Мони е на първата снимка в дясно с червената блузка
), че ние спахме на отворена врата на терасата, нямаше как просто, на тия 60 градуса
)... На малката леглото е платнена кошара - от къде дървеница? Пък и само тя е нахапана ... и то отпред по крачета и ръцете (спала е по гръб и е с боди с къс ръкав - няма нищо по гърдите и гърба, както и отзад на краката и ръцете) ... Все си мисля, че е бълха ... Ама не съм я виждала гадината ... Дано да я видя или да съм я "изтупала", "изпрала" ..., че толкова ми е жал за дечкото като го гледам ...

Дребното не е ухапано до този момент 
Нещо не ми се ходи в жегата да рискувам с нея,не знам дали е добра идея,но помня,че педито беше казала да ходим през юли...
благодаря 
може и папатак да е, или комар...с ксизала или фенистила ще се облекчи детенце, дано няма номи попадения 

или да му правя още по-горещо, или пък да усеща присъствието ми и да се буди като знае че има някой при него за пиене/ядене/игри...
чудна работа 
, ама такава съм си, обичам всичко да ми е изгладено като го облечем. 

и пускам вечер, абе пералнята работи всеки ден по няколко пъти - дали са нашите дрехи, чаршафи, или неговите - всеки Божий ден! И аз гладя на малкото всичко
не ми е проблем, гладя нашите, гладя и неговите - те са толкова бързи за гладене, че ми е между другото 
Браво на Влади за хубавото папкане 
нали уж предпазва чревната флора точно...повече не дадох.
Щом детето пие и си хапва, продължавайте в същия дух. Някои плодове също запазват добрите си вкусови качества и замразени, така че ако имате място във фризера, съхранявай за зимата. Така ще имаш под ръка разнообразни плодчета, подготвени според сезона, което си е важно.