Отговори
# 345
  • Варна
Благодаря, Меци  Hug Винаги чета листовки, но ММ я е изхвърлил, че и не само нея ...

# 346
  • shumen
Арвенче,да се оправя скоро Насето.Аз за разстройство давам компот от дренки и съм доволна.
За повръщане Вомистухил.
Ние се прибрахме към 21 от рождения ден и си изкарахме супер.Децата хапнаха и играха и бяха много послушни.
П.С.Аз от утре вече не съм на работа и ще си търся отново.В 5 без 10 ме извика шефа и каза,че прекратявал договора,че нямало работа вече.В Понеделник само ще отида да си занеса дрехите.

# 347
  • София
Еееее Дани....

Арвен как е детето?

Ние се обзаведохме с още един повръщащ-  Жорко. Не ни подмина *амка му и вирус. .

# 348
  • София
Добро утро,
Ние пътуваме за морето.

Дани, ужас. А дали е така както ти е казал шефа....

Магнитче, да се оправяте. Стига с тия болести.

Арвенче, как сте?

# 349
  • Варна
Насето е добре вече, но мен ме тръшна ... Цяла нощ прекарах в тоалетната, че и 39 Т. вдигнах, а няма кой да ме отмени поне за малко с детето, ММ е ма работа Sad Поне детето закрепих ...
Магнитке, ти освести ли се ?
Дани,дано скоро намериш нова работа ! Браво на Дени, че е слушал Simple Smile
Алекс, да си изкарате хубаво на почивката !
Бреййй, разхлади ! Не съм се радвала толкова на дъжд !

# 350
  • София
Ей Арвен. ...много заразен този вирус бе...аз...май спрях с температура,  чувствам се идея по- добре,  но имам мускулна треска на корема и съседство от повръщанията. .
Жорко пак повърна. Добре, че мъжа ми си е в нас, само той е здрав..засега.

# 351
  • shumen
Арвенче,Магнитке,да се оправяте скоро всички.Наистина тези вируси са много заразни.
Алексче,така е.Ние от седмица нямахме работа и се чудеха какво да ни дадат да правим.Колежката има отпуска и сега ще я ползва,но после може и нея да съкрати.Миналата година пак е било така и чак след 4 месеца им се е обадил да ги пита дали искат да се върнат.От 4 човека само тя се е върнала,другите са му отказали.
Да си изкарате добре на морето.
Арвенче,къде тоя дъжд?Тука само за 5 минутки преваля снощи и сега е още по-задушно сега.
Ние след малко с малчо изчезваме на разходка.Сега съм в нас и мисля да се отдам на него.

# 352
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, весело изкарване на морето  Simple Smile

# 353
  • NE
Дани Всяко зло за добро. Hug
Алексче Хубава и спокойна почивка.  bouquet
Арвенче Оправяй се бързо. Много е тежко щом си сама с Насето. Confused Дано някой ти помогне.

# 354
  • София
Здравейте,
Благодаря Ви за пожеланията. Ние стигнахме към 9:30 ч., ама стаята не ни беше свободна. Та се разходихме до Резово и Силистар. Мноооооого яко, а на Силистар няма такава красота и такъв готин пясък. Иначе малката е яко крива, че и поразвалихме режима.....събуди се в 6 ч. и заспа за има няма 20 мин преди да стигнем. После пак дремна за малко в Резово.
Абе уууужас. Утре вече ще си влезе в ритъм.

Арвенче, да се оправяш. За разстройство мен ме оправя Лопедиум.

Дани, дано скоро намериш работа и да не се случват такива неща (съкращения).

# 355
  • до едно тепе
Болничките оправяйте се бързо  Hug
Аз да задам един тъп въпрос. Колики може ли да продължават само 2 часа. Бубето е като часовник. Всяка вечер от 9 до 11 е рев. Носим я непрекъснато и пак е рев. Оригва се, хълца през това време, ако успеем да я приспим все пак като я оставим в кревата след 5 мин максимум е будна и пак почва да реве. Не се гърчи като да я боли коремчето. Просто сякаш иска някой да си я разнася и друса и по възможност да съм аз. Е от половин час я носи баща и не е спряла да вика ooooh! Мине ли 11 почва да се отпуска и заспива макар и трудно и спи няколко часа Rolling Eyes  Цял ден спи и вечер е хала newsm78
Слав ревеше по 5-6 часа, но по-рано през деня, а сега не знам какво да мисля направо Thinking

# 356
  • NE
Кога я кърмиш? Според мен пак са колики. Нощно време беше така.

# 357
И аз смятам, че са си колики. Вероятно ти по-добре се справяш с успокояването й.

# 358
  • до едно тепе
Ми то се почва след банята и кърменето. Понякога ако я изкъпем по-рано заспива докато я кърмя, обаче стане ли 9 се събужда и почва да реве. И при мен си реве. Има моменти, когато се успокоява само на гърда, смуква 4-5 пъти и пак реве. Не се свива, а се изпъва newsm78
Ще питам педи в понеделник какво да и взема за колики да пробваме все пак дали няма да има промяна Crazy
Учудва ме обаче, че е само в този интервал от време. Нощем обикновено спи, пробужда се да яде и пак заспива без проблем. През деня е сравнително спокойна-яде и спи.

# 359
  • NE
Поспаланчо Вероятно е просто случайност. В началото и нас така ни мъчиха коликите, после се уголеми периода. Гушкаш и успокояваш, ама ти знаеш. Hug Може да и е жега също.

Общи условия

Активация на акаунт