ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 527
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Честит празник на всички празнуващи на днешният ден! Много здраве, щастие, дълголетие и безоблачни семейни дни желая! Grinning   bouquet    bouquet    bouquet

И Чачо ще ви посвири, по този повод.... Grinning Grinning Grinning Лейлята....още не знам какво ще прави.... Laughing

Ще му забърсва палките  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 603

Честит празник на всички празнуващи на днешният ден! Много здраве, щастие, дълголетие и безоблачни семейни дни желая! Grinning   bouquet    bouquet    bouquet

И Чачо ще ви посвири, по този повод.... Grinning Grinning Grinning Лейлята....още не знам какво ще прави.... Laughing

Hug Hug Hug  Ще му приповдигва самочувствието на нащу............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy ,че нали не се аресвал с новата визия............... Wink Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy    П.П.   и за палките става................................................ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 604

Още не мога да я възприема с тази прическа  Rolling Eyes

# 605

Ани, Вики, благодаря ви за инфото,  Hug Hug Hug, Иве, добре си дошла Hug Hug Hug
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Повтарям поста на Бела на 100%.......... Party Party Party Party Party  дЖадЪ ..............как изкара.............. Hug Hug Hugади покажи разлика............... Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy

нЕмам разлика  Blush Blush hahaha hahaha hahaha hahaha
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 По природа си щръклЕла ............... Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значи, добре завърнала се на нудито... Hug  Laughing Laughing Laughing

# 606

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ама той само с новата визия ли не се харесвал или изобщо  newsm78 newsm78

# 607

И аз... Thinking Много ми е ...ретро с тая прическа... Laughing Laughing Laughing
А като Ейлюл беше такава сладурка... Heart Eyes

# 608

И аз... Thinking Много ми е ...ретро с тая прическа... Laughing Laughing Laughing

аз пък я харесвам  Blush Blush Crazy Crazy

# 609

Ще му забърсва палките  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy
По- добре да му лъска ...чинелите, че палките дървени...пък на сухо не става... Joy Joy Joy

# 610

аз пък я харесвам  Blush Blush Crazy Crazy

Доказано е, че твоя вкус е странен... Mr. Green ...още с Аресването на Крачоло... Joy Joy Joy
Иве Peace Hug Heart Eyes /шегичка/

# 611
Мерабааааа  Hug
Лято е,на почивка сме и ние все не мога да пиша  Hug
В инстаграма на Серито попаднах на една статия ама като не разбирам турски  Blush ще преведете ли ако е нещо съществено

И да ви попитам коя беше серията,като номер,в която Мира и Яман отиват на почивка и се случва първата им интимност,а  после са последвани и от Мерт и Ейлюл  Joy Че ми е горещо за плаж и искам да погледам  Crazy
Иначе Ейлюл нещо не ми допада с тази прическа,по-точно късия бретон ме дразни  Mr. Green

# 612

Нееееееезнам................... Embarassed     ама знам,че на мен и теб всякак ни харесва Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 613

Hug Hug Hug  Ще му приповдигва самочувствието на нащу............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy ,че нали не се аресвал с новата визия............... Wink Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy    П.П.   и за палките става................................................ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За брадата- може да не му е за ролята, а просто така да си разпуска ....като миналото лято  Crazy Crazy Crazy....писнало му е сигура, само да го пудрят и пилят кожата за ролята на Яманчи  Crazy....ама Убавото си е Убаво...и лъснат и неглиже... Crazy Heart Eyes

# 614

Нееееееезнам................... Embarassed     ама знам,че на мен и теб всякак ни харесва Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ей това е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Peace
Пък Ели вика, че ми бил странен вкуса  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт