ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 645

Party Party Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy

Данииии  Hug Hug Heart Eyes

# 646
Рожденничката ни я нЕма  да черпи по една студена мента...............Rolling Eyes    ама ние вече почваме с танците................ dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing   Дано поне Жоч се появи да се разкършим  с него на нЕкое диво сръбско.........................  superuu  superuu  superuu  superuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойчееее  Hug Hug, идва вИднага  
Скрит текст:

Белла  Hug Hug Hug  , благодаря ти!  Heart Eyes
cheers cheers cheers Добрият човек се появявал когато го споменеш.............. Hug Hug Hug Hug Hug

# 647
# 648
Еи златни сте ми еиии ,благодаря ви  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Бойче,Жоч след малко се прибира от работа и се почва  Mr. Green,питиетата са в хладилника,вечерята е от мен,а от него музиката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...
Ама в 20:00 забравям за всичко и сядам да си гледам Яман  Crossing Arms Mr. Green

# 649
Еи златни сте ми еиии ,благодаря ви  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Бойче,Жоч след малко се прибира от работа и се почва  Mr. Green,питиетата са в хладилника,вечерята е от мен,а от него музиката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green...
Ама в 20:00 забравям за всичко и сядам да си гледам Яман  Crossing Arms Mr. Green
Joy Joy Joy Joy JoyЩом работата е такава............аз мога да ги поема /Жоч и зайо/..........до кЪт ти мине зора...... Crazy Crazy Crazy Crazy  щот аз не гледам по БТВ............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Кво сготви.................. Thinking

# 650
# 651

Туй извън кадър  Party Party Party

Hug Hug Hug

# 652
Тука се хили нащУ,ама такъв му отпра Серито,че...... Whistling Whistling Whistling

# 653
 Hug Hug Hug Hug Ехоооооооооооооо  Hug Hug Hug Hug

Данииииииии,   Hug Hug Hug Hug честит рожден ден!!!! Да си жива и здрава!!! Да получаваш много любов и да си много щастлива!  newsm59  bigdance2

Данииииииииииии, Hug Hug Hug Hug да е жива и здрава мама, да ти помага и да слуша Зайо.  Party Party Party
А вие с Жоч все така да се обичате и да сте много щастливи!!!!!!!!!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654

Абе ей това що никой не го сложи вчера  Rolling Eyes Rolling Eyes Whistling Whistling

# 655

Абе ей това що никой не го сложи вчера  Rolling Eyes Rolling Eyes Whistling Whistling

щото е колаж  hahaha hahaha

# 656

ти пък мноУ знаеш   ooooh! ooooh!

# 657

Скрит текст:

ти пък мноУ знаеш   ooooh! ooooh!

ами знам, ами  smile3534 smile3534 то се вижда  smile3534 smile3534

Мерабааааа  Hug
Лято е,на почивка сме и ние все не мога да пиша  Hug
В инстаграма на Серито попаднах на една статия ама като не разбирам турски  Blush ще преведете ли ако е нещо съществено
Скрит текст:

И да ви попитам коя беше серията,като номер,в която Мира и Яман отиват на почивка и се случва първата им интимност,а  после са последвани и от Мерт и Ейлюл  Joy Че ми е горещо за плаж и искам да погледам  Crazy
Иначе Ейлюл нещо не ми допада с тази прическа,по-точно късия бретон ме дразни  Mr. Green

Hug Hug Hug в сайта има официалните профили на голяма част от актьорите.  Peace както са писали останалите, това не е профила на Серенай.  Joy Joy

# 658

Полиглотчето ни то  Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
 hahaha hahaha hahaha hahaha

още един колаж  hahaha hahaha Чачо "пита" дали сме готови за Делибал  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт