Отговори
# 510
Сигме и аз това съм го чувала някъде, че не могат да хванат гъбички по кожа и нокти/в много редки случаи при тежки имунодефицити само/ .......не си спомням обяснението, но явно е верно, щом и лекар го е казал  Thinking Thinking  За плодовете бих предложила като начало на сок, ако пие  newsm78 Или да започнеш с по-атрактивни плодове- малини, ягодки, боровинки, те са малки и шарени и децата сякаш им се харесват повече визуално  newsm78   Ивейн я захраних с плодове и до ден днешен не ми отказва, напротив....солено може да откаже някакво или манджа, ама плод и кисело мляко - никога, което си е спасение, особено когато е болна. Зеленчуци сурови не яде много.....да не кажа хич почти, ама се надявам по-нататък....да успея да я убедя да хапва  newsm78 Прави ми впечатление при малките деца , че с каквото захраниш до около година, година и половина, следващите няколко години това предпочитат и много трудно се пробутват нови храни и продукти, много са подозрителни.....ще си го знам аз за следващият опит  Tired

# 511
  • В къщурката на хълма на феите
Прави ми впечатление при малките деца , че с каквото захраниш до около година, година и половина, следващите няколко години това предпочитат и много трудно се пробутват нови храни и продукти, много са подозрителни.....ще си го знам аз за следващият опит  Tired
това не е универсално ..

# 512
То има ли изобщо нещо универсално  Mr. Green
Дечко снощи не се е събуждал!!! Верно - спа от 23:00 до 6:00, между нас на спалнята, от което става ясно какво време остава за странични глезотии като филм или книжка, но поне спим всички ! Дано успея да го опазя от чревни вируси - давам пробиотик,  И нищо от хотелската храна.

# 513
  • София
Снощи бяхме на кожен. Малките деца не получават гъбички по ноктите. Било травма от обувките, а забелената кожичка по ходилата е липса на витамини. Сега имам сложната задача да я карам да яде плодове  Thinking Мажем нокътната плочка с вигантол. Туй то.

Абе и аз нещо такова подозирах....че няма да са гъбички. Дано скоро оправите проблема.

# 514
  • shumen
Симе,и аз си мислех,че на са гъбички.Дано скоро да мине с мазилата.
Моето диване тази сутрин се събуди в 5.00 и до 7 си играхме,защото се беше опикало до ушите и се наложи да го преобличам.След това пак заспа към 7 и нещо и откара до 9.30.

# 515
  • София
Сигме, исках да се включа по-рано, но пусто не успях   Rolling Eyes. Приятелка си води детето на кожен за същото и там казаха, че е от обувките. И на Тедко ноктите на палците са странни.
Вече мога да се похваля с 24 часа, а вече и повече без дохранване. Тази нощ се буди на 3 часа, така се ядва. Simple Smile Водихме го на контролен при неонатоложката от Вита, защото уж карал по-упорита жълтеница. Несъвместимост в кръвните групи, аз съм 0+, а той А+. Пекоха го последния ден на лампа, орева отделението та поне го мъчиха по-малко време  Mr. Green. Та, вече видимо не бил толкова жълт, нямало нужда от повече печене или каквото и да било друго. Явно си хапва повече от добре тоя смукач, изписаха ни 3860, днес с боди и памперс беше 4200. Twisted Evil

# 516
  • София
Сигме, исках да се включа по-рано, но пусто не успях   Rolling Eyes. Приятелка си води детето на кожен за същото и там казаха, че е от обувките. И на Тедко ноктите на палците са странни.
Вече мога да се похваля с 24 часа, а вече и повече без дохранване. Тази нощ се буди на 3 часа, така се ядва. Simple Smile Водихме го на контролен при неонатоложката от Вита, защото уж карал по-упорита жълтеница. Несъвместимост в кръвните групи, аз съм 0+, а той А+. Пекоха го последния ден на лампа, орева отделението та поне го мъчиха по-малко време  Mr. Green. Та, вече видимо не бил толкова жълт, нямало нужда от повече печене или каквото и да било друго. Явно си хапва повече от добре тоя смукач, изписаха ни 3860, днес с боди и памперс беше 4200. Twisted Evil

Добре дошли.
Браво на малчо. Да си хапва все така добре и да наддава.

