ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Според геджето все пак Берен Саат и продуцентите на Кьосем султан са се разбрали.   Peace И даже работата по сериала е започнала. На въпроса защо тя тогава е в Малибу в момента, продуцентите са казали, че тя ще се включи в сериала от 7-ма серия и затова сега може да ходи където си поиска.  Joy

Ако Чачо изобщо участва в този проект, който по всичко изглежда ще е доста голям, вероятно ще се включи след филма. И скоро няма да разберем дали са клюки писанията или не.  Joy Joy

# 511
Според геджето все пак Берен Саат и продуцентите на Кьосем султан са се разбрали.   Peace И даже работата по сериала е започнала. На въпроса защо тя тогава е в Малибу в момента, продуцентите са казали, че тя ще се включи в сериала от 7-ма серия и затова сега може да ходи където си поиска.  Joy

Ако Чачо изобщо участва в този проект, който по всичко изглежда ще е доста голям, вероятно ще се включи след филма. И скоро няма да разберем дали са клюки писанията или не.  Joy Joy
Ще чакаме, нямаме избор. WhistlingАни благодаря ти за информацията.Не ни оставяш в затъмнение.  bouquet

# 512
  • Яко в Матрицата...

Анииии  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ще си четем клюки, че то няма друго, но ще вярваме само на лични изявления Joy Joy Joy Joy

# 513
Мераба.................. Hug Hug Hug Hug

# 514
# 515
Феновете..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaНо иначе пък................ Heart Eyes

# 516
# 517
Приветттт банда,как стееее  Hug Hug Hug Hug
Хех късмет,вече съм в отпуска 10 дена,нооо...ще работя в нас  Mr. Green.Живи и здрави на 3.08. сме на море(адашчее,ще се чуем в кой ден ще се видим).
Иначе сериалчето си го гледам всеки ден иииии...любимите ми моменти...още ме вълнуват все едно за първи път го гледам  Crazy Crazy Crazy
Целувки,ще ви навестявам по често сега  Heart Eyes

# 518
Приветттт банда,как стееее  Hug Hug Hug Hug
Хех късмет,вече съм в отпуска 10 дена,нооо...ще работя в нас  Mr. Green.Живи и здрави на 3.08. сме на море(адашчее,ще се чуем в кой ден ще се видим).
Иначе сериалчето си го гледам всеки ден иииии...любимите ми моменти...още ме вълнуват все едно за първи път го гледам  Crazy Crazy Crazy
Целувки,ще ви навестявам по често сега  Heart Eyes

ДанииииHug Hug Hug  супер    Peace    ще чакам да ми се  обадиш  callme 

# 519
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 520
Феновете..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaНо иначе пък................ Heart Eyes
http://www.bugun.com.tr/magazin/kivanc-guzel-oyuncuyu-gozune-kes … di-haberi/1753563
Киво искал за партньорка Серенай  newsm47 newsm47

Дани  Hug Hug Hug Hug Hug

# 521

Време само за море  Whistling Whistling Grinning Grinning Grinning Grinning

# 522
Няма никой цял ден............... Crossing Arms

# 523
  Искал ....................... Mr. Green  ама тя заби за Тексас........... newsm53     

# 524
Няма никой цял ден............... Crossing Arms
Всеки кацнал някъде  Grinning Grinning Grinning
Мерабааааа  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт