ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 476
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Бату  Heart Eyes Heart Eyes в Yaz’ın Öyküsü

# 661
Еи златни сте ми еиии ,благодаря ви  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Бойче,Жоч след малко се прибира от работа и се почва  Mr. Green,питиетата са в хладилника,вечерята е от мен,а от него музиката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...
Ама в 20:00 забравям за всичко и сядам да си гледам Яман  Crossing Arms Mr. Green
Joy Joy Joy Joy JoyЩом работата е такава............аз мога да ги поема /Жоч и зайо/..........до кЪт ти мине зора...... Crazy Crazy Crazy Crazy  щот аз не гледам по БТВ............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Кво сготви.................. Thinking
Идвашшшш ли Бойчеее...10 мин и да си тук... Mr. Green единя пее,другата танцува  Mr. Green
мезето са пилешки хапки и сиренца,а за вечеря скара и салата,който иска повече да си готви  Naughty,заврях  Mr. Green

# 662
това ще го напиша тук, че ... не мога да се сдържа - Крачола мноУ грозен  Joy Joy Joy Joy от началото до края  hahaha hahaha

# 663
# 664
  • Яко в Матрицата...
И аз тук да си кажа... Joy Седеф, по-скоро май актрисата, не ме грабна във втори сезон. Беше ми скучна, на места лигава ooooh!. Знам, ще кажете че стана опора на семейството, но загуби много от чара си... Абе Еджето #Cussing out

# 665
И аз тук да си кажа... Joy Седеф, по-скоро май актрисата, не ме грабна във втори сезон. Беше ми скучна, на места лигава ooooh!. Знам, ще кажете че стана опора на семейството, но загуби много от чара си... Абе Еджето #Cussing out

да, стана нормална  hahaha hahaha нали Селим и беше казал, че за съжаление тя заприлича на тях, а не те на нея  hahaha hahaha

за Едже нИ ЩЪ да си хабя думите  hahaha hahaha hahaha

# 666
  • Яко в Матрицата...

да, стана нормална  hahaha hahaha нали Селим и беше казал, че за съжаление тя заприлича на тях, а не те на нея  hahaha hahaha

за Едже нИ ЩЪ да си хабя думите  hahaha hahaha hahaha

Така беше, виж и Еджето мислела кат нас... Ми за кво го направи тогава ooooh! ooooh! #Cussing out

# 667
ама 10-та серия има нужда от сериозен ремонт на субовете  Joy Joy Joy баси  ooooh! ooooh! ooooh!

# 668
  • Яко в Матрицата...
ама 10-та серия има нужда от сериозен ремонт на субовете  Joy Joy Joy баси  ooooh! ooooh! ooooh!
Споко, ще ги оправим Hug Hug Hug Ама моята любима песен в 8 серия нЕма да я бъде ooooh!

# 669
Споко, ще ги оправим Hug Hug Hug Ама моята любима песен в 8 серия нЕма да я бъде ooooh!

newsm78 newsm78 що? ти я преведи, пък Ивето ще я сложи при редакцията на субса.  Hug Hug Hug

# 670
# 671

Ейййй, кво искате още от Едзжето с Ани, кво, кво?  ooooh! ooooh! ooooh!
А Дафне си беше страхотна от начало до край  Peace Peace

# 672

ами вече нищо не искаме  Joy Joy Joy то свърши  hahaha hahaha и с Чачо явно си развалиха отношенията и повече няма да искат да работят заедно  Party Party Party Party по-хубаво от това, какво да искаме?  hahaha hahaha hahaha

Говорим за Седеф  hahaha hahaha абе малко скучна стана .. не като в началото луда  Joy Joy Joy

# 673
  • Яко в Матрицата...

ами вече нищо не искаме  Joy Joy Joy то свърши  hahaha hahaha и с Чачо явно си развалиха отношенията и повече няма да искат да работят заедно  Party Party Party Party по-хубаво от това, какво да искаме?  hahaha hahaha hahaha

Говорим за Седеф  hahaha hahaha абе малко скучна стана .. не като в началото луда  Joy Joy Joy

Да, повече от това да се оттегли и да събере сили, няма какво да искаме Peace И да е далеч от Чачи Party Party Party

# 674

Абе като забраЙм кво преживях като се намъкна у леглото на Яманчи.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green май наистина си я аресвах от лигла куку ..................до край................ Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт