Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на детето си с херпес?
Кога мога да премахна памперса за следобеден сън на детето?
Какво да правя, ако детето ми не напредва в обучението за използване на тоалетната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на детето си с херпес?
За лечение на херпес при деца могат да се използват лекарства като изопринозин на сироп, които трябва да бъдат предписани от лекар. Освен това, прилагането на кремове като Ацик или Зовиракс 3 пъти дневно може да помогне. За деца под 3 години се препоръчва използването на пробиотици като Лактофлор с капсули, които трябва да се разтварят във вода. Тези мерки могат да облекчат симптомите и да насърчат бързото възстановяване.
-
Кога мога да премахна памперса за следобеден сън на детето?
-
Какво да правя, ако детето ми не напредва в обучението за използване на тоалетната?
Ако детето ви не напредва в обучението за използване на тоалетна, важно е да не се отказвате. Можете да продължите да го мотивирате и да използвате различни методи за стимулиране на интереса му към използването на тоалетна. Наблюдението на сухотата на пелената и реакциите на детето е от решаващо значение за определяне кога е подходящият момент за премахване на пелената.
-
Какво да правя, ако детето ми отказва да използва гърне?
-
Как мога да помогна на детето си с висока температура и бронхит?
Водя го на вълнолома до нас и има напредък да върви поне в една посока. Като цяло ми е много стабилен и помощ не търси, оттам е отказа от ръчичка. Та така. Там ще си ходим там докато не му писне, ама то тъкмо лятото ще свърши и лудницата ще си замине за да го водим и другаде.
Също си върви до мен. Тя си е мързелива в това отношение. Един ден я гледам, слиза от пързалката и с равномерен ход се отправя към стълбите, а покрай нея другите деца минават с 200. Съответно, докато тя се спусне веднъж, те вече са на 3-тото спускане

иначе лактофлор имам .. не се бях сетила да отварям ампулите и да ги разтварям във вода ..