След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • На юг от тук
Мурат го разкостихме.Малко Нургюл за есенция.

# 691
 wavey wavey wavey

Привет, Ени, Кати, Танче!  Hug Hug Hug

Много приятно начало на седмицата – Мурат развежда гостите из любимите си места  Laughing

Като гледам снимките от Nezih Rumelihisarı (влиза в списъка на обектите за посещение  Peace)    явно трябва да очакваме клипче, а и ако някой го преведе нещата ще станат по-ясни.  Laughing

Много смела тази Анна, разбуни духовете и обра цялата негативна енергия на нета. Браво на нея  smile3501

Скрит текст:
Странно е човешкото (женското) мислене. newsm78  Thinking  Натоварваш някого със собствените си илюзии и измислици и после го държиш отговорен и го наказваш, заради това че не ги реализира. 

Мурат го разкостихме.Малко Нургюл за есенция.

Кати, ти така си мислиш  Peace Сега се започва - разочарование, съжаление и т.н. Абе направо го дисквалифицираха отвсякъде hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Сега пък ноември! Може да е за добро, тъкмо да отпаднат част от новите продукции.

Слънчева седмица за всички!

# 692
  • На юг от тук
От руските девочки.

На прошлой неделе в СМИ бурно обсуждался вопрос о том,что Мерьем Узерли устроила скандал на съемках ознакомительного фрагмана ее сериала с Муратом Йылдырымом, после чего актеру пришлось сниматься одному. Вчера утром журналисты увидели Мурата Йылдырыма за завтраком и , конечно же, спросили у него об этом казусе. Актер не подтвердил новость и сказал:" Почему она должна отказываться сниматься со мной на ознакомительный фрагман сериала,если нам весь сезон вместе сниматься? Мы снимались вместе".
Также актер сказал,что съемки их совместного сериала предположительно начнутся в ноябре
.

# 693
# 694
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Танче HugМарти HugКати Hug
Сега пък месец ноември сложиха за начало на новия сериал  newsm78Аз докато не видя снимки от сета и реклама на сериала по телевизията   вече не вярвам на разни клюкарски издания  smile3511

# 695
# 696
  • На юг от тук
Добро утро в първия ден на септември.
Слънчев,прохладен и усмихнат ден на всички.

# 697
Добро утро и от мен!

Септември е, но е горещо като през август.  Grinning Дано поне през новия месец да се радваме само на добри новини! Усмихнат и успешен ден на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

Ени, въоръжи се с търпение - според вчерашните писания снимките ще започнат през ноември, което означава, че сериала ще го видим чак догодина може би.  Grinning Mr. Green

# 698
Нямаше ме два дни, но и през целия този месец ми се очертава да съм тук на пресекулки. Ще разчитам на вас за актуална информация, дано поне да я има и да не е негативна.  Grinning Peace Изглежда, че и Озан Гювен ще се включи в новия сериал. Хайде да събират вече актьорския състав, че те повечето ще ги придърпат в Кьосем султан и за нашия сериал няма да останат.  Joy Joy Joy

http://www.ranini.tv/haber/7229/1/meryem-uzerli-murat-yildirim-v … rasinda-mi-kalaca

# 699
# 700
  • На юг от тук
Много сериозна адвокатката.Какво ли го чака Джихан?

# 701
  • На юг от тук
И една многоцветна Аху.

# 702
  • На юг от тук
Еркан и фемили.

# 703
# 704
От инстаграма на Нургюл

14 Eylül'de buluşuyoruz tekrar😍#Paramparça @paramparcadizi @nursel_kose

Мурат пак изчезна - прилича ми на затишие пред буря.  Grinning  Peace

Общи условия