Привет,прекрасни! Grinning

И аз тук да си кажа... Joy Седеф, по-скоро май актрисата, не ме грабна във втори сезон. Беше ми скучна, на места лигава ooooh!. Знам, ще кажете че стана опора на семейството, но загуби много от чара си... Абе Еджето #Cussing out
+1 
Joy  JoyДа вкарам малко интрига,че голямо единомислие сте постигнали. Wink  Wink
 Naughty Моето раздразнение е заради Ендер.Нали доста се писа,че причината да напусне актрисата е шуробаджанашка-Дафне да получи повече екранно време,защото героинята и присъстваше почти символично .И зае мястото на Ендер във втория сезон.Но не успя да я замени,особено пък в тандема с Баръш Фалай. Crossing Arms

Еее, Вики Hug много добре си го написала. Не знам защо излезе Мине, дали наистина е трябвало да умре по сценарий или е имало друга причина, но точно идеята Седеф да замести Ендер изиграта лошата шега... Седеф си имаше своя светлина и много сбъркаха, че я отдалечиха толкова от нея. Щурата Седеф, която си партнираше с Крачи, Вивчо Hug, беше готината. Тази дето се кротна и се опита да си стане семейна жена, не ме впечатли... Peace

Пак ли мрънкате бееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha

Аз пък недолюбвам Ендер от момента в който се разбра, че Мине няма да участва в 2 сезон и взе да се държи като ощипана девойка  Sick Sick Sick
А, не, от заигравката със Синан май тръгна  Mr. Green

Обожавам образа на Седеф  Heart Eyes Heart Eyes 
Нямаше да е реално да не се промени след загубата на сестра си и след като всичките й близки изведнъж останаха на нейната подкрепа.  Peace

И аз много я харесвам Седеф. За мен със Селим бяха добър тандем. Различен от тандема Селим-Ендер, но то в това е и чара.
Седеф намери своето място в дома на Серез. Почуства се нужна и полезна, наложи й се да поеме почти семейна отговорност и вече нямаше място и необходимост от бунт.  Peace