# 517
  • shumen
Ани,браво на Марти.Нека все така добре си има апетит и си хапва.

# 518
  • NE
Ани Където е текло пак ще тече. Mr. Green Радвам се че напредвате и трупате грамчета-килограмчета.
Едвам гледам, тъкмо приспах героя.

# 519
Добре сте си дошли Ани!.Браво ня бебока.Да е жив и здрав!

Дани ,ти май много ризи имаш да купуваш  hahaha.Ники е моя малкия.Благодаря -добре е ,свикна даже неочаквано бързо при бабите и дядо , смея да кажа ,че и адаптиране не му беше нужно.И с гърнето се справи бързо(само нощен памперс имаме и той  почти винаги сух) ,храни се почти сам,ще видим с яслатата след месец два как ще се справи дали ще продължи безупречното му поведение.  Simple Smile.

Аз отивам на работа -лека на работещите и хубав ден на домакините.!  Hug

# 520
  • shumen
Лилка,хаха,кажи размер и къде да я изпратя и я имаш ризата за Ники.
Браво на малкия.Дано и с яслата свикне така бързо както с баба и дядо.
Аз днеска имах работа и го заведох моя дивак на ясла.Още със ставането се започна няма да ходя да вика и пищи и реве с пълно гърло,че чак до там.

# 521
  • Сливен
Привет и от мен  Hug
Тази седмица се наложи въпреки болничния, в който съм, да ходя на работа - на който му е ясно за общо 14-15ч. направих на 40 човека УП-2 и обр.30  Mr. Green
Ани, браво на детето   Hug
Сигме, щях да пиша, ама не ми останавреме - на Ивайла ноктите на краката са такива, не се бях замисляла от какво може да е, но нейните са така откакто се е родила.
Не знам дали това, което Прахчето е написала за храните е универсално, но е факт, поне при моите деца, че от 2,5г. до към 5-6 много трудно пробутвах нови храни. Насила съм карала Алекс да опита някой сезонен плод, който е забравял че е ял миналата година. Сега Ивайла не иска да близне грозде, а миналата година го ядеше.
Дани, като те прочетох за люлката и косите ми се изправиха брррр, на Ивайла вече отокът и почти мина, но синьото още не, още си пази ръката, не я използва много-много.
Ивайла нали и тя се беше обринала от първия път на басейна, отначалото си помислих, че е от крема или от водата, но след морето и след смяната на крема обривът стана още по-отвратителен, ситен, цялата и кожа беше грапавичка, сега вече е добре - започвам да си мисля, че е от слънцето и топлото.
Да не казвам голяма дума, но две вечери си заспива сама и се буди само по веднъж - от месеци не беше заспивала сама. Та като стана дума за това - Стели, Ради започна ли даспи добре, или още се буди?
Лилка, браво и на твоето момченце, дано все така дапродължава  Hug
Хубав следобед  Hug

# 522
  • Северозапада
На София не се опитвам изобщо да и набутам, пробутам и т.н. храна. Слагам на масата, предлагам 2-3 пъти, ако ще да яде. Яде плодове, зеленчуци, манджи, месо. Има неща, които отказва, ама не може да харесва всичко. Напр. не иска ягоди и малини,  но яде всички други плодове.
Аз съм отпуска и съм при нашите със София, ММ ще дойде в петък и той.
Ноктите на палците на краката и при нея са грозни и се цепят от раждането. И аз мислех за гъбички, но щом докторите казват, че е рядкост, няма да го мисля.

# 523
  • shumen
Мраве,приятно изкарване при вашите.
Рокси,аз само обяснявам,че така не може да се люлее,ама кои ли ме чува.Снощи се наложи да крещя и да го сваля от люлката пищящ,защото пак ми правеше същите номера.

# 524
  • Sydney
моето като по-малко ядеше пъпеш, сега само в смути... другите неща съм казвала - което може сурово го иска така...

Общи условия

Активация на акаунт