Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
Алекс защо не даваш паданадол, а слагаш свещичка?! в смисъл просто предпочиташ този начин на даване на парацетамол ли?!

# 691
  • NE
С анагина сме.  Tired Почваме АБ.

# 692
Цвете преди антибиотика, що не пробваш с гранофурин и коларгол?! то много бързо ще стане ясно дали ще помогнат или не ..

# 693
  • София
Алекс защо не даваш паданадол, а слагаш свещичка?! в смисъл просто предпочиташ този начин на даване на парацетамол ли?!

Ами почти не сваля от него. Ако е на сироп. Само със свещичка или нурофен по бързо сваля.

# 694
  • NE
Меци Не искам да го тормозя. Без това борбата да навра и пробиотик в устата е жестока.

# 695
Цветенце ама пък  е по-щадящо за организма и не товари толкова .. какъв АБ ви изписаха?!

# 696
Същата работа бяхме и ние преди две седмици. Несваляема Т и след първия прием на АБ детето живна и почна да играе.

# 697
  • NE
Меци Аугментин с Имунобор кидс и Мултилак пробиотик (такъв имам). Давам и Беладона. Само се зачудих защо не ми изписа и Апис. Thinking
Сигме За сефте виждам детето ми да лежи като парцал. Като няма Т е доста активен.

# 698
И Лия пи аугментин.

# 699
ми аугментина е най-широкоспектърен, обаче много тежък Whistling

# 700
  • NE
Затова ме предупреди да следя изкъсо. Whistling

# 701
Затова ме предупреди да следя изкъсо. Whistling

За какво да следиш? Какво може да стане от антибиотика, аз не съм наясно? Веднъж е пила малката АБ, никой не ме е предупреждавам да следя  newsm78

# 702
за странични ефекти и алергии

# 703
  • Sydney
Flower Fairy оздравявайте  Hug

# 704
  • NE
Баща му като дете е имал адски много алергии (никой не си е направил труда да ги изследва), та винаги имаме едно на ум с педката.

Общи условия

Активация на акаунт