Новите вещи по времето на прехода

• 15 226
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Полина, ти коя година си родена?

# 61
Аз я мислех за 20 годишна, а тя ще излезе към 35 - 40 с акъл на 8.

# 62
Лозе на тавана/покрива? #Crazy #Crazy #Crazy

# 63
Практични са били хората, но много вода гълтало. Аз пък мислех, че лозето обича суша.

# 64
  • Другата България
И аз за толкова, затова питам.
Лозе на тавана/покрива? #Crazy #Crazy #Crazy
Това не го бях видяла...ще е нахално ли да питам и за него? Професионално, това съм учила едно време. Как точно става номера с лозето на тавана? Да не е било бурето с виното?

# 65
Полина, ти коя година си родена?

1984, но помня доста от онези години, супер впечатлителна съм. И ние се бяхме вързали наивно на "американската мечта", на 4свободата и възможностите сега" и бяхме жестоко излъгани. Изумена съм колко хора имат добри спомени от 1997, както и че за тях доларите са били ежедневие. Аз мечтаех тогава за кукла "Барби" и "Лего", но те бяха адски скъпи. Sad Имах само едно мъничко и мизерно "Лего".  Бяхме горе - долу добре до кризата, после гледахме на всичко като на лукс.

# 66
  • където ми харесва
Практични са били хората, но много вода гълтало. Аз пък мислех, че лозето обича суша.
Ма ти представяш ли си?!
Полина е 30 годишна, ама като почне да говори за соца, ще кажеш че си го е изживяла от-до.
Полина, долара си беше голямо нещо, особено в момент, в който беше по-изгодно да имаш долари, отколкото левове.
И пак ти казвам-не беше нужно да си мутра, милионер или в пирамида, за да имаш пари.

# 67
  • София
Това с доларите, пирамидите и измамите в онези години го помня от заглавията на вестниците.  Вас са ви излъгали, че доларът има някаква стойност.......Има - на тоалетна хартия. Wink[/b]
Ех, ако знаех, щях да се запася с доста "тоалетна хартия" в онези години.

# 68
Може дядо и да е бил ландшафтен архитект. Поли, палми имате ли?

# 69
  • Бургас
А как става номера с поливането на лозето? Къде се оттича водата?  newsm78

# 70
 Това не го бях видяла...ще е нахално ли да питам и за него? Професионално, това съм учила едно време. Как точно става номера с лозето на тавана? Да не е било бурето с виното?
[/quote]

Мне, мъничко място с пръст,  истинско малко лозенце. На негово място после имаше цветна градинка с цветя, но кучето и видя сметката. гледахме лалета.

# 71
И това всичкото се случва и вирее на покрива/тавана?

# 72
Ще припадна от смях  Joy

# 73
А как става номера с поливането на лозето? Къде се оттича водата?  newsm78

Ами точно затова са го махнали. Лозенцето горе на ръба, а долу е улица и тротоари.........явно е имало оплаквания. Говорим за 60 -те, може и 70 - те години.  Като бях малка, о нямаше. Rolling Eyes Blush Crazy

# 74
Лозе на ръб и водата тече на улицата? Да не е било мушкато в саксия на парапета на балкона?

Общи условия

Активация на акаунт