ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 504
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Келебеко-Шебекови  Joy Joy Joy Joy Joy

# 631
А вярно че беше 61 пускам го  Laughing
Много ви благодаря  Hug Hug

Joy Joy Joy Пускам го, вика... hahaha hahaha hahaha...и избЕга да гледа Joy Joy
Луда работа викаш..................на море е и вместо да се кисне у солената вода................. Heart Eyes тя ще кисне у банята...................... Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

Много топло ми става като ги гледам,как се разхлаждат  Joy hahaha

# 632
# 633

Луда работа викаш..................на море е и вместо да се кисне у солената вода................. Heart Eyes тя ще кисне у банята...................... Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да не казваме пък ти колко време кисна в банята  Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

# 634

Да не казваме пък ти колко време кисна в банята  Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha    И с кого   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
  • София

Днес с Ивето сме на една вълна  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes и аз си мислех за зимната ваканция  Peace

И теб те е напекло, Виве  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes
Яко  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Днес мамата е тука има пост, тука нема #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 636

ОщИ ви е яд нали.................... smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 637
Рожденничката ни я нЕма  да черпи по една студена мента...............Rolling Eyes    ама ние вече почваме с танците................ dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing   Дано поне Жоч се появи да се разкършим  с него на нЕкое диво сръбско.........................  superuu  superuu  superuu  superuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 638
Привет, девойки!  Hug Hug Hug  

Скъпи мои , сърдечно благодаря на всички за милите поздрави и пожелания! Накарахте ме да се почувствам специална и направихте деня ми още по- прекрасен! Благодаря ви, че ви има и ме зареждате всеки ден с позитивизъм и добро настроение. Бъдете здрави и щастливи, милички! Обичам ви и ви прегръщам силно една по една и всички заедно!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А сега е редно да почерпя - виртуално, но от сърце   Grinning  

Скрит текст:

Спешъл за почитателките  Wink Wink

Дани, Hug Hug Hug Hug Hug   милоо, честит празник и на теб! Да ти е жива и здрава маминка  и да сте много ,много щастливи с Жоро !   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 14:39 от daniela.qnkova

# 639
  • Яко в Матрицата...
Привет, девойки!  Hug Hug Hug  

Скъпи мои , сърдечно благодаря на всички за милите поздрави и пожелания! Накарахте ме да се почувствам специална и направихте деня ми още по- прекрасен! Благодаря ви, че ви има и ме зареждате всеки ден с позитивизъм и добро настроение. Бъдете здрави и щастливи, милички! Обичам ви и ви прегръщам силно една по една и всички заедно!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А сега е редно да почерпя - виртуално, но от сърце   Grinning  

Скрит текст:

Спешъл за почитателките  Wink Wink

Дани, Hug Hug Hug Hug Hug   милоо, честит празник и на теб! Да ти е жива и здрава маминка  и да сте много ,много щастливи с Жоро !   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Eee, Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, сега аз се почувствах специална Party Party Party

# 640
Дани, честит рожден ден!  newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug Hug
Да си жива и здрава, много и безоблачни дни ти желая! Страхотна си! Прегръщам те!
Този Чачо е специално и само за теб!

# 641
# 642
Дани, честита годишнина!  Hug Hug Hug Всичко най-добро ви желая!

Да си ни живи и здрави майките!  Hug Hug Hug

# 643
  • София

Скрит текст:
Здравейте!

margita, честит имен ден   bouquet, макар и късно.

Според мен Яман напусна, не толкова защото е "кибритлия", а защото е горд. Той просто не би понесъл да угодничи на Оркун и да допусне съдбата му да зависи от него.
Нещо любопитно. Актьора Четин Йозкан (Çetin Özkan), който тук играеше собственика на кафенето, в "Огледален свят" играеше ролята на съдружник на Емир в бара  Wink
Групата и песента, която слушаха в клуба Pera - Suç Benim. Текстът е интересен. Ако някой има желание да го преведе ...

Скрит текст:
Pera - Suç Benim
bu ten değilki sen
bu gözler bu saçlar senin değil
neden buradayım ben
bu duvar bu yer evim değil
bu ses bu nefes
bu gece ateşten bir kafes içindeyim
yanıyorum
gözyaşım bile söndüremez
bu son olsun istersen
dönmeyelim bir daha başa
suçun büyüğü bende
ne olursun beni bağışla
sakınırken incittim seni
severken aldattım hata benim
sarhoştum diyemem yalan
her şeyin farkındayım
suç benim
yasak yollar tuzak
günahsa öyle kalsın bırak
bu ızdırap ateş gibi yakar beni
uzanıp tut ellerimi desem
boyun eğsem
esip geçen zamanı çevirebilsem geriye
sil baştan gözlerini yaştan kurtarabilsem

Ето превода на песента Hug Hug Hug Малко още трябва да се пипне, ама смисълът е този Peace  Отново много добър подбор на песен Party

Вината е моя

Тази кожа не е твоята
Тези очи, тази коса не са твоите
Защо съм тук?
Тези стени, това място не са моят дом
Този глас, това дихание
Тази нощ съм като в клетка от огън
Дори сълзите ми не могат да го потушат
Изгарям…

Ако искаш, това ще бъде края
Да не се връщаме отначало
Цялата вина е моя
Моля те, прости ми
Докато се пазех от теб, те нараних
Докато те обичах, ти изневерих
„Бях пиян“ не мога да кажа, ще излъжа
Разбирам всичко
Вината е моя!

Пътищата са капан, забранени са
Ако е грях, остави го да бъде
Това страдание ме изгаря като огън
Ако кажа „Протегни се, ръцете ми хвани“
Ако се предам
Ако мога да върна времето назад
Отначало, ако мога да спася очите ти от сълзи…

Не мога да не го пренеса и тук  Hug Hug Hug Ренка, благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

"ако мога да спася очите ти от сълзи…"

# 644
Рожденничката ни я нЕма  да черпи по една студена мента...............Rolling Eyes    ама ние вече почваме с танците................ dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing   Дано поне Жоч се появи да се разкършим  с него на нЕкое диво сръбско.........................  superuu  superuu  superuu  superuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойчееее  Hug Hug, идва вИднага  
Скрит текст:

Белла  Hug Hug Hug  , благодаря ти!  Чичекът е мммм .....супер Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 16:19 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт