Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid и др. - 2 част

• 57 088
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Пък аз си го изгледах със звук и сложих видеото в плейлиста с рецепти с ясното съзнание, че когато след време го отворя и няма да помня, че рецептата е накрая ще има да се чууудя защо съм го запазила.  Grinning

# 706
  • Карлово
Здравейте дами( и господа)! Знам, че темата е за друга марка, но не ми се отваря нова тема. Някой може ли да помогне с мнение за Делимано Ютил стенд миксер дето му върви промоцията в Кауфланд . Заслужава ли си парите или да си купя десетина еднодневки за тези пари .

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 19:22 от тихерула

# 707
  • София
Аз си купих подобна наскоро, на фирма GEFU за около 25 лв ето такава http://www.everten.com.au/gefu-pasta-dryer.html
Аз пък търся такава сушилка, не държа на марката. Ако някой види нещо евтино, че не ми се дават за нея много пари, да свирне, моля.
http://www.amazon.fr/Kitchenaid-TACAPASTA-EBU-Accessoires-Robot- … 385161&sr=1-3

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 19:46 от куки

# 708
  • София
Здравейте дами( и господа)! Знам, че темата е за друга марка, но не ми се отваря нова тема. Някой може ли да помогне с мнение за Делимано Ютил стенд миксер дето му върви промоцията в Кауфланд . Заслужава ли си парите или да си купя десетина еднодневки за тези пари .
Позната, която мислеше да го купува, търсеше мнения, но нищо повече не знам. Аз купих преди време чопър Делимано и много се разочаровах. В сравнение с чопъра на Бош, който имахме, само си дадох парите на вятъра, добре, че бяха само 25лв. Оттогава нищо на марката не купувам, не ми се рискува...
Почвам да се чудя и аз на приставка за правене на паста. Вкъщи често хапваме, но напоследък не засичам любимата ни марка Барила. В Кауфланд и в Лидл вече я няма, на нейно място има гадни заместители...

# 709
  • Балчик
Мнението ми за Делимано е напълно еднозначно- не харесвам марката, не ѝ вярвам, никога не съм купувала нещо и никога няма да си купя нищо от нея.

350 вата hahaha

куки, благодаря. Hug

# 710
  • Карлово
Ох. спасихте ме  bouquet !!!!

# 711
Момичета, поръчах сокоизтисквачката ат641 от германския амазон и ми излезе £83, което е добре за мен като ги сравня с тукашните, пристигане около 26-27 януари, така че ще споделя веднага впечатления за тези, които се интересуват. Хубав и усмихнат ден от мен!

# 712
  • Sofia
Джема, аз имам друг въпрос към теб Simple Smile използваш ли стария филипс? Виждам го на клипчетата, които качваш и се зачудих има ли функции, които му харесваш повече от тези на Кенууда?
Аз също го имам, но се надявам, че един ден ще го заместя изцяло..

# 713
  • Балчик
Ползвам го, да. Нямам все още комбайна на Кенууд, дискове имам, но нож не. А и каната ползвам често, когато не ми се вади тежката стъклена на Кенчо. Или паралелно- единият прави едно, другият друго. Не мисля да го махам, просто защото няма какво да го правя, не иска да стои в кашон. Но иначе Кенчо с приставките си напълно замества Филипса. Peace

# 714
  • Sofia
Супер. Че мъжът ми е съгласен само ако махнем едното  Laughing

# 715
  • Стара Загора
Пристигна ми машината за сладолед. Беше малко мокра отвътре, но се чува течност като се разклати, измих я и я сложих във фризера. Утре следобед ще се прави сладолед, дано си  е  наред.
Има  и  една шпатула в кашона, доволна съм.

# 716
685 евро за http://www.onlinedeal24.de/details/kenwood-kmm063-major-titanium-event-multipack  добра цена ли е или може да се намери и по-изгодно?

# 717
  • Стара Загора
Добра цена е според мен и е сигурно, че е мега пакет.  Има си описание на приставките. Моят струваше 590Е.

# 718
  • Балчик
Да, в приставката за сладолед има и шпатула, освен купа.  Peace
Мокра купа, а имаше ли бели засъхнали следи? Дали не е протекъл агента, което  е най-често срещаното при тая приставка?

# 719
  • Стара Загора
Нямаше бели следи, измих я, подсуших я и я сложих във фризера, ще видя утре следобед какво ще се получи. Аз нарочно с доставка до България си  я пуснах, ако има проблем, но се надявам всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт