Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ох, да ви се оплача. Преди няколко дни спрях Утрогестана, че нали вече всичко е наред. Но тази сутрин изненада #Crazy - зацапване! Е не беше толкова колкото предния път и веднага изтърчах до аптеката. Вземах си хапчетата и до обяд зацапването спря. Само дето имам леки болки. Май лекаря, при когото ходих по спешност в АГ-то ще излезе прав, че ще трябва да ги пия до 14 г.с.

# 661
Тк92,ужас! Аз си мислех, че в Италия е зле положението, защото за преглед по здравната каса може да чакаш и 2 месеца.

# 662
Дари,аз съм така от датата на която трябваше да ми дойде - кървене,"спешно" висене в МД и започнах утрогестан 3по2 и без да спирам да го пия имах на няколко пъти зацапвания,а сега от три дни всеки ден...а съм болничен и си седя удома,лежа защото ми е адски лошо и т.н. Важното е,че бебс си е ок! Днес отново бях на доктор и си е всичко наред с бебока Simple Smile

# 663
Здравейте,мами Hug Днес си купих витамини за бременни Прегнакеър макс. Сега гледам,че съдържат 400мг фолиева киселина и се чудя дали трябва да спра да пия фолиевата или няма проблем? Някой пие ли тези витамини? На мен ми ги препоръчаха и веднага отидох да си купя Laughing

# 664
  • София
Момичета,да се похваля,вчера чухме сърчицето!Толкова се зарадвах,на повечето им е познато чувството вече.Но ни приеха в болница,включиха ми малко системи и се надявам вече всичко да си дойде на мястото.
Безкрайно разочарована съм от отношението в Токуда и изключително доволна засега от Щерев!Май направих своя избор за болница!

# 665
Ох, да ви се оплача. Преди няколко дни спрях Утрогестана, че нали вече всичко е наред. Но тази сутрин изненада #Crazy - зацапване! Е не беше толкова колкото предния път и веднага изтърчах до аптеката. Вземах си хапчетата и до обяд зацапването спря. Само дето имам леки болки. Май лекаря, при когото ходих по спешност в АГ-то ще излезе прав, че ще трябва да ги пия до 14 г.с.

Не го спирайте без да се посъветвате с лекар. Моето зацапване също спря, но не мисля да го спирам.

# 666
Искам да ви попитам какво мислите за пътуванията по време на бременност? Мислех си другия месец да си направим малка екскурзия до Рим, но малко се притеснявам дали не е много рано.

А от друга страна за Коледа искам да се прибера в България, но тогава ще са минали първите 3 месеца и се надявам, че няма да има проблеми.

# 667
Искам да ви попитам какво мислите за пътуванията по време на бременност? Мислех си другия месец да си направим малка екскурзия до Рим, но малко се притеснявам дали не е много рано.

А от друга страна за Коледа искам да се прибера в България, но тогава ще са минали първите 3 месеца и се надявам, че няма да има проблеми.

И аз имам подобни притеснения , на 2.10 ще пътуваме за Турция на почивка с автобус  newsm78
Надявам се до тогава всичко да е ок

# 668
Привет мами,
От два дни имам болки и пия но-шпа , надявам се  не е нещо сериозно,не са постоянни, явно като се натоваря повече!
Дари пий хапчетата и стискам палци всичко да е ОК !

За голям корем с второто, как искам да е по-малък, с първата бременност бях огромна, но дано сега да не е така!Усещам , че ми е по тежко всичко, много рано заспивам, цяла вече будувам, различно е от първата бременност.

За пътуванията аз бих питала лекар,зависи и как се чувствате!

# 669
  • Бургас
И при мен всичко е много по-различно от пърата бременност. И аз имам леки болки и започнах да пия и магнерот, освен фолиевата киселина.
Да ви се оплача, не мога да реша при кой да ходя на ЖК. Док, който ме изражда предния път нямало да го има 2 месеца, а на мен не ми се чака толкова и се чудя към кой да се насоча.  Thinking newsm78

# 670
  • Пловдив
И на мен двете бременности са ми много по-различни. Сега ми се гади само от мисълта за нещо, корема ми е много по-надут и най-доброто сега нямам зацапване и отлепване.

# 671
И аз да се запиша, с термин 27.04 Simple Smile
Вчера бях на първи преглед и видях най-прекрасната точица на света!
P.S. Първа бременност ми е

# 672
Доколкото знам пътуването със самолет е най-безопасно при бременност. С автобус не бих се наела,  не можеш да станеш, да спреш, да се разходиш, а ако е по-дълго пътуването ти се надуват краката и без бременност.

# 673
Аз да се похваля и оплача едновременно: вчера ходих на лекар за първи път, д-р Иван Димитров, София,много препоръчан.Хубавото е,че Чочко си е на място в матката, НО! Понеже бях с направление, още със сядането ми обесни,че това направление не му покривало нищо, даже консумативите, тоя кабинет сам си го бил направил- Взе ми 30лв като каза 5 пъти да имам предвид,че голяма отстъпка ми правел. Пита за закъснение, казвам 10 дни, 3 положителни теста, много рано било можело нищо да не се види. Е, видя, все пак съм сметнала, че съм в 5-6г.с.И накрая от нищото ми изцепи,че съм с двурога матка,но това не е притеснително. Ходила съм на 3 различни АГ до сега и никой не ми каза такова нещо.Трябвало по- внимателно да ме следи просто, т.e. да ходя по- често. Съжалявам,че не отидох първо при АГ, което ми препоръча IonnaD. Някое от вас момичета да знае дали може с вагинален ехограф да се установи двурогата матка и още повече, четох,че по- трудно се забременява, а при нас стана от първия път?

# 674
Здравейте! Добре сте се справили с пълненето на групата! Аз чаках първо да отида на лекар и след това да се включа (макар че знам, че съм бременна от първия ден  Grinning ). За жалост се оказа рано за преглед, докторката беше почти сигурна, че вижда сърдечен ритъм, но след 2 седмици отново при нея. Останах малко озадачена, че здравната каса поема само 2 ехографски прегледа. Навсякъде ли е така или само там?
Терминът ми е за 22 април според калкулаторите в нета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт