Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 2 част

• 57 091
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Балчик
Джемма , да те попитам твоята рецепта за козунак дали ще стане за Kitchen Aid. Утре ще го получа и мисля да го тествам веднага с нещо по- тежко:)

Разбира се, че може, още повече, че от големите и по-мощните, не се притеснявай, ще стане цяла доза да замесиш. Peace
Ще чакаме отзиви после,ако можеш и снимки или клипче ще е супер. Hug

Радвам се, че е било полезно видеото, момичета. Hug Друго е да прочетеш, друго е да видиш ид а се убедиш, че наистина уредът си струва напълно парите. А и още колко други неща може. Laughing

# 691
  • В една слънчева къща...
tany3dj, аз бих искала приставката за белене на картофи, можеш ли да ми кажеш с доставка и всичко колко горе-долу ще излезе?
Тази е за нашите, нали?
http://www.electrostudio.gr/product/15680/kenwood-apofloiotis-patatas-at445
33 евро ще е цената без ДДС. Доставката няма да е повече от 4-5 евро според мен, защото ще пътува евентуално заедно с моето. Като го докарам всичкото в БГ, мога вече с Еконт да го препратя към теб. Предполагам до 5 лв. ще излезе Еконта. Утре ако направя поръчката, до края на другата седмица вярвам, че ще си ги взема нещата, защото не са налични на момента, а с поръчка. Последно май ще купя сокоизтисквачката, защото ММ държи да имаме такава. Дано не сбъркаме, обаче newsm78. Иска ми се да си взема приставката за макарони, но може би по-нататък.
Джемма, включва ли тя поне една форма за макарони или трябва да се купува допълнително?
Иначе питах за машинките за фрапе - да шумнички са горе-долу като моята.
Скрит текст:
Ако искаш, мога да ти я пусна по телефона как звучи Simple Smile

# 692
  • Балчик
Остави, отказах се, имам ръчно миксерче, ще си карам с него. Simple Smile Но благодаря за предложението. Hug

Предполагам питаш за по-скъпата приставка за макарони. нямам представа дали включва някакви приставки, не съм чела каква е комплектацията. Сега ще потърся.

За Картофобелачката - 445 е за майор, да. Peace

П.П Да, включва само една форма за ригати, ако така се казва и на български.

# 693
  • Балчик
Картофобелачка за Шеф намерих тук, цената е доли-горе прилична.

http://tesy.pcuslugi.eu/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-Kenwood/% … -%D0%90%D0%A2-444

# 694
Здравейте,

КММ 060/063 е по-нов вариант на 020/023 или е просто различна номерация за различните държави? Може би е дискутирано вече, но нямах възможност да изчета всичко, за което се извинявам.

# 695
  • Балчик
Машината е същата, просто номерацията е по-нова. От някои прочетени неща останах с впечатлението, че разлика може да има само в боята, т.е външното покритие на машината. Всичко останало е същото.

# 696
  • Бургас
Картофобелачка за Шеф намерих тук, цената е доли-горе прилична.

http://tesy.pcuslugi.eu/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-Kenwood/% … -%D0%90%D0%A2-444
Тази и аз я открих, ама не ми е спешна за сега, та ще почакам по-добра оферта. Като излязат пресните картофи трябва да съм си купила вече  Laughing

# 697
  • Балчик
Аз пък търся такава сушилка, не държа на марката. Ако някой види нещо евтино, че не ми се дават за нея много пари, да свирне, моля.
http://www.amazon.fr/Kitchenaid-TACAPASTA-EBU-Accessoires-Robot- … 385161&sr=1-3

# 698
Благодаря!

# 699
  • В една слънчева къща...
Аз да похваля ММ, който ми направи такава:
Скрит текст:

А тук разточвам с ръчната машинка

# 700
  • Балчик
Супер е, и аз се замислих какво може да се приспособи, че сега закачам където ми падне. Simple Smile

# 701
Благодаря Джемма, уникално тесто, уникална машина!!! А би ли казала колко грама брашно и колко течни съставки е?  Благодаря Х

# 702
  • Балчик
Аз в клипа казах, но ето пак:
4 яйца
500 мл пр. мляко
1 кг брашно
3 с.л олио
1 с.л сол
2 с.л захар
1 кубче мая

# 703
Е извинявай, не съм знаела- видеата ги гледам без звук и скришом заради децата, че като видят телефон и става ужасен ужас ха ха. Благодаря  Hug

# 704
  • Балчик
Няма нищо, то и аз понякога така, за да не вдигам шум. В това видео реших да обясня какво и що, другите досега са ми без говор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт