На море или на планина, ЯНУАРЧЕ си расте на топлина – Тема 4

• 29 240
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
И на мен ми се обажда кръстът. Отдавам го на това, че коремът ми започва да расте, а и ако стоя в неудобна поза Simple Smile
Днес времето най-накрая е леко прохладно, кеф Simple Smile
ПП:И аз съм за първото заглавие Simple Smile

# 691
Благодаря за споделения опит с венците момичета, дано все нещо проработи  Hug
Днес и аз чистих и едва се влачих с прахосмукачката, страшно уморително ми се стори, а как ще се справя по-нататък с голямото есенно почистване и ремонти  Shocked някой ще трябва да помага!
И аз съм за 1 заглавие  Peace

# 692
И аз съм за първото заглавие  Peace

# 693
Привет, вече сме у дома.
1-вото заглавие е много сладко.
Giuli, и аз така с целулита. Само чр при мен започна от нова г. с предната неуспешна Б. и тъй като нямаше много време между тази си го отглеждам вече доста време. Направо ми иде да го  #2gunfire . Преди ходих на фитнес но сега от половин год. не, та се чудя дали да не ходя поне колело да карам. Не знам. Спортните момичета да дадат по едно рамо за съвет  Flutter

# 694
Здравейте,
 и аз да се запиша Стела на 27г ., от София , първа бременност , термин по калкулатор 11.01 2016г., Засега вървим с една седмица назад, очакваме момиченце, докито почти е сигурен за пола мкар, че пъпната връв бе застанало точно между крачетата.

# 695
Здравейте, гласувам за 1-вото заглавие  Peace
Добре дошла, bib88 welcome
Усмихната и позитивна седмица   bouquet

# 696
Happy days благодаря.Сетих се и аз педи години като работих в глобул и там имаше нещо такова,което е страхотно.
yocheva@ и аз ще съм при др.Марков на 3.09 имам час за 9:40 ч. Миналия месец запазих и когато се обадих ми казаха ми че за месец септември пуснал само 3 дати 2,3,4. Далечната 2008 беше по същия начин месец два напред трябваше да си запазиш час.Та чакам с нетърпение за този преглед да дишам по спокойно и да разберем със сигурност дали ще имаме момиченце или тукашния доктор нещо не е довидял:))
 bib88 добре дошла желая ти лека бременност.Аз съм Ина и съм с термин 12.01.

# 697
bib88 добре дошла  Hug

Честит понеделник на работещите. Мисля да си пусна този петък почивка и да се врътна по магазините без нетърпеливия татко. Може и нещо за себе си да купя.  Mr. Green

# 698
Добро утро,

melody007 може да се засечем аз съм за 11 ч,но доколкото ме информираха винаги се бавят.Аз за сега на 80 % с момче,но чакам със сигурност Марков да потвърди и вее нямам търпение

# 699
Здравейте

да се оплача от супер удобните летни дънки от Waikiki - на втория ден се протриха по шевовете долу на крачолите, дори не е на място, което се търка  Crossing Arms Но няма да им ги връщам, защото имам нужда точно от такова нещо, а се съмнявам да ми ги сменят /бяха последни останали бройки/ - т.е. няма с какво да ги заменя в магазина им, ако ми върнат парите - тепърва ще търся други. Предпочитам да си ги поправя. Не че съм пазарувала много от waikiki, но досега нищо тяхно не ми се е разпадало толкова бързо.

Преди бях голям фен на секънд хенда, но в последно време нищо свястно не откривам, а не ме бива в дългото ровене, дебнене на доставки и такива неща - ако влезна и нещо ми хване окото - ок, ако не - майната му. Но имам чувството, че все по-парцаливи неща висят от закачалките, или пък аз влизам в неподходящи дни.. не знам. А и нямам проблем с временните дрехи - ако не се разпадне /каквато тенденция има при мен/, после ще го подаря на някоя бременна приятелка. Няма да иде зян Simple Smile

purpletka, не го мисли, съмнявам се сака да ти е причинил нещо. Аз все още нямам проблем с вдигането на повечко кг /до към 10-12/, но успешно се скатавам. Понякога и аз не се усещам обаче  Laughing

Пухита, аз имам сутрешно гадене вече три дни /16+3 съм/, не повръщам, но ми се гади до обяд. За капак и едни газове се вихрят нощем, та не мога и да спя нормално, а ако няма газове дребосъка се движи и подритва и въобще в стомаха и корема ми е много весело  Sick

Предполагам повечето вече усещате бебетата, моето за няколко дни така набра сили, че вече като голям човек раздава шутове - първо само като се свия, а вече без значение как съм застанала, мога само да предполагам какво следва  Crazy

svetlita, колелото не се препоръчва, защото има вероятност от падане, като изключим това не е проблем, ако се кара по равна настилка. Познавам една мацка, която до осмия месец си караше без проблеми Simple Smile
Аз също съм в дилема за спорта, засега само ходя по 10-15км в почивните дни, защото след работа съм парцал, но не ми е достатъчно. Не знам накъде да се насоча, скоро планините съвсем ще станат мираж, освен някаква йога за бременни наесен. Хич не ми понася йогата (направо си ме приспива) , но не виждам друга алтернатива, по-динамичните неща не са подходящи.

# 700
yocheva@ да и аз знам че закъсняват с часовете около час.Ще чакаме ,аз вероятно ще съм с мъжа ми  и дъщеря ми...много се вълнува детето.
Момичета желая ви успешна седмица без болежки и др подобни.
Пазете се от горещините! Мен лично много ме морят ,а от скоро време  имам  и едно сърцебиене което ме задъхва  така го усещам! На някой да му се случва подобно нещо и как се справя?

# 701
  • София
Включвам се по темата със спорта - аз ходя на йога за бременни и водна аеробика. И двете ми се отразяват страхотно. Според мен, а и повечето неща, които четох, ако се чувстваме добре е дори препоръчително да се движим. Важното е спортът да е съобразен с моментното ни състояние. Мисля, че и на фитнес може да се ходи, стига да знаете какво точно можете да правите. Аз лично не знам, а и инструкторката, при която тъкмо бях тръгнала каза, че няма опит с бременни жени и не иска да рискува, та оставихме това за догодина. Simple Smile
Йогата е много полезна, макар че наистина е повече релаксация, дишане и разтягане - но тези неща също са много важни. На водната аеробика и плуването по принцип съм фен отдавна - просто обожавам водата, а и сега в жегите е страхотно. Там също е важно да кажете на инструктора, че сте бременни, за да съобразят упражненията ви.
На мен ми липсва ходенето - много обичам, а напоследък нямам възможност, а и в жегите избягвам. От есента мисля да оставя колата и да ходя пеша на работа....

# 702
  • София
Включвам се по темата със спорта - аз ходя на йога за бременни и водна аеробика. И двете ми се отразяват страхотно.
Точно за това попитах   bouquet къде ходиш ти?
Чудя се кое да избера, но сега виждам, че може и комбинация да направя - страхотно  Hug

# 703
Aз съм оставила фитнеса за на пролет. Сега не ми се рискува честно казано, а и все ме мързи след работа.

# 704
  • София
На йога ходя в Mettasense, защото ми е най-удобно, но сега са две седмици почивка до 24-ти август. Знам, че има и други места, трябва пак да потърся.
На водна аеробика ходя в един басейн в Борово - Инерджи се казва, отново защото ми е много удобно. Иначе има на доста места, можеш да видиш на сайта. Има занятия и събота и неделя.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт