След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Кетиииииииии, страхотен разказ!!!  Heart Eyes Hug  bouquet Знаех си, че ще е много колоритен и затова го чаках с нетърпение.  Grinning Радвам се, че сте си прекарали  страхотно, а и нас ни направи съпричастни. Много ми хареса снимката на пътечката към къщата на хората от Орехово - и аз имам спомени от това село, била съм на екскурзионно летуване там преди мноооого години.  Grinning А виж как се оказва, че фенове на ЛиН има на всяка крачка.  Grinning

А иначе нямаме нищо ново - само поредна снимка от инстаграма на Нургюл - тя поне се отчита постоянно.  Grinning И понеже пак е без грим, създава  полемики в социалните мрежи.  Grinning

İki dakka egonuzun hakimi olursanız sevcez😃ammaannn çok da egom

# 31
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Танче Hug  отново си ни зарадвала със страхотен клип ,изгледах го с удоволствие   smile3521
Алекс Hug много хубави снимки на Нуриш си ни донесла  smile3521Жената си изглежда супер ,тя да не е отишла на модно дефиле ,че да се гримира newsm78 Почива си ,пече се ,на слънце  чипка се  в морето естествено ,че няма да е гримирана  smile3511
Кети Hug мерси за страхотния разказ и за снимките от Рожен  smile3521
Марти HugКати HugХриска Hug
Много  добре е че новия сериал на Мурат е в списъка на Star TV,добре е че и Мери е в Истанбуил ,а най-ще е добре ако започнат  да снимат  smile3521

# 32
  • На юг от тук
Добро утро приятелки мои.
Кети,и от мен благодаря,че сподели чудесните преживявания.
Мои приятели бяха също на събора.И те като теб,казаха че организацията е била чудесна,естествено е да има задръствания при толкова много хора тръгнали на там.
Ени,ти както винаги в късна доба.Чакаш да се позахлади и тогава идваш.

А аз Ви водя младия Муратчик,за прекрасен ден.

# 33
Добро утро и от мен!  Hug

Пожелавам ви прохладен ден, че от тези жеги вече съвсем ми се размекна мозъкът.  Grinning Hug

# 34
И сега ви нося новина-бомба, която не знам доколко е вярна, но пък звучи страхотно - Мурат и Колин Фарел в нов американски сериал!  #Crazy newsm78

Muray Yıldırım ve Colin Farrell yeni dizide

http://www.tvaktuel.com/muray-yildirim-ve-colin-farrell-yeni-diz … rol-alacak-97335/

Murat Yıldırım'ın rol arkadaşı Collin Farrell

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/29610016.asp

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 09:40 от Alex_B

# 35
И още от пресата

Kösem Sultan ve Cesaret Dizileri Mipcom Fuarı’nda

http://www.televizyondizisi.com/kosem-sultan-ve-cesaret-dizileri … tm_medium=twitter

Тук имаме превод и от подругите  Grinning

перевод Дина Пистер для группы https://vk.com/murayildirim

В новом сезоне два сериала "Cesaret " (Мурат и Мерием) и " Kösem Sultan" с интересом ждут как в Турции , так и в других странах.
По этой причине, эти два сериала будут представлены на выставке MIPCOM в Каннах в октябре 2015.

Ранее Global Ageny продал "Великолепный век ","1001 ночь " более 70 странам, а" Любовь и наказание" купили 60 стран.

# 36
  • На юг от тук
Алекс,форумите вече гръмнаха.Да видим до колко ще се окаже истина.

# 37
Кати, не знам какво ще се окаже, но много силно се надявам да е истина, защото ще е голямо признание и шанс за Мурат. Ето и рускините как са го превели.

http://gecce.com/magazin/haber/murat-yildirima-amerikadan-dizi-teklifi-geldi

Предложение из Америки !

Мурат Йылдырым, который популярен не только в Турции, но и в Арабских странах, теперь получил предложение из Америки ! Мурату поступило сыграть роль грузинского журналиста в американском сериале. Если актер согласится, то сыграет вместе с голливудской звездой Коллином Фарелом.

Перевод : Алина Лиева.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 10:26 от Alex_B

# 38
  Привет, прекрасни!

Алекс, Кати, Ени, Кети, Марти и останалите, които ще преминат Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Кети, страхотен пътепис и се радвам, че сте си прекарали чудесно.  Simple Smile

А новината за Патрона, наистина е бомба, но сега се замислям и връщам назад с честите посещения на Мурат в Грузия и желанието му да научи езика. Освен, че ще е евентуално грузински журналист, мамашите пишат, че голяма част от снимките ще са в Грузия. И до колкото си спомням, той беше споменал нещо и за посещение в Америка. Та може и да е истина и аз затова вече така редя пъзела Grinning  Беклемек... Simple Smile

И още малко инфо...

«Настоящий детектив» - это телесериал-антология, в каждом сезоне которого представлена новая история. В первом сезоне главные роли исполнили Мэттью Макконахи и Вуди Харрельсон. Во втором - Колин Фаррелл, Рэйчел Макадамс, Тейлор Китч и Винс Вон. «Настоящий детектив» вывел сериалы на новый, кажется, уже недостижимый уровень.Первый сезон сериала "Настоящий детектив" был показан в январе 2014 года. Он состоял из 8 серий и рассказывал о многолетнем расследовании серийных убийств. Сериал планируется снимать в форме антологии - каждый сезон будет рассказывать свою историю со своими действующими лицами.

# 39
И в пресата...

# 40
  • На юг от тук

# 41
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Танче HugАлекс Hug мерси за новичкото инфо  smile3521Наистина новината е като  бомба  smile3521
Мурат да играе в сериал с Колин Фарел това би било супеееер  smile3521До колкото разбирам щее мини серил от 8 серии и май Мурат ще бъде грузински журналист  newsm78
Статията за Мурат в много приятна-този който я е написал се е постарал и се подготвил добре  smile3521
Кати Hug днес съм дневна смяна във форума  smile3521

# 42
Ени, Hug шефът ти да не е в отпуск, че си свободна по това време.  Grinning

От инстаграма на Нургюл - тя продължава да си почива активно и да не ѝ пука кой как я обсъжда дали е с макияж или без...  Grinning

İyi tatillleeerrrrr☀🐠🏊

# 43
И Мурат, сниман от някоя щастлива фенка доста от далеко.

# 44
Алекс днес цял ден съм на вън по разни задачи и шефчето ми вика като си оправиш нещата си се прибирай не дей да идваш в офиса .Вън е ад ,то и за това и аз съм на вън де ,а не някой от шефовете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaОбаче мене жегите не ме плашат ,всичко си свърших и сега си се наслаждавам вкъщи на приятна хладинка ,изпих няколко литра вода ,че да се възстановя и си сърфирам из нета необеспокоявана  hahaha hahaha hahaha hahaha
На тая фенка само едното оченце и се вижда  hahaha hahaha hahaha hahahaтака ,така правилно  е постъпила ние не щем нея да гледаме  ,а Мурат  smile3521

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 22:19 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт