След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Добро утро в понеделник, момичета!!

Нов ден, нова седмица, да са ви леки и успешни, да ви е спорна работата!

# 91
# 92
  • На юг от тук
Добро утро мили мои.
Желая Ви да намерите прохлада днес и се наслаждавате на юлския ден!

# 93
  • На юг от тук

# 94
  • На юг от тук

# 95
  • На юг от тук
Вчерашнее новое фото Мурата с семьёй, которое он поставил в инстаграм уже лайкнуло больше 31000 народу,и прокомментировало 741.
Мурат добавил надпись к фото:Ne güzel dualar etmişiniz..Allah size 1000 katını versin..
Ваши молитвы были прекрасны... Пусть Аллах даст вам в 1000 раз больше...
по этому видно,что наш красавчик читает комментарии и всё видит

# 96

Кати!  Hug   bouquet

От инстаграма на Нургюл.

Tembel pazartesi

# 97
 Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Хриси, Кати  Hug Hug

Кати, да, Патрона строго следи какво коментират феновете Wink Хитрушко, всичко знае той и не пропуска да изкаже своята благодарност Peace

# 98
# 99
  • На юг от тук
И една много нежна Бурчин за августовския брой на Instyle Turkey .

# 100
  • На юг от тук

# 101
  Кати, Бурчин е убийствено красива на тези снимки. Колко се променят пред камерата... Нургюл и тя винаги е много различна по фотосесии.

# 102
Ооо, привет, момичета, най-после успях да дебаркирам тук.  Grinning Hug Така ми се струпа тези дни и то в тези досадни горещини, но пък поне ви нося нещо разхладително-разгорещяващо, защото за мен коктейл с дъх на Мурат си е нещо такова.  Joy Joy Joy

Но все пак, първо да благодаря на всички ви за чудесните пожелания, картички, колажи, клипчета и, че бяхте с мен през празничния ми ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Аз го прекарах в работа и паралелно с роднини и приятели, с които все пак празнувахме в движение... Но, какво да се прави - тази година така се получи.  Grinning

А сега и обещаният коктейл за спокойна, забавна, релаксираща и прохладна вечер!  Grinning Heart Eyes Hug

Кети, обожавам твоя малък приносител на цветя и много му се радвам!  Hug А ти не се ядосвай за писанията по повод Роженския събор - истината е една и тя е, че там се събраха много, много, много хора, които показаха, че българският дух е жив. Тези хейтъри са една малка частичка от тях, просто са по-гласовити, шумни и нахални... Игнорираме ги и готово. Сега се получава същото и по повод раздялата на Григор Димитров с Мария Шарапова - една камара жълтини, та чак мениджърът му написа отворено писмо да спрат да го заливат с простотии. Какво искат от това момче, което е само на 24 г., а е 16-ти в света в един престижен спорт, в който конкуренцията е жестока? Като чета под постовете му в инстаграм какво пишат на чист бълг. език разни наши родни хейтъри, направо ми става срамно за нас. А чужденците го хвалят и му се възхищават... И после казват, че избягвал да идва в България и да дава интервюта за наши медии... Но пък облече екипа на националния отбор за купа Дейвис в Люксембург и пусна снимката си с надпис "България" на гърба  и коментар "Горд българин" към нея... А ние сега го заливаме с жълтини и разни фантасмагории - направо съм бясна!  Mr. Green

А Бурчин наистина изглежда много добре на тази фотосесия.  Peace

# 103
И още снимки от инстаграма на Нургюл - тя явно добре си почива и се забавлява и хич не ѝ пука, че била без грим.  Grinning

Oooo doğum günü böyle kutlanırrrrr

Havuzkenarı doğum günüsüüü😍

Aman da kimin doğum günüymüş😝😝iyi ki doğdun canım kardeşim😍👍

# 104

Таня, всеки ден ни пуска клипчета и затъваме крачка, по крачка в блатото.  Joy Joy Joy Joy Аха, и още малко ще го подхвана ЛиН отново, но като знам, че няма да се спра преди края, или поне до 55 епизод, не смея да направя още една крачка.  hahaha Joy Joy Joy

Лека нощ и сладки сънища!

https://www.youtube.com/watch?v=wgwvLvARuYs

smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт