Звездни компромати - 254 част

• 78 395
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Нямах идея, че Скарлет Йохансон е с толкова фина талия. А изглежда едра. Боже, добре, че мен не ме снимат, че щях да играя Моби Дик сигурно.

# 646
Салма Хаек е 66 набор, браво на нея, не бих предположила, че наближава 50г.

# 647
Относно скандала Моника Валериева/ Андреа,Николета,Светлана Василиева и т.н?? Направо смях и позор! Андреа и компания удариха дъното с тези коментари, а зя мое учудвани Моника Валериева постъпи доста класно и разумно. Отвратих се от Андреа( най-много) и Светлана, а Ни Ло си го знаем какво представлява. Laughing Grinning

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 00:37 от anibelova

# 648
Наистина не трябва да си съвсем редовен за да си направиш такава снимка.

Съвсем ще се шокираш, но освен да се хванат, топките на бика трябва и да се потъркат.  Laughing Laughing Laughing

# 649
Боби Кристина е починала. Не мога да сложа линк от телефона.

# 650
Боби Кристина е починала. Не мога да сложа линк от телефона.
Жалко за хлапето, да почива в мир. Линк

# 651
  • Sofia

Съвсем ще се шокираш, но освен да се хванат, топките на бика трябва и да се потъркат.  Laughing Laughing Laughing
Това в Испания ли се правеше Thinking

# 652
гледам Алисия в предаване от вчера, при Диана Любенова, направо ме плаши, много интервенции, много..
слушам я по принцип,харесва ми като музика, но клипове не гледам, сега като я видях  Sick
http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/alisij … -s-leten-hit.html

# 653
Това в Испания ли се правеше Thinking
На Уолстрийт.

# 654
  • Gotham City
Относно скандала Моника Валериева/ Андреа,Николета,Светлана Василиева и т.н?? Направо смях и позор! Андреа и компания удариха дъното с тези коментари, а зя мое учудвани Моника Валериева постъпи доста класно и разумно. Отвратих се от Андреа( най-много) и Светлана, а Ни Ло си го знаем какво представлява. Laughing Grinning

И се регистрира специално за да ни осведомиш за мнението си по този така важен и наболял проблем ли?  hahaha

Мого жалко з Боби Кристина! Дано почива в мир!

Установи ли се някаква вина на брат и?

# 655
Днес рожден ден има...ШИШИ Mr. Green
Бар Рафаели ще се омъжва
http://eva.bg/article/27255-Svatbata-shte-e-prez-septemvri

# 656
Кайли
Скрит текст:

семейство Кардашиян
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 08:38 от missoni

# 657