Отговори
# 360
  • до едно тепе
Ох че съм голяма бяла птица.
Честит Рожден Ден на Ивайла! Да е много здрава и грижовна кака  bouquet

# 361
  • NE
Честит 3-ти рожден ден на Ивайла!
Да е здрава, кротка, послушна и смела. Hug

# 362
  • shumen
Рокси,честит 3 рожден ден на Ивайла.Да е жива и здрава и много послушна.
Поспаланче,според мен си е колики.
Цвете,а на мен хич не ми пука,че са ме съкратили.Даже според мен май по добре,че стана така.
Алексче,да си изкарате супер на морето.

# 363
  • Велико Търново
Да е жива и здрава Ивайла, за радост на цялото семейство!  Hug Hug
Дани, дано скоро намериш твоята работа  Hug
Алексче, на Силистар наистина е много хубав плажът. Да си изкарате прекрасно!  Hug

# 364
Писах ,писах и изчезна  #Cussing out,та сега по диагонала.
Хай-хай

Много болнички пууъ *амка му.Летни ,зимни вируси,все да има нещо.Магнитче ,Арвен бързо да се оправяте.
Честито на рождениците ,които съм изпуснала.Прах да си жива и здрава!
Рокси да ви е жива и здрава вашатата принцеса и много да ви радва .
Поспалано ,пробвай да ги укротиш тези колики със стааарата мастичка.
Охо,Ани прехвърляш вече термина.Леко раждане и прекрасна и вълнуваща среща!
Дани кофти ,но дано скоро намериш нещо.

# 365
  • София
Добро утроооо,
Ние станахме преди малко, но времето е пак отвратително  #Cussing out #2gunfire

Поспаланче, и според мен са гадните колики. И при нас бяха вечер.

Рокси, честит празник. Да е жива и здрава Ивайла.

# 366
Добро утро  и ние станахме преди малко, ама с зарадвах на времето  Blush Blush  жалко само наистина за почиващите, за тях е кофти наистина, но според мен след обяд ще се размърда и ще блесне слънцето.....познавам си го аз времето, затъмни ли се от сутринта, не е на дъжд...., споко Алекс, това ще му е, тук много бързо се сменя от кофти на мега жега, заради теченията покрай морето, раздухва бързо облаците. Ако решите пък да се разхождате можете да дойдете до Бургас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит рожден ден на кака Ивайла, жива и здрава, много щастлива и една прекрасна година  и пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet

Поспаланче ние колики нямахме, ама Ивейн имаше такива периоди, когато плачеше в точно определени часове. Съвпадаха със скоковете в разстежа и траеха около седмица. Но започнаха около 2-3 месец, толкова мъничка нямам спомен да ми е ревала по график  newsm78 . Но аз си го знам бебето, че е мега спокойно и расте така на периоди......никога не прави плавен растеж ми изведнъж прави скок и както не може разни неща изведнъж почва да може няколко наведнъж и да ги прави ooooh! ooooh!  И с обръщането и със сядането, с ходенето и със зъбите и с разстежа, на тласъци расте , сега и с храненето-  за една седмица се научи и с вилица и с лъжица сега иска и от чаша/ама се олива все още бая/.....преди това учи учи , не вдява , сега изведнъж- всичко  Banghead Та около 3тият месец така ми се будеше към 9 часа , 2 часа рев и след това все едно не е било  newsm78 newsm78  Единствено се успокояваше в количката в коридора......лашках до откат.....за 10тина дни - мина.....После пак имаше такъв момент, спомням си в София бяхме, обикалях квартала като лудите вечерта. И нито беше свързано с хранене, нито с нищо, заковаваше часа и реееев  Shocked

# 367
  • shumen
Алексче,дано се оправи времето скоро и при Вас.Тука е напекло от сутринта и е жега.
Поспаланче,при нас този период беше от 5 до 7 вечер,но беше свързано с колики.
Ани,лека и безпроблемна когато и да е.
Ние след малко ще прибираме 6 кубика дърва с нашите.Дени от сега се точи да помага,ама май ще пречи повече.

# 368
  • Сливен
Благодаря на всички за милите пожелания и затова, че сте се сетили за нашия празник  Hug
Да ви сложа от тортата на Ивайла, макар и със закъснение

Скрит текст:

# 369
  • София
И аз със закъснение чрд на Ивайла!
Да ви е жива и здрава Рокси.  Прекрасно момиченце и тортата е страхотна. Бих я изяла цялата ако не бях на принудителна диета.

Бай Дъ уей вируса ни натръшка по верижна реакция, няма празно ..да си измрънкам, не друго Simple Smile

# 370
 И аз на патерички дс честитя РД на бъдещата кака Ивайла, да е много здрава , послушна и грижовна кака!
Магнитче много гадно, дано ви мине бързо! 

# 371
Как да напомпам магарето за скачане, с помпа за топка не става , пък е омекнало доста  Thinking Thinking newsm78

# 372
  • София
Бих пробвала на вулканизатор

# 373
  • NE
Рокси Да е жива и здрава Ивайла! Много хубава торта, а ти си много финна.  bouquet
При нас също е топло и слънчево. Дори за плаж става.
Снощи дивя до 1:00 ч. след като ми кукна в 21. После спа 30 мин. и скачаше на всеки половин час с рев. Предкътниците са тръгнали и за седмица ще се окажат 4 зъба в синхрон.

# 374
  • София
Рокси, страхотна торта. А и вие двете сте много красиви.

Прахче, за момента изгледи няма...пекна за 2 мин. и се скри. Припръска и спря, но вятъра е кофти.

Много се надявам да се оправи и да успеем да отидем като хората на плаж. Сутринта отидохме и веднага към водата се запъти, та и се изкъпа но почна да трепери и и посиня устата и се прибрахме.

Общи условия

Активация на акаунт