Отговори
# 390
  • shumen
ООф,Сигме.При нас беше така преди 3 седмици.Сега пак си е с неговите госпожи и деца и пак реве.
Аз да Ви почерпя кои с каквото иска,че днеска съм рожденичка.

# 391
Аз искам в Шератон  Joy

Да си жива и здрава, много обичана, много щастлива и скоро да се похвалиш с нова работа.

# 392
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Милите дечица, много жално това плакане на градината.

И моето така днес, първи ден на градина след морето - рев на кубици, не яде, не говори с никой само седи  и реве. На обяд се обадиха от градината и ми казаха какво е положението. Сборна дежурна група - нова стая, нови деца по-големи, нови госпожи .... ужас. Пратих баба му да го вземе. Confused
Чудя се дали да го пускам въобще, другия понеделник палим джапанките пак на морето на Обзор. Thinking

Дани, да си жива и здрава, току що се почерпих един сладолед   bouquet

За летния ентеровирус много помага ентерол + ШС 8, и ако може в първите два дни да не яде нищо, само вода по-малко, чай мента и хидрасек.

# 393
  • В къщурката на хълма на феите
Дани честит рожден ден! всичко най-хубаво ти желая  bouquet

п.с. да не те притеснявам, но този летен вирус, който изкарахте вие, не е този, за който пита Бенита .. тази година аз съм чувала за 4 модела летни вируси:

1/ този който вие изкарахте - никакви други симптоми освен Т
2/ повръщане, диария, температура и т.н.
3/ приличащ на слънчасване - 24 часа Т, евентуално повръщане и толкова
4/ температура и кашлица, при това упорита ..

мога да кажа само - да ни пази Господ и туй то ..

Бени как сте?!?!

# 394
  • София
Нашите бяха:
Лили- повръщане,  температура и разстройство което още не е минало.
Жорко - повръщане и разстройство и тук не е минал дрисъка.
Аз- повръщане,  температура и много малко разстройство. Болки в цялото тяло. Повръщането е продължително и се получава мускулна треска. Явно от обезводняването получих и изтръпване на крайниците.
Мъжо- само разстройство.
Всичко това съпроводено с яка отпадналост и ти е много лошо  първия ден. Не може да седиш камо ли да ходиш.

Дани чрд.Жива и здрава да си!!!Искам торта и едно мохито.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 14:31 от magnet_for_happiness

# 395
  • Sydney
danaeka аз пък искам в Капитан Кук, хахах Simple Smile Да си жива и здрава Simple Smile
mecani май сме по т.3... ходихме в клиниката - няма Т (това и аз го видях), няма диария, леко зачервени дъги на гърлото, и вс друго в норма... вероятно или някакъв вирус лек или вчера където направихме е*аси пътя - Шумен-Карнобат-София, отделно климатик в колата и слизане на жегата защото й ставаше зле... днес сутринта като стана внезапно пребледня и легна, после повърна вода и от тогава нищо... оправи се, сякаш  Rolling Eyes

ще се опитам да изчета, но не обещавам... дано всички са добре

# 396
  • Северозапада
Дани, ЧРД! Да си здрава, обичана от близките и скоро да имаш хубава работа!

# 397
  • Сливен
Дани,  Честит Рожден Ден - пожелавам ти много здраве, щастие и успехи   bouquet
Бързо оздравяване на всички  Praynig
След малко повече от три седмици отсъствие Ивайла тръгва от утре на ДГ, ще е драма след толкова много дни с мама. Днес ходихме да вземем белжка от педи, че е здрава и да пуснем изследванията на 3г. Свеки пък реше, че ще дойде за някой ден, малко ме е яд, защото я каних миналата седмица да постои когато Ивка си беше вкъщи , а и да присъства на РД, но не, сега трябва да я пусна 1-2 дни и после пак да я спра за да се радва баба и. А имах намерения тази седмица да чистя по-основно, а другата да вадя и пера бебешки дрешки. Ще трябва да изместя плановете с една седмица. Аз от няколко дни съм с едни интересни контракции и болки, та много се притеснявам да не закъснея с приготовленията. Знам, че имам много време, дано бебчо си стои до термин и това да са само подготвителни контракции и болежки. На 6-ти съм при доки за болничен, ако това продължи ще я помоля за преглед.
Ивайла в момента е на терасата в басейна - всеки ден е така, разхлажда се детето  Simple Smile
Хубава нова седмица на всички  Hug

# 398
  • NE
Поздрави от "Островче" край Разград. Щах да заспа на една спа процедура. Къде съм виждала 30 минути тишина. Laughing
Вилито категорично изпитва страх от водни обекти. Изтезание се оказа и басейна.
Дани Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и много успехи.

# 399
Дани, честит рожден ден, да си здрава, усмихната, успех в намирането на работа   bouquet
Нашето от 7 сутринта досега е спало 1/2 час, и в момента е във вихъра си, обикаля, говори, аз се скапах от това слънце, не и той. На почивка сме, за щастие с едната баба... не че си почивам и наспивам, но поне сменихме обстановката  Crazy

# 400
  • NE
Баш смяната на обстановката е лечението. Ще спим в друг живот. Mr. Green

# 401
Нали сутринта бяхме здрави.....е вече не сме  Tired Tired Докато седяхме в парка се размрънка нетипично, докато си играеше уж улисана, като пипнах- челото гори  #Cussing out #Cussing out  изкъпахме я, дадох панадол, мляко с пробиотик и инфлуцид и сега седя и чакам .........темп. е 38,7  Tired Първото ни боледуване  Tired ooooh!

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 20:20 от Звезден^Прах

# 402
  • София
Мойто днес е с нови госпожи и нови деца. Много плака милинкото.

Алексче, ако можеш да се класираш в 62 ОДЗ. Всичко е ново и двора е перфектен. Ама май с много дебели връзки става там.

Сигме,

Точно за там писаб жалба и се карах с директорката и няма да стане.

Бени, да се оправя Ема.

Дани, Честит Рожден Ден. Да си жива и здрава и много успехи.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 21:21 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 403
  • NE
Ние си дръпнахме една ревлива вечер. Баш днес ли измъчиха зъбите? Вече не знам кои. Tired
Прахче Редувай нурофен с панадол или слагай ефералган свещичка. Дано не е сериозно, но си е за педи.
Бени На мен ми прилича на простудяване.

# 404
  • shumen
Благодаря за пожеланията момичета.
Бени,защо не се обади като минахте през Шумен или не сте спирали да почивате тука?Дано Ема е добре и е минал вируса вече.
Прахче,аз за Т давам Нурофен и Панадол,а ако е на 39 слагам Ефералган свещичка.
Пете,според мен е по добре да не го пускаш сега щом пак ще пътувате.
Моето днеска сутринта поревало,но после се е успокоил казаха и го похвалиха,че много слушал.
Аз мисля тази седмица да ходи и другата да го спра малко,ако все още не съм си намерила работа.Не знам обаче дали ще устиска здрав до тогава,че тази вечер на 2-3 пъти казва,че го боли корема и не иска да вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт