Отговори
# 330
  • В къщурката на хълма на феите
Магнитче вомитусхийл нямаш ли .. поне малко да облекчи положението ..

гадни, гадни летни вируси! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 331
Ако яде, го храни с лечебната хумана, затяга бързо, сладичка е с вкус на банан. Да се оправят душичките  Hug Hug Дано да е нещо от храната и да мине днес бързо.  

За повръщане- стандартните бременни методи, свещички, джинджифил и лимон на чай или във вода  ако имаш блендер, течности със стайна темп и на малки глътки. Веднъж единствено съм боледувала от летен вирус, като по-малка, ама до ден днешен го помня като бял ден, няма такава гадост просто.

# 332
  • Северозапада
Арвен, диета. Той май имаше алергия към някой храни, но му давай по-леки и запичащи - сухари или препечени филийки, че повечето сухари са с мляко, картофи, моркови, ориз, каквото му понася, повече течности. Ще се оправи Насето до неделя.
София пак скимтя цяла нощ  Tired
При нас вали и днес е приятно хладно.

# 333
  • София
Ееееее ужас. Да се оправя Насето и Магнитката. Това е най отвратителното нещо.

За разстройство - препоръчвам с 2 ръце компот от дренки. Много бързо оправя положението.

За повръщане - на мен само вомитусхийл ми действа бързо и безотказно (на капки).

Иначе яка диета - аз като ме беше хванало преди месец не ядох почти до вечерта, а после започнах с по малко солети, а след това и с препечена филийка и обезсолено сирене.

# 334
  • Варна
Той, милия винаги е на диета  Crazy Лечебна хумана не мога да давам, с обикновено мляко е .
Магнитке, дано бързо те остави тая гад  Hug

# 335
  • София
Мале Арвенче, Магнитче съчувствам ви. Tired
Магнитче, аз препоръчвам Вомакур-свещички за повръщането, Вомитусхийла пасти да яде. Peace
Отвратителен вирус, една от майките дето седеше вчера до мен най-спокойно ми каза че онзи ден цял ден дрискала и имала Т. Shocked  ooooh!

# 336
  • Северозапада
Ани, гледам че си "заковала" 40 г.с. Лека, бърза и безпроблемна среща с човечето!

# 337
Ани вомакура съдържа лекарство, докато вомитусхийла са хомеопатични Peace

# 338
  • NE
Глас за Вомитусхил, а за разтройство Ентерол. Това ме цери винаги. Добре, че тези летни вируси са кратки. За ден, два отминават, ама зора си е голям.
Арвенче Хип имаха и някакво лечебно сокче.
Прахче Ще се наредят нещата. Ивейн е адаптивна.
Искам хлад, че затворени на мен ми се сви душата.

# 339
  • София
Мецо да на вомитусхил сме аз- капки, Лили свещички..тя сега цока..надявам се по бързо да се оправи предвид антитела, които поглъща..
Много е тежък вируса. Къде го лепна това дете? ! За разкоШ вдигнах и 39

# 340
те тия вируси винаги са тежки .. няма ентеровирус дето да минава леко .. Лили още ли е зле??

# 341
  • София
Нощеска пак повърна и ака вода. .

# 342
о, ужас! .. то хем това е начина да се изчисти от вируса и пак е невъобразима гадория .. пази боже!

# 343
  • Варна
Мога ли да дам Вомитусхийл на капки, че свещичка няма начин да сложа  ooooh! Гледам ба децата все свещички слагате, има ли някаква разлика ?

# 344
Арвенче ето това пише в листовката - Употреба при деца - При деца до 3 год. възраст - по 3 капки 3 пъти дневно. При липса на подобрение след два часа да се потърси педиатър .. имай предвид, че капките имат един такъв алкохолен вкус .. на мен не ми бяха много приятни и затова ползвах свещички Peace

Общи условия

Активация на акаунт