ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 509
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Мерабааааа  Hug
Лято е,на почивка сме и ние все не мога да пиша  Hug
В инстаграма на Серито попаднах на една статия ама като не разбирам турски  Blush ще преведете ли ако е нещо съществено

И да ви попитам коя беше серията,като номер,в която Мира и Яман отиват на почивка и се случва първата им интимност,а  после са последвани и от Мерт и Ейлюл  Joy Че ми е горещо за плаж и искам да погледам  Crazy
Иначе Ейлюл нещо не ми допада с тази прическа,по-точно късия бретон ме дразни  Mr. Green

Ева Hug Hug Hug това не е И на Серенай Peace И става въпрос, че Киво искал в новия си сериал да се снима със Серенай Hug

И да ти кажа, интимни бяха първо Мерт и Ейлюл, май 60 епизод, ама ще те излъжа...

# 616
Мерабааааа  Hug
Лято е,на почивка сме и ние все не мога да пиша  Hug
В инстаграма на Серито попаднах на една статия ама като не разбирам турски  Blush ще преведете ли ако е нещо съществено
Скрит текст:
И да ви попитам коя беше серията,като номер,в която Мира и Яман отиват на почивка и се случва първата им интимност,а  после са последвани и от Мерт и Ейлюл  Joy Че ми е горещо за плаж и искам да погледам  Crazy
Иначе Ейлюл нещо не ми допада с тази прическа,по-точно късия бретон ме дразни  Mr. Green

Това не е Инст-а на Серенай  Naughty Naughty фенски профил е  Mr. Green
22-и епизод търсиш  Peace

# 617

И да ти кажа, интимни бяха първо Мерт и Ейлюл, май 60 епизод, ама ще те излъжа...

а сега де  Mr. Green Mr. Green джадЪ с подсъзнанието  Mr. Green се сети за плотоничните трепети и мечтания Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

В 61-и беше награбването в банята  Crazy

# 618
А вярно че беше 61 пускам го  Laughing
Много ви благодаря  Hug Hug

# 619
  • Яко в Матрицата...

а сега де  Mr. Green Mr. Green джадЪ с подсъзнанието  Mr. Green се сети за плотоничните трепети и мечтания Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

В 61-и беше награбването в банята  Crazy

Значи правилно - Шебека и Келебека в 60-ти, Пренсес и Копер 61-ви Joy Joy Joy Joy

Иве Heart Eyes Heart Eyes, нещо те е напекло слънцето щом си мислиш за платонични нощи hahaha hahaha hahaha

# 620
  • София

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ама той само с новата визия ли не се харесвал или изобщо  newsm78 newsm78
Като го гледам как опъва къдриците, сигурно много му пречат  Joy Joy Joy Joy

# 621
  • София

Още не мога да я възприема с тази прическа  Rolling Eyes

И аз... Thinking Много ми е ...ретро с тая прическа... Laughing Laughing Laughing
А като Ейлюл беше такава сладурка... Heart Eyes

аз пък я харесвам  Blush Blush Crazy Crazy

Доказано е, че твоя вкус е странен... Mr. Green ...още с Аресването на Крачоло... Joy Joy Joy
Иве Peace Hug Heart Eyes /шегичка/

И аз я харесвам, различна е  Peace В СЮ като си отряза косата, също я харесвах  Mr. Green

# 622

Joy Joy Joy Пускам го, вика... hahaha hahaha hahaha...и избЕга да гледа Joy Joy

# 623

Тук съм бе,връщам назад да ви чета  Joy че тука се пека на плажа,вие почти цяла тема сте изписали  Mr. Green
Пък 60 и 61 епизод трябва от време да се пускат  Joy Whistling

# 624
  • София

а сега де  Mr. Green Mr. Green джадЪ с подсъзнанието  Mr. Green се сети за плотоничните трепети и мечтания Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

В 61-и беше награбването в банята  Crazy

Значи правилно - Шебека и Келебека в 60-ти, Пренсес и Копер 61-ви Joy Joy Joy Joy

Иве Heart Eyes Heart Eyes, нещо те е напекло слънцето щом си мислиш за платонични нощи hahaha hahaha hahaha

Днес с Ивето сме на една вълна  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes и аз си мислех за зимната ваканция  Peace

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 14:02 от viv4o

# 625

Mr. Green Mr. Green

# 626
  • Яко в Матрицата...

Тук съм бе,връщам назад да ви чета  Joy че тука се пека на плажа,вие почти цяла тема сте изписали  Mr. Green
Пък 60 и 61 епизод трябва от време да се пускат  Joy Whistling

На мен пък много по-гореща и секси ми е сутринта след сватбата  Crazy и закуската, и гледането на снимките, и басейна...  Rolling Eyes

# 627

Луда работа викаш..................на море е и вместо да се кисне у солената вода................. Heart Eyes тя ще кисне у банята...................... Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 628

Днес с Ивето сме на една вълна  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes и аз си мислех за зимната ваканция  Peace

И теб те е напекло, Виве  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 629

Луда работа викаш..................на море е и вместо да се кисне у солената вода................. Heart Eyes тя ще кисне у банята...................... Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Баш..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo....поне да беше вечер.... Joy Joy Joy   Peace

Общи условия

Активация на акаунт