Отговори
# 315
  • Северозапада
Бенита, ЧРД! Да си здрава, обичана и щастлива! smile3525

# 316
Бени честит рожден ден, да си много здрава, щасглива и обичана!  bouquet

# 317
Бени, Честит рожден ден, здрава, усмихната, обичана да си   bouquet
Феичка казвала ли съм колко ме кефи как помни на всеки чрд-то Simple Smile
Със здраво главоболие съм днес по случай жегите, но на фона на това, което чета от вас, нищо не е!

# 318
  • до едно тепе
Бенитка ЧРД! Много здраве, късмет и поводи за усмивки  bouquet
Жега ми е и отивам да се опъна да дремна, докато има приИмоция, че бебата почна да става лоша баш вечерно време-снощи пак 2 часа ни се кара с баща и Flutter Не са типичните колики, обаче се мъчи да се оригне, после хълцА половин час и на всяко изхълцване надава ядосани викове и се гърчи Thinking После пък се ядосва ,че не може да заспи и ръмжа половин час на бибата Rolling Eyes

# 319
  • NE
Моме Всъщност помня на някои рожденни дни на дечица от темата, а Бенито я познах че е рожденничка от инстаграма.

Жегата е просто нереална.

# 320
Честит рожден ден на Бенитка   bouquet Да е здрава,обичана и ценена!
Жега ми е , мързи ме ... работа за целия китайски и виатнамски народ ,а не ми се мърда от офиса .... Crossing Arms

# 321
  • София
Бени, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и само успехи да имаш.

За спането - малката имаше такива неспокойни нощи и будения при растежа на някои зъбки. След това всичко утихна. За сега не е имало разговори с невидими същества, но нищо не се знае.

Жегааааа......в офиса добре, ама като излезна и направо ми се припада.

# 322
  • София
Аз не излизам. В крайна сметка се реших с климатиците и сега е рахат в цялата къща и детето не е прегряло. . и аз не съм вир вода Simple Smile

Бенитке честит празник!

# 323
  • NE
Слава на климатика. При нас няма сън ако му в жега.

# 324
  • shumen
Бени,честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Цвете,и при нас е така.Няма спане,ако му е жега.
Рокси,да не би да вижда някои близък в съня си,който е починал Ивайла и затова да се стряска?
Дени утре е последно на дневния център и от Понеделник росен пресен на старата ясла.
Ние утре сме и на рожден ден вечерта и не знам как ще оживеем в тази жега.

# 325
  • София
Оххх ние утре последно на работа и събота живи и здрави НАЙ НАКРАЯ заминаваме на море. Направооо нямам търпение.

# 326
Алекс, приятна и послушна почивка ви пожелавам, хубаво да си изкарате морето  Wink

Бени, честито на патерички, жива и здрава и една успешна във всяко едно отношение , година ти пожелавам   bouquet  bouquet

Климатика не съм го спирала от както се прибрахме.....няма изглед да го спра скоро май.  Tired Tired Апартамента е югоизточен, слънце да искаш . Зимата е супер топло, ама и лятото-също. Излизаме от 7 до 10 в парка , следобед пия кафето на терасата, вече като поодмине слънцето да не бичи право в апартамента и опъвам басейна на Ивейн да се попличка и тя и това ни е основното занимание .

От 10ти се връщам на работа, Ивейн ще си я оставя тук в частната градина, детето свикна, по -малко са децата, което се предполага, че вирусообмена ще е по-малък и ще се разболява по-малко  Praynig Praynig а аз ще мога да работя повече. например/поне така с частната градина няма да ми спрат майчинството и до Януари просто с него ще и плащам градината , а до тогава се надявам да влезна в ритъм с работата и така .... Crazy  Rolling Eyes Единственият зор ще е, че ще трябва да нося и да готвя аз храната и ще е чудо на чудесата, след работа да и приготвям за целият следващ ден менюто, но предполагам ще влезем в ритъм и ще направим някакъв график, пък нали и това исках....Иначе я понаучих да яде сама, с вилица се справя перфектно, с лъжицата задобрява всеки ден, остава ми от чаша да започна да я уча  newsm78 Но пък говорих вчера с жената , която ги гледа, тя каза, че няма проблем и тя ще я храни, когато се налага, та съм спокойна и за това. Ще и занесем и кошарата, че големите спят на легла, но решихме, че е още малка и докато поне свикне да спи с други деца, ще е в кошарата, за да не слиза да си играе и да разваля дисциплината  Joy И така, предстои да я оставя другата седмица по цял ден за адаптация и да се мотам наблизо, ако има нужда.....избутаме ли я успешно, ще мога да отдъхна малко и да си се върна спокойно на работа .

# 327
  • Варна
Добро утро !
За нас не е, Атанас в 2 : 00 започна да го боли корема и сега е с разстройство ... Нали се похвалих, че ще заминаваме в Неделя, е ше заминем ако се оправи  Tired Освен смекта, чай от шипка и капки за колики, и Био Гайя да се сещате за друго ?

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 09:17 от Arven_89

# 328
  • София
И аз съм с вируса. Адски ми е зле.  Не мога да стана от леглото. От 2 сутринта до сега повръщам на фонтан. Чакам лекарство някакво и баба на помощ..

# 329
И Насето и Магнитката да се оправят. То тия летни вируси са по гадни и от зимните.

Общи условия

Активация на акаунт