Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 2 част

• 57 094
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Балчик
Да, остава по ножчетата, но към приставката върви едно пластмасово нещо, с което ги притискаш и те излизат от там, пак на кубчета. Simple Smile И в купата изглежда малко, но като отвориш приставката вътре има мнооого полепнали по пластмасовата част нарязани кубчета, просто си ги обираш. Peace
 LaughingАз много обичам така нагледно за полазвам, ама техниката ми за снимане не е хубава и вечер стават гадни клипчета, за съжаление.

П.П Хайде отивам да снимам обещаното  месене.

# 676
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Видях буталото на видеото. И аз така режа предварително (целина, моркови, коррен магданоз...) и замразявам, но ръчно, дружко си е с помощник, мисля, че тази приставка си струва.

# 677
  • В една слънчева къща...
Иначе някой ако иска картофобелачката, около 33 евро излиза, но не знам доставката колко ще бъде. Мога да я поръчам заедно с моя Кенчо и да питам за доставката.

На подобна цена бих искала за Шеф. Много ще съм ти благодарна, ако попиташ bouquet
Току що ми пристигнаха приставката за точене и рендето от българския сайт, а машината е още по трасето  Cry

За съжаление приставката за Шеф не е налична и не може да се поръча от магазина, от който ще поръчвам аз.
Това е сайта иначе: http://www.electrostudio.gr/

# 678
  • Бургас
tany3dj, здраве да е! Благодаря ти, че попита!

# 679
  • Балчик
tany3dj, този сайт има ли доставка до БГ, че много искам такова миксерче за фрапе- http://www.electrostudio.gr/product/4546/izzy-frapiera-lsm-109a- … ox-mayro-120watt-  ? Или ти ще поръчваш чрез познати?
Тази приставка е на добра цена.
http://www.electrostudio.gr/product/15669/kenwood-mylos-laxanikon-gia-chef-at992a

П,П Видях, че няма доставка извън Гърция, жалко.

П.П.П Направих видеото, но много бавно се качва в Ютуб. ooooh!

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 14:04 от Джемма

# 680
Не доставят. Ще ми ги изпратят от Атина до Солун за моя сметка и от там ще си ги взема. Тъй като ще ги купувам на фирма, изваждам 23% ДДС. Така КММ063 ми идва на цена 593 евро без доставката. За миксерчето обаче не знам дали ще стане без ДДС. Само роботът и приставки към него ако допълня. Просто на фирмата такова миксерче не е нужно и не знам дали ще го одобри счетоводството. Но не е проблем да ти го взема на тази цена, ако мислиш, че си заслужава. Имам подобно и е ужасно шумно, направо не искам да го пускам  Laughing

# 681
  • Балчик
Шумно? Ти ме отказа направо. Simple Smile Всички от този тип ли са така, запозната ли си?

# 682
Гледам, това е 120 вата, а нашето 70. Може пък нашето да си е такова. Ще питам специалист по фрапето и ще пиша Simple Smile

# 683
# 684
  • Бургас
Джемма, благодаря за видеото! Така ясно изразени нишки не съм виждала досега на месено в хлебопекарната тесто Hug

# 685
  • Балчик
И то само за някакви си 5-6 минути  общо месене. Използвах това брашно наполовина със София мел екстра.

# 686
  • варна
Джемма , да те попитам твоята рецепта за козунак дали ще стане за Kitchen Aid. Утре ще го получа и мисля да го тествам веднага с нещо по- тежко:)

# 687
  • София
tany3dj, аз бих искала приставката за белене на картофи, можеш ли да ми кажеш с доставка и всичко колко горе-долу ще излезе?

# 688
Страхотно еластично, въздушно, мекичко тестенце се е получило, Джемма, и то действително за 6 минутки. Това се казва помощник в кухнята.
Абе аз съм се навила, ама да видим кога и с кой уред ще се сдобия Flutter

# 689
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Джемма, много си експедитивна, благодаря и аз за нагледното видео! Тестото изглежда чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт