На море или на планина, ЯНУАРЧЕ си расте на топлина – Тема 4

• 29 243
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
И аз щях да напиша , че от колелото има опасност от падане , ама се сетих , че има  колело-велоергометър и може за това да говори  svetlita  Grinning

# 706
Здравейте момичета  Hug тоооолкова много съм изпуснала, големи сте ми писарушки  Hug Ние вчера се прибрахме късно от сватбата, много си ми беше добре с моята ефирна рокля, благодаря че ми дадохте и вие кураж че е подходяща. Относно саковете - да, не е бил дискомфорта от тях, защото вчера след като пътувахме пак цял ден пак ми беше кофти на тумбата и отделно моя корем реши буквално за три дни да се покаже и в момента нямам изобщо какво да нося!!! Единствения панталон който ми беше удобен го разкопчавах за да седна, а на връщане в колата даже разкопчан ми носеше дискомфорт. Явно ще се ходи тази седмица на пазар  Joy Иначе да си кажа и аз гласувам за първото заглавие. Още не знам какви гащи ще слагаме ние и се надявам в близката седмица-две да разберем  Heart Eyes   П.П. забравих за целулита - и мен ме мъчи гадинката, забелязах го преди седмица-две, на целите бедра ми се е появил, даже над коленете, иначе се теглих - качила съм две кила, което уж имайки предвид че съм в 16 г.с. било нормално  #2gunfire гаден целулит!!!

# 707
Здравейте,момичета. Уж нямаше да си давам зор,ама днес се разчистих и ме заболя кръста. Понякога се чувствам много непълноценна,нищо не мога да направя като хората без да се изморя или измалея. По-напред бях питала за витамините без прекъсване ли се пият? Свършва ми втората кутия,та се чудя да ги продължавам или се прави пауза newsm78 Приятен и усмихнат ден мамчета  bouquet

# 708
И аз премалявам, затова честно казано не си давам много зор. Но ни чака ремонт....започваме лека полека идния уикенд, първо имаме да махнем едни стари мебели, да поизхвърлим боклуци, следващия да докараме едни нови  ooooh!
А после идва и същинската част, ама това есента--къртене, градене, ламинар, боядисване.  ooooh! Дано оживея, че много мразя ремонти.

# 709
позволете да направя предложение, основано на най-харесвания вариант за името на новата тема "Догодина януарска мама сини гащи ще пере или малки плитки ще плете"-звучи ми по-стегнато и по-кратко.
 иначе да се похваля шепнешком-усещам движенията вече, ритничета ли са, завъртания или нещо друго все още не мога да определя, но е много вълнуващо

# 710
Здравейте  Wink и аз съм 2 килограма нагоре, малко ми е неестествено, но като си погледна корема май си е съвсем в реда на нещата. Добре че имам един куп летни рокли и си ходя с тях, иначе дънки, панталонче вече ми се налага да съм с разкопчано копче, ще трябва да търся дрешки за есента и зимата  Rolling Eyes
За витамините, не знам дали може с прекъсване, на мен ми бяха изписали обаче не ми понасяха и спрях да ги пия, сега нищо не пия (фолиевата я приключих преди време) и съм си добре  Rolling Eyes Simple Smile Аз честно казано се
старая да не взимам никакви хапчета ако не е абсолютно наложащо, само за ужасния зъбобол се бях принудила да пия парацетамол 1 хапче и половинка, ношпа пък въобще не съм пила (дано не се и налага  Praynig)
И аз имам сърцебиене, задъхвам се, особено докато се прибера вкъщи (на 5 етаж съм без асансьор) с чанти с покупки, вчера особено нямах сили за нищо Tired

# 711
Задъхват ме само стълби, както и продължително ходене ако е жега.

# 712
АЗ не усещам бебока, или поне не различавам, уж ми е втора бременност Thinking
В 16 г.с +1 съм,от време на време усещам някакво бълбукане в корема , дали е това?

# 713
И аз се чудя какво е вече  Joy
Но предполагам след 2-3 седмици вече ще е по-ясно.

Тази седмица пак високи температури, чакам вече есента. Не обичам зимата и студа, искам да е около 15 градуса цяла зима ако може.  Mr. Green

# 714
За тези, на които им е 1-ва Б, като усетите бебето, няма да може вече да го сбъркате.  Peace При мен си го усетих точно като почукване, вече си е потупване  Wink Имайте търпение  Hug

# 715
Здравейте момичета,нека ви се представя - казвам се Диляна, на 30г. ,с първа бременност (терминът ми е изчислен последно на 23.01.16).В първите три месеца, че част и от четвърти минах през ужасните перипетии на гаденето, което ми вгорчаваше живота и не стихваше почти никога, може би  само през нощта, докато спях.  Simple Smile Други неприятни неща, което ми се случиха, бяха хирургическото срязване на зъбен абсцес, причинило ми около седмица ужасни болки и засиленият косопад,  за който се наложи да посетя дерматолог. Силно се надявам оттук нататък нещата с бременността ми да се развиват по-гладко.  Очакваме момченце, видяха го в 14та седмица. Иначе от 64 кила съм станала 68 - отдавам го на рязкото спиране на диетите и фитнеса. Пожелавам на всички бъдещи мами тук лека и безпроблемна бременност, като искрено се надявам да си помагаме със съвети и мнения по всички въпроси, свързани с този вълнуващ и красив деветмесечен период.  Simple Smile

# 716
Добре дошла, D.Toteva!   bouquet

Аз усещам постоянно къркорене ли е или бълбукане не знам  Simple Smile и много хълцам. В 15-та седмица съм.
Кръста ме боли много от седенето по 9 часа на ден на бюрото...
Нямам търпение да дойде петък, защото в събота заминаваме на море.Надявам се да не е многооо горещо Crazy

# 717
На йога ходя в Mettasense, защото ми е най-удобно, но сега са две седмици почивка до 24-ти август. Знам, че има и други места, трябва пак да потърся.
На водна аеробика ходя в един басейн в Борово - Инерджи се казва, отново защото ми е много удобно. Иначе има на доста места, можеш да видиш на сайта. Има занятия и събота и неделя.  Peace

Там живееш или работиш? Аз и двете в квартала /Манастирски ливади - запад/. Работя в Белисимо Simple Smile

# 718
  • София
На йога ходя в Mettasense, защото ми е най-удобно, но сега са две седмици почивка до 24-ти август. Знам, че има и други места, трябва пак да потърся.
На водна аеробика ходя в един басейн в Борово - Инерджи се казва, отново защото ми е много удобно. Иначе има на доста места, можеш да видиш на сайта. Има занятия и събота и неделя.  Peace
Благодаря ти Bordeaux   bouquet
Днес бях на преглед 17+6 и чакаме момченце със сигурност Heart Eyes
Много вълнуващо и емоционално - всичко му разгледа, броихме и пръстчетата... изобщо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes всичко е наред и в норми - много, много, много  съм щастлива  Hug

# 719
Джинджър, звучи страхотно.

Нямам търпение и аз да му видя всичко на бебо.  Heart Eyes

Още 2 часа в офиса, броя минутите.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт