SUPERNATURAL: Let there be Darkness

• 33 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
И така, началото на 6ти сезон Sunglasses Дийн е домушарче, Сам изглежда... Blush страхотно. Все повече харесвам Кас Grinning Края на 5ти сезон беше  Crazy Twisted Evil Shocked Confused newsm45 Май се пристрастих Simple Smile

# 691
И така, началото на 6ти сезон Sunglasses Дийн е домушарче, Сам изглежда... Blush страхотно. Все повече харесвам Кас Grinning Края на 5ти сезон беше  Crazy Twisted Evil Shocked Confused newsm45 Май се пристрастих Simple Smile
Mr. Green
Води до дълбока привързаност ,при мен май ще е чак до дълбоки старини ,разбира се ,ако не ме хване склерозата  hahaha

# 692
Гледах аз.....
Скрит текст:
Горкият Сами, какво тежко детство е имал, Дийн също. Бях забравила какво са преживели. Епизодът не беше лош, Дийн с русалката  Joy Joy Края ми хареса, да не говорим за промото.  Mr. Green Очаквам страхотен 9-ти епизод.  Whistling
Ето го и него:

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 20:52 от Ивекс

# 693
Последните епизоди на сезон 6 #Crazy
 Някой моля да ми каже, че Кас няма да е лошото нещо в сезон 7 Praynig
Какво става? Лъже? Убива ангели? Този път, постлан с добри намерения, трябва да знае накъде го води Twisted Evil
Харесвам го дори повече, ако е възможно, но ако стане зъл, няма да гледам. Confused

Така че, моля, кажете ми, че не става лош и няма да се наложи да го преследват и да го убият!

# 694
Дими, не се вълнувай излишно, а си гледай.  Mr. Green
Ми хубу, ща спойлна, ако щеш чети

Скрит текст:
Става лош, но май не за цял сезон. Забравила съм.

# 695
  • Buffyworld
В новата серия открих едно несъответствие с първи сезон - В пръви сезон Сам искаше баща му и брат му да не го въвличат в ловуването. Искаше да е студент, учеше право и не искаше да има нищо общо с техния живот. А в серията снощи , Сам каза на приятеля си, че винаги е искал това. Нещо не ес върза.

# 696
  • Вестерос
Като дете е искал това, после е видял какво е и се е отказал и е завършил училище, станал е студент и прочие, все пак си е нърд

Не знам за вас, но аз много се смях. Харесвам такива серии  Laughing

We need a big toilet to flush her  Joy или нещо от сорта беше  Laughing

# 697
O Brother, Where Art Thou? Trailer:

Леле Crazy

# 698
Люсииии  Heart Eyes newsm44

# 699
# 700
# 701
И така, финалната права Simple Smile Изгледах на един дъх края на 10-ти и началото на 11-ти сезон. Изборът между Дийн и Сам вече е ясен - Кастиел Simple SmileОсобено когато Дийн почти го уби, но той не вдигна ръка срещу него да го удари, само се защитаваше. От къде му се взе душа и кръв, не знам.
Като довърша излезлите епизоди ще ме хване абстиненция Simple Smile

# 702
# 703
dimi,
Радвам се, че ни настигна и че сериалът ти е харесал Hug .

Нещо, което ме стопли отвътре Heart Eyes :

# 704
  • Вестерос
Ау много готино го е описал, виждам , че и Крипке като мен обича от време на време на пише с големи букви като способ за наблягане на дадена дума  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт