Отговори
# 525
  • shumen
Моето пък миналата година ядеше диня,а тази не иска и да я опита.За ядене не моля.Предлагам един-два пъти и като ми откаже край.

# 526
Рокси -нямаме вече такъв проблем.Както изведнъж се появи ,така и си отиде.
За отчет да се оплача,че дребен тази седмица не е на ясла.В понеделник вечерта вдигна 37,6 и съм си го оставила под наблюдение.Досега го гледаха баба му и дядо му ,но утре ще си остана в къщи ,че един нотариус днес ми вдигна кръвното и ще ми държи влага до неделя  Crossing Arms ...та уж ще почиваме.
От понеделник ги пращаме с баба на планина , а после с нас на море ,дано закрепи малко имунитета  Praynig

# 527
  • shumen
Стелико,приятно изкарване на Ради.Дано слуша баба и да се закрепи малко имунитета му.

# 528
Да се разпиша и аз набързо, гледам за ядене си говорите. Ивейнката и избива горен кучешки, сополи като Ниагара и мрънка за ядене, хем гладна, хем не иска да яде .....кара на круши и грозде и кисело мляко. Тази вечер след като я омагьосах с песничка на телефона, хапна и прясно зеле манджа/много обича/....киселичка е тези дни.  Tired Иначе няма проблем с адаптацията в клубчето, оставяме я по цял ден и няма проблем  Rolling Eyes Rolling Eyes Та на есен с песен се завръщам на работа......Кофтито е, че последните 2 седмици сега на Август ще почиват и ще се гледаме по цял ден, тъкмо свикна детето и ние горе-долу.....ама , шанс  Rolling Eyes

Днес бяхме на контрола при невролога......води я вече в норма  и няма да ходим повече.......ако не ми щукне нещо пак  Blush Blush та ни изпрати и тя по живо по здраво.......с добри новини.

Вие за море говорите, а аз тъкмо букнах хотела за ските  Joy Joy hahaha hahaha морят ме много тея жеги вече нещо, почвам да си мисля за зимни преживявания, дори се навивам да се уча да карам ски/ то всяка година си го мисля де, ама само с мисленето си оставам, голям страх ме гони нещо от тези зимни спортове- ски, кънки, бордове, бррр/  Mr. Green

# 529
  • София
Оооо тая година ще кача Жорко на кънки. Само живи и здрави зимата да дойде Simple Smile всъщност трябва да проверя няма ли пързалка на едно място. ..

# 530
  • shumen
Магнитче,за къде питаш дали има пързалка?При нас зимата имаше и децата на възрастта на Жорко доста се пързаляха на кънки и се радваха.

# 531
  • София
В София, Дани. В един мол имаше подходяща за малки начинаещи.
Аз бях 15г на лед,дано и на децата им хареса..

# 532
Смейте ми се, ама като видя кънки и веднага си представям кървава картинка, как ми минават през някой крайник с тях  Joy Blush

# 533
  • Варна
Аз влизам да се оплача, да споделя колко безпомощна се чувствам, знам че ще ме разберете, поне тези с по - диви и инати дечица  Mr. Green
Не можем да излезем на разходка вече, тръшка се от вратата да го носим и се впива в краката ми като кърлеж, обяснявам че мама я боли гърба и не може да го носи, че е голям и е по - забавно да вървим, и да бягаме ... Атанас се търкаля по земята, прави 2 крачки и продължава да пищи, и да се търкаля, прибирам го вкъщи и пак обяснявам, след като се е успокоил . С гърнето пълен провал, като го види и започва да пищи, а няма причина, не съм го насилвала. Отказва и да яде от 2 дни иска само бебешки пюрета, и аз накрая давам, не издържам да го гледам как реве от глад  Crazy Роднините и те не ми помагат, а само ми пилят на главата, че бил разглезен . Знам че това е период, че е в трудна възраст, обаче чувствам, че изобщо не се справям . Намрънках се, благодаря, че ще ме прочетете  Blush

# 534
Същата работа сме и ние. Ако някой даде акъл как да се справя с това инатче.
Разглезена е до безобразие, а аз вече се чуствам като пълен родителски провал  Tired

