отбелязано получаване Sad То вярно че бяха празници, ама малко се притеснявам, че за доста голяма сума напазарувах. От две години не съм поръчвала от този сайт и малко съм позабравила кое как беше.

# 81
  • София
Харесах едно якенце за сина ми. Досега не съм поръчвала от сайта и не съм наясно. Мога ли да помоля някой, който поръчва за себе си да поръча и за мен. Благодаря  Wink

# 82
  • Berlin
Как мога да се възползвам от -10 паунда при поръчката, когато съм член на клуба? Току-що уж се регистрирах, но не ми се отразява нищо в кошницата. Едно столче за кола ще поръчвам. Crazy
Порърчали ли сте толкова обемно нещо, проблеми с доставката? Аз ще ползвам Габко.

# 83
  • София
Трябва да ти изпратят код. Аз съм поръчвала столче за кола, с габиели, дойде си в кашон, отделно от другите неща.

# 84
  • Berlin
И аз така предположих, но няма нищо още или не става веднага. Laughing

# 85
Може ли да ми обясните как се получава такъв код за отстъпка?
Аз често поръчвам, но досега никаква отстъпка не съм ползвала.
Поръчвала съм кош за новородено за количката, беше в много голям кашон, но нямаше проблем. И аз ползвах габко.

# 86
  • София
търсиш My Mothercare, регистрираш се и трябва да получиш някакви обяснения и код с отстъпка, той е 5 от 50 или 10 от 100.
а днес ми пише че с код SAVE5 получавам 5 от 50 на ненамалени играчки .

# 87
Не съм пазарувала от сайта от миналата година по това време... Та, имам поръчка около 210П, някакъв код валиден има ли?

# 88
  • Berlin
Нямах мейл, почвам да де чудя дали не съм се регистрирала преди години и тогава да съм ги изтрила.  newsm78 Но пък въведох данните на децата и натиснах join...
Няма иначе някакви редовни кодове, супер рядко пращат, по мейл, персонален код. Иначе е, каквото е обявено на сайта.

# 89
  • Бургас
Само да кажа, че тези кодове са за ненамалени артикули Hug

Общи условия

Активация на акаунт