Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за болничните?
Какви са преживяванията на майките по време на бременността?
Какви са мненията за планинските преходи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за болничните?
Във форума се обсъжда разбирането на болничните. Някои майки споделят своя опит с изследвания и резултати, като една от тях споменава, че всички изследвания са готови и резултатите са много добри. Друга майка споделя, че е в болничен вече трета седмица. Освен това има и дискусии за изследвания като фетална ехокардиография и БХС.
-
Какви са преживяванията на майките по време на бременността?
-
Какви са мненията за планинските преходи по време на бременност?
Форумът включва дискусии за планински преходи по време на бременност. Една майка споделя, че се притеснява за условията в планината, докато друга споделя своя опит с изкачване на високи върхове по време на бременност. Съветва се да се вземат предвид индивидуалните способности и условията на прехода.
-
Какви са мненията за изследванията и лечението по време на бременност?
-
Какви са резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и какво означават рисковете за тризомия 21 и 13/18?

. Преди ходих на фитнес но сега от половин год. не, та се чудя дали да не ходя поне колело да карам. Не знам. Спортните момичета да дадат по едно рамо за съвет

Но няма да им ги връщам, защото имам нужда точно от такова нещо, а се съмнявам да ми ги сменят /бяха последни останали бройки/ - т.е. няма с какво да ги заменя в магазина им, ако ми върнат парите - тепърва ще търся други. Предпочитам да си ги поправя. Не че съм пазарувала много от waikiki, но досега нищо тяхно не ми се е разпадало толкова бързо.