Отговори
# 375
  • Северозапада
Да е жива и здрава Ивайла, а малко закъснение!
Поспаланчо, майка ми ми е казвала, че аз съм била така като бебе. Ревала съм по график по едно и също време всяка вечер.

# 376
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси жива и здрава да ти е Ивайла и прекрасна и послушна кака.. С малко закъснение е пожеланието, но вчера не ми остана време за форумстване ..

# 377
Честит рожден ден на Ивайла, на патерички и от мен. Много здраве и много късмет й пожелавам.

# 378
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
По една гръцка, много слънчева и много солена целувка за всички  newsm68

Завърнахме се  ..... и аз се връщам да ви изчета  Blush Blush Blush

# 379
И днес се живее......

Ние вчера мръднахме към морето при едни познати,  бяха на палатки ,но така и не се топнах,а си  беше и хладно.Тази година  още не съм се топкала у моренцето.Има време обичам да ми е много топличка водата.

Ние продължаваме успешна серия без аварии с гърнето повече от седмица и сухи нощни памперси.Даже втора вечер се усеща явно и тази вечер "мамо ако,ако "ама да стана в 1:30 да ходим на гърнето  като легнах 1ч беше си мазохизъм.Егоистично от моя страна при положение, че детето се старае ,но и ни разиграва особено приспивайки го казва" пиш,ако",пускаме го ,смее ни се ,казва "не" и бяга.Знам му номера, ама баща му като каже, че не лъже и нарушава дисциплината.Ще го израстем.

Рокси много сте хубави.А ти изглеждаш прекрасно.

# 380
  • Sydney
ох, не съм ви чела, прибрахме се днес, след кошмарно пътуване (Ема повръща 1000 пъти)....

# 381
  • shumen
Лилка,при вас се живееше,ама при нас си беше жега.
Рокси,прекрасни сте.Искам и аз от тортата на Ивайла.
Бени,от какво повръща Ема?От пътя или е пипнала летния вирус?
Магнитче,оправяйте се скоро.
ООф,аз направо днеска пак съм на черешата.Това моето дете от ден на ден става все по голям инат.Днеска половин час рева в магазина,защото не е по неговата,после в нас пак и за капак тази вечер падна и се преби и пак пищя,че му промивам и чистя раната.Не знам,но имам чувството,че вече ще откача.Опитвам се да му обяснявам,че така не става,ама не чува и това си е.
От утре си го пускам на неговата ясла и ще видим как ще се държи.От сега обаче ми вика няма да ходя и че ще реве за мама,че да видим.

# 382
  • София
Ние днес излязохме на разходка. До Панчарево и после Борисова. Скъсиха ни животеца. В Борисова като легна мома Лилия да се тръшка и оттам и брат й и ми идеше да хвана гората в миг.

Бенитке дано мине бързо вируса. Ако е нашия тежко минава,  но бързо.  Дано овладееш повръщането.

Дани. ...моя снощи си цепна главата отзад на ръба на спалнята.  Като му сложих вместо лед едни замразени лозови листа, той реши че му слагам *айна и откачи..

# 383
.......

Дани. ...моя снощи си цепна главата отзад на ръба на спалнята.  Като му сложих вместо лед едни замразени лозови листа, той реши че му слагам *айна и откачи..

Извинявай Магнитче, ама  Joy Joy hahaha rotfImao  сигурно не е било толкова смешно, обаче не можах да се сдържа

Това магаре няма как да се надуе, то е едно като дупка отдолу , май ще купуваме ново, а го взехме преди 2 седмици от Хасково, няма как да ходя да се разправям и в магазина  Confused  #Cussing out   А пък Ивейн много му се кефи и само иска да го язди, ама то меко, не го държат краката и много я клатушка напред  и залита да падне  #Cussing out #Cussing out

При нас нищо интересно, не мога да се оплача, здрава ми е, зъбите са в затишие в момента, племенниците са тук и голяма игра му дръпнаха снощи.....доволно тези дни  Rolling Eyes Rolling Eyes  днес ще я оставя вкъщи да се видят децата, от утре тръгва цял ден в клубчето.....да виииидим  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 384
  • София
.......

Извинявай Магнитче, ама  Joy Joy hahaha rotfImao  сигурно не е било толкова смешно, обаче не можах да се сдържа

Това магаре няма как да се надуе, то е едно като дупка отдолу , май ще купуваме ново, а го взехме преди 2 седмици от Хасково, няма как да ходя да се разправям и в магазина  Confused  #Cussing out   А пък Ивейн много му се кефи и само иска да го язди, ама то меко, не го държат краката и много я клатушка напред  и залита да падне  #Cussing out #Cussing out

При нас нищо интересно, не мога да се оплача, здрава ми е, зъбите са в затишие в момента, племенниците са тук и голяма игра му дръпнаха снощи.....доволно тези дни  Rolling Eyes Rolling Eyes  днес ще я оставя вкъщи да се видят децата, от утре тръгва цял ден в клубчето.....да виииидим  Rolling Eyes Rolling Eyes

Прахче,
Ние с обикновенна пластмасова помпа надуваме магарето. С нея си надуваме и излетния матрак.

# 385
  • Варна
Привет от Плаково Simple Smile В " Господиновите къщи " сме, силно препоръчвам, очарована съм от всичко ! Детето е щастливо, бяга на воля, само дето не спахме почти . Иска да си ходи, половината нощ стоя до вратата и викаше " айде " . Сутринта се събуждам от някакво човъркане, погледнах и останах без думи, Атанас развива крушките на нощните лампи  Crazy

# 386
  • Sydney
май е вирус, след малко ще ходим на лекар...
какви са екстрите тази година при летните?

# 387
  • В къщурката на хълма на феите
както обикновено - повръщане, диария, температура и съпътстващите ги безпетитите, обезводняване, отпадналост ..

# 388
  • shumen
Бени,да се оправя скоро Ема.При нас летния мина само с Т един ден без други екстри.
Магнитче,и на мен ми иде да хвана гората вече.Не знам само как още издържам.
Моето тази сутрин пак спретна цирк в яслата.До там отидохме без рев,но като си влезе в групата и взе да реве и пищи мамамааааа с пълно гърло ще каже човек,ако го чуе,че го колят.

# 389
Мойто днес е с нови госпожи и нови деца. Много плака милинкото.

Алексче, ако можеш да се класираш в 62 ОДЗ. Всичко е ново и двора е перфектен. Ама май с много дебели връзки става там.

Общи условия

Активация на акаунт