София - Студентски град

• 22 832
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Сега за градина трябва да подавам, ама все още се чудя къде и дали да е пак в 16-та Confused
То няма и места в 16, ама е тотална мизерия. И ако ни одобрат з атам, ще се замисля дали да я пусна.А иначе директорката много печена мацка.А ремонт сигурно не е правено от 60-те години, и двор за игра както каза няма.

# 166
  • София
А къде е 22-ра? Аз знам само за 69-та. Дадоха ли ви някакви номера  newsm78
Дайте мнения за ОДЗ-тата и яслените им групи- 16-та и 79-та май бяха, ако не бъркам.....

# 167
  • На черешата
 Такаааа,каката тръгна на ясла в 69-а,много бях доволна и затова без да се замислям пуснах малката там.О ужас  ooooh!,нещата тотално са се променили,по-безотговорен персонал здраве му кажи.Детето беше без памперс от 3 месеца,те започнали да и слагат защото така им било по-лесно.Прибирах си я разгащена,омърляне,облечена недооблечена.Правеха ми фасаони ако я взема след 17:30,а аз съм на работа до 18:00.детето ревеше като магаре сутрин и започна да се напикава вечер.Е,преместихме я.Сега са на градина в 16-а,имаме страхотни госпожи,децата ходят с желание. HugРазбрах,че базата не е най-важното,учителките са по-важни.А пък за директорката на 16-а нямам думи,шапка и свалям на тази жена.

# 168
  • София
А как решавате проблема с това, че почиват два месеца в 16-та- юли и август  newsm78?
В 69-та работят ли лятото? Има ли сборни групи някакви, ако почиват?

# 169
  • На черешата
А как решавате проблема с това, че почиват два месеца в 16-та- юли и август  newsm78?
В 69-та работят ли лятото? Има ли сборни групи някакви, ако почиват?

Ами всички почиват лятото,тогава ходят в дежурни градини.Не е много приятно,но винаги има доста деца от нашата градина и не сме имали проблеми досега. Peace

# 170
  • някъде ... тук ...
Фантич, сега с тоя строеж под прозорците, как е в 16-та?

Иначе на мен никой не ми е правил проблем да прибирам Гого около 17.45 в 69-та (тогава стигаме, независимо кой - аз или баща му). Нямам кой знае какви забележки и за персонала.

# 171
  • София
А те принципно не трябва ли да работят поне до 18.30  newsm78?

# 172
  • На черешата
А те принципно не трябва ли да работят поне до 18.30  newsm78?

Принципно до 19:00.
  ЕлиТ,Боряна е от другата страна и това не и пречи.Строежа е под прозорците на Дарина,но пък от тази страна са им санитарните помещения,а не тези за игра и спане.То не че те на тази възраст спят де,ама хайде.

# 173
  • някъде ... тук ...
Абе знам си аз, че пак за там ще се засиля, ама. Градинските групи бяха всичките от другата страна. Поне Ради докато беше там. Май само предучилищната са преместили.
Ще ходя да говоря с директорката за местата преди 4-ти февруари обаче.

# 174
  • На черешата
Абе знам си аз, че пак за там ще се засиля, ама. Градинските групи бяха всичките от другата страна. Поне Ради докато беше там. Май само предучилищната са преместили.
Ще ходя да говоря с директорката за местата преди 4-ти февруари обаче.

Първа група са във филиала.

# 175
И на мен ми направи впечатление, че директорката на 16 ясла е много готин човек, но ми каза, че места няма......а и тази смърдяща сграда......но щом в 69 са безотговорни.....няма да я пускам там.....
А какво ще кажете за ОДЗ-то до зала Хр. Ботев??? Там имало яслена група но записването е февруари по интернет???
Оф.....като чета за тези ясли и все пове4е се навивам да си гледам детето в къщи до 2 години, а защо не и до 3......то не си е работа да го оставиш на безотговорни лелки.....ужас..... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 176
  • София
Ми то и за 16-та ще става по интернет. И как няма места, като има обявени 25-6 за ясла  newsm78 свободни за тази година.

# 177
  • На черешата
 Какво и е на сградата на 16 ОДЗ не разбрах?

# 178
  • нейде там, където ....
Честита Нова и от мен!
От яслата на 16 не съм доволна, но децата ни са били различни групи, а и има промени в персонала. В 22-ра готвят най-вкусно, аз съм доволна, малкия е там и сега, по принцип. Отсъстваме повечко, но не че се разболява там, а защото джипито не е фен на яслите и като го спре, поне 2 седмици и нагоре не го пуска. Липсата на открит и голям двор, аз гледам и от добрата страна, че не минават край децата бездомни животни. В 69 големия беше пипнал някакви лишеи, предавани само от животни . . .
Да си кажа, че наесен първа група в ОДЗ 16 сигурно ще е там, където е сега предучилищната. До строежа. Сигурно и същите госпожи, ако едната не се пенсионира. Аз се интересувам все повече и от допълнителните неща, които се предлагат в градините. Защото не мога да ги водя другаде, просто няма кой. От тази гледна точка, ОДЗ 79 ми харесва повече. Но не знаеш, като си водиш детето за какво ще ти искат пари този път.
Така или иначе, есента няма да сме в квартала, но и бяхме, бих избрала градина извън него, близо до работа.

# 179
  • На черешата
 jd не се заричайте,може да си намерите квартира в квартала. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт