Отговори
# 45
# 46
  • В къщурката на хълма на феите
Mr. Green Mr. Green Mr. Green и аз до този отговор бях стигнала Mr. Green Mr. Green Mr. Green

между другото и при нас обедния памперс остава сух, много често и нощния .. обикновено, ако имаме неспокойни часове, тогава има пишкано в него ..

# 47
Ния спокойно си го махай!
Меци не се отказвй , добре си е детето!

И аз бях на път да се откажа, щото уж нямаше напредък , но майка ми ми ве накара едно хубаво и ми мина.
Сега има доста напредък а и като знам, че не иска памперс и му е по добре така се мотивирам.

# 48
  • NE
Ще излизате пеша май.   Rolling Eyes Голямата раница с багаж и за ръчичка, ако дава. Иначе едно въженце за гащеризона и да не бяга много  Mr. Green

Мраве Ръчичка не дава. Даже ме обявиха комшийките за лоша майка, че не съм го хващала за ръка. hahaha Водя го на вълнолома до нас и има напредък да върви поне в една посока. Като цяло ми е много стабилен и помощ не търси, оттам е отказа от ръчичка. Та така. Там ще си ходим там докато не му писне, ама то тъкмо лятото ще свърши и лудницата ще си замине за да го водим и другаде.

# 49
Ема също не държи за ръка, само като пресичаме и то понякога забравя и трябва да овиквам, че ще ни сгазят бубутата, ако не се държим за ръка .. но пък тя не се стрелка, а седи близо до нас ..

Сандре притеснявам се, щото навсякъде пише, че 2 седмици оптимален период да схванат .. пък ние сме далеч от схващане ..

# 50
  • Северозапада
Ема също не държи за ръка, само като пресичаме и то понякога забравя и трябва да овиквам, че ще ни сгазят бубутата, ако не се държим за ръка .. но пък тя не се стрелка, а седи близо до нас ..

София е същата. Стига до улицата и се оглежда. Даже понякога спира да изчака спрелите коли  Joy Също си върви до мен. Тя си е мързелива в това отношение. Един ден я гледам, слиза от пързалката и с равномерен ход се отправя към стълбите, а покрай нея другите деца минават с 200. Съответно, докато тя се спусне веднъж, те вече са на 3-тото спускане  hahaha

# 51
Сандре притеснявам се, щото навсякъде пише, че 2 седмици оптимален период да схванат .. пък ние сме далеч от схващане ..
И какво ако схване за месец вместо за 2 седмици...
Навсякъде пише, но не всички деца са еднакви!

# 52
то и аз този въпрос си задавам - какво правим като не схване .. по-интересното е, че никъде не пише нищо ..

# 53
Ами или продължаваш и переш малкото напишкани гащи, докато схване или се отказваш и го оставяш за по натам!
Но незнам кой е по-добрия вариант...

# 54
Това за двете седмици вярно ли е, че и мен притесни  Thinking

# 55
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Меци, за този вирус херпес само Изопринозин на сироп - Изорекс, обаче лекаря да изпише дозата. Вие май сте го пили по-рано когато беше в болницата.

Да се оправя бързо Ради и всички болни  Praynig

Днес моето рева за пръв път като го водя на градината.Мен също ме разреваха на работа  Crossing Arms

Пробиотик - Лактофлор фибри (90 капсули) купувам за 10 лв.По една капсула всеки божи ден - цяло лято.Отварям я и прахчето в малко вода и захар разтварям и си го пие. Най-изгодно е това, цяло лято давам без прекъсване. В най-голямата жега давам и по 2 (сутрин и вечер), че това малко стомахче как ще издържи жегата, то възрастните се тръшваме .....

Сигме, при нас отне 2-3 седмици махането на памперса

# 56
оф Петеска и аз се сетих за изопринозина, ама хич не ща да й го давам, че много тежък за организма Tired иначе лактофлор имам .. не се бях сетила да отварям ампулите и да ги разтварям във вода ..

# 57
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Меци за 1 седмица няма проблем да го пие, само че сиропа, таблетките са по тежки, и освен това ще действа и профилактично, ако ще има нещо по-сериозно.

На лактофлора си го пише на опаковката - за деца под 3 години, капсулата да се разтваря в течност.

80 % от имунните клетки на човека се намират в стомашно-чревния тракт - от горни дих.пътища до червата, цялата област ще е защитена с пробиотик.

# 58
още ей сега като баща й я върне от яслата и почвам да я поя ..

Петеска моя лактофлор се оказа кидс, не фибри .. има ли смисъл да го давам?!

п.с. обадих се на педка - каза засега да започнем с Ацик или Зовиракс крем 3 пъти на ден върху херпеса, ако не се повлияе или се влоши да ходим при нея да ни гледа ..

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 14:10 от mecani

# 59
И аз имам мн голям проблем с моето шило, че почти не седи кеай нас.....като хване пътя и не я интересува къде сме и дали сме с нея, а някой път като и виккна само се обръща , поглежда ме и търчи да бяга. Когато сме само двете по слуша , ама пак е на моменти, рядко и да се заиграе на едно място. Но според мен е защото късно проходи и все още набляга основно на движението....може с часове да ходи без да се измори и основно ходим ние с нея, а не тя с нас. Но пък успокението ми е че виждам че все повече слуша и все по песто като я викна идва.....само със застояването ня едно място е по сложно  Rolling Eyes нося я в раницата само като теябва да пресичаме или в магазин или ако трябва да стигнем бързо някъде. Тя си обича и е свикнала в нея и няма проблем. Ръка дава избирателно или ако мн се скарам. А Меци беше права че ще тръгне верно късно, ама мн стабилна.Върви, катери се, кляка,става няма проблем и освен всичко е внимателна.....остава да я научим да гравитира около над, а не да хваща пътя без да и пука

За херпеса си мисля че е имунна систвема, на мъжото често му излузат, а на мен никога до Сияна га....въореки че ме е и целувал. Маже ги с един крем( някакъв по твто го беше видял) или мед със сода

Общи условия

Активация на акаунт