# 535
  • NE
В кюпа. Вчера излизаме с приятели от Пловдив дето ги чакаме цяла година, а Вилизар решава да бяга на улицата и ако го нося на ръце ме бие с ръце през лицето и ме рита. Rolling Eyes Баща му го взе да го носи и ми го върна точно след 5 минути защото побоя и рева не престана. Накрая кротяса с Маша на таблета и дойде една дето не сме я канили и почна да се хили истерично и пак всичко на нова сметка. ooooh! А бях питала дали може детето да поиграе с тях предварително.
П.П. Мен ме избива на алкохолизъм. Whistling

# 536
И Ивейн се глези тези дни, реве  че е гладна, после като и давам върти уста, а днес от сутринта мрънка ама наистина за най малкото, даже по едно време мрънкаше за нищо, ей така за фон........еми ще и мине. Според мен я дразни зъба и тя не знае какво и е, ама се правим на маймуни с баща и да хапне. Периоди са, взимап валериан и чакаш да мине, няма друг начин. И не е до разглезване или родителски грешки, когато им е криво от нещо, не могат да осъзнаят до край проблема и да го осмислят и го изкрават през хленчене, тръшкане, откази, стачки и т.н......чакаме да пораснат....някой слънчев ден, че да може да се общува на някакво по-нормално ниво с тях, до тогава си пием редовно хапчетата  Crazy Crazy

Вчера така ме ядоса, чееее абе причерня ми, ходих крещях в банята, звъннах на мъжът ми оплаках се и на него , че не мога да издържам дъщеря му и ми мина,..... Joy Joy Joy  

# 537
  • В къщурката на хълма на феите
да ви кажа Ема на разходка с майка ми е същото чудо, което и вие описвате .. щото знае, че тя е слабо звено и ще изпълни всичко, за което се затръшка .. елате да я видите с мен и баща й дали е така .. там има други циркове, но за носенето работата е съвсем друга .. особено когато й се постави цел .. обикновено тръгваме за някъде, където тя обича да ходи /обикновено е до магазина за вафла Mr. Green / .. в интерес на истината аз съм най-големия й кошмар, щото викам, карам се и тук там и шамари раздавам .. обикновено като кажа: броя до три и ако не си спряла идвам с големия шамар, първо Ема леко се затръшква с репликата: ти не!! /демек да не броя до три/, аз отговарям, че щом не иска да броя до три, следва да спре да капризничи .. мърморим още 30 секунди, идва да се гушне и следва някоя друга магария Mr. Green за да стигнем до този момент ми отне ужасно много нерви .. вчера излизахме на разходка с Мая и Ема се държа точно все едно е от гората хваната .. чак ме досрамя от нея и изяде два шамара по дупето, щото тръгна да хапе когото свари и ни броене до три я спря, ни нищо .. после беше наказана да седи сама в къщи .. номера е колкото и да ви е гадно, да сте строги, даже до прекаляване понякога .. Ема съм я научила, че чуе ли една точно определена интонация на гласа ми, е по-добре да бяга и да се крие, щото ме е изкарала вече извън предела на всякакви граници на търпение .. просто се надявам да го израсте и въпреки безобразното си държание сега, в един момент по-нататък да стане поносимо човече ..

# 538
И аз съм забелязала, че се тръшкат където минава номера, много се усещат. И Ивейн хич не слуша баща си, ама и той постоянно- дете е, не и се карай, ще мине.......В парка и навън ходи като куче до мен, а като сме с баща и се съдирам да викам/а той вика по мен да не и се карам и да не я дърпам, щото като викна тя хваща обратната посоко, върти се и се хили и тича по бързо, аз я настигам навиквам се едно хубаво , че така не може и ще се карам и я дърпам да върви с нас, съответно тя се опъва и почва да мрънка, а той не и се карай, та не и се карай....../, иска да я носи винаги когато сме с него- той.....Той пък я взима и се оплаква, що искала да я носи  hahaha hahaha hahaha В Понеделник вървим по центъра, тя се гушнала в него и протегнала ръце, той аха да я вземе, викам си тая няма да я бъде, той не може да и отказва или да и казва твърдо не- клекнах, казах и , че е голяма и баща и го боли кръста и е болен и не може да я носи. Седна на земята, тръшка се кряска, като видя, че няма да стане за секунда смени физиономията стана и тръгна да рови в едни саксии наблизо и да си играе и да върви след нас , се едно изоообщо не е била разстроена.  Joy Joy

# 539
  • София
Актуално по темата- в момента на живо тече тръшкАне съпроводено с продължителен рев и крясъци в другата стая. С Жорко сме пас.

Общи условия

Активация на акаунт