Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • NE
Докторките викат кърми, голяма работа е кърменето, а сестри ... ауууу още ли го кърмиш. Joy То вече и няма много. Не се и пробва. Два дни с Т не сучеше грам и видях, че не се запушвам. Явно намалява, а той пък се храни по 4 пъти вече + солети нон стоп. Гледа и мен какво ям. С други думи почна ли работа ще се отбие, но ще го чакам сам да го стори с нощното.

# 466
Браво на Вили, само да е здравичък Heart Eyes

# 467
  • София
Здравейте!
И Алекс само се криви и тръшка и сега като е и болен е още по...
Много трудно му е вечерното спане, лесно заспива и го местя в кошарата, но се буди вечер и трудно заспива и то само при нас в леглото, та не знам как ще я караме.
Тежко ми е с този крем, но пък се замислям че после ще ми е още по-забавно с две бебета и си казвам, че ми е лесно сега. Алекс тези дни не тича много, а само се мота около мен и иска да се гушка и не се изморявам толкова.
Бързо оздравяване на всички.
Браво на порасналия самостоятелен Мони!
Весел ден!

# 468
Гери, надявам се всичко да е наред с майка ти. А да знаеш моята какъв инат може да бъде... Ама и аз съм същата.Wink Баща ми внася баланс, иначе ще е страшно.
Къти, вдъхновяваш ме. Разкажи как се приспивате. Вече една седмица сме на бабин дом и изобщо не ще да я погледне тая кошара. Спи при мен на спалнята. Нейното легло е дървено и принципно се маха решетката. Но как ще е като се приберем - не знам.
Флауър, измъчихте се с тази болница. Надявам се сте срещнали разбиране, професионализъм и човешко отношение.
Тръшкането върви с пълна сила. Като си науми и включи драмата... Пак бързо й минава, но на мен ми пили много нервите.
Бизи, съвсем не е геройство. Презареждам батериите веднъж месечно при мама-баба и това е. ММ много помага. На вас ви се чудя как се справяте - с кърмене, нощно ставане, готвене всеки ден... Не ми се получава организацията добре и това е. Ама съм сигурна, че повечето ми колеги си представят майчинството като пиене на кафе и крак върху крак по цял ден... Wink
Принцес, това си го мисля и аз. Като се обърна назад и виждам нещо, че е било лесно или не чак толкова тегаво. Чудя се защо съм се вайкала, мрънкала... Като почнат да реват на два гласа, ще си казвам, че ми е било супер в момента, а не съм го оценявала.Wink
Които сте на АМ и каши - по колко и колко често давате? Няма изгледи да го спира скоро и си го търси... Сутрин правя каша в шише, на обяд преди сън и вечер преди лягане. Всяко е по 180-200 вода със съответните лъжици.

# 469
  • София
Къти браво на Мони. Аз се замислям дали да не махна няколко прегради и да може да си слиза сам, но пък така не знам вечер как ще го задържа в леглото за да заспи, ще има да си слиза и идва при нас.
На почивката в хотела ни бяха дали кошара и си спеше екстра в нея, бяхме му оставили отвора отворен и сутрин като се събудеше и идваше при нас. На нощното шкафче си слагах шишето му с вода и АМ , че като се събуди да му го направя (ние го пием без да се топли водата) и една сутрин дойде, видял шишето, ама не е направено и ме замери с него  Joy, съответно се събудих, направих му го, осмука го и заспа при нас Simple Smile.

Фрауст ние си пийваме сутрин АМ като станем. Каши ядем понякога за закуска или за следобедна закуска, ако нямам какво да му дам. Но това е основно събота и неделя, защото през седмицата е на ясла и там закусва, а там каши не дават.

Иначе майка по чудо се е разминала с най лошото онзи ден, белодробна емболия е Sad и утре заминава сутринта в болница. Направо се побърках от притеснения с нея. От планината се изтрелях че да я пробирам, исках още онзи да я карам в болница, ама може ли да надделеш на овен  ooooh!

Спокойна нощ на всички  и бързичко да се оправят всички болни  Hug

# 470
Добро утро, момичета.
Ванче, лесно се приспиваме. Лягам до него на леглото давам му млякото, изпива го, лапа бибероната, а аз се правя, че спя. Така след 15мин максимум е заспал. Спрях да насилствам вече "не, в 21.00 ще заспиш" или когато там се смята за нормално. Оставям го той да показва кога е уморен и е готов за сън.
Иначе аз давам АМ само вечер 210мл вода със 7м.л. АМ, но ако преди това е вечерял, ако не е правя 240+8м.л.
Гери и Мони вечер като се събуди по някое време и идва при нас. Главно става около 04.30-05.00, но снощи дойде в 03.00, но на мен така ми е удобно и ме устройва. Пробвай, пък винаги можеш пак да сложиш преградките.
И ние пием с вода на стаена температура, но сега като се захлади и ще почна пак леко да я притоплям.

# 471
  • NE
Ида с добри вести. Вече сме си вкъщи. Ще пие АБ до понеделник за да му се смъкнат левкоцитите и хемоглобина да се качи още малко - все показателите на ангината. И двамата вече сме по-спокойни. Blush
Къти И аз спрях да се тревожа и ядосвам кога трябва да заспи. Оставям го сам да си покаже.

# 472
  • София
flower  много се радвам за вас  Hug. Гледай те се сега и да се оправяте бързо. После едно хубаво засилване на имунитета, че с яслите после идва кошмара с вирусите.

И аз го оставям да му се доспи по принцип, но нещо тези дни откарва и до 12ч, а не може така, защото после не може да стане сутринта за яслата. Сутринта едвам го събудих в 8,15ч, че снощи дивя пак до 23ч . Трябва по навреме да си лягат, не е добре така да ми подскача като луд до никое време и после на другия ден е недоспал и нервен. За туй гледам да го слагам в леглото към 22-22,30, чета му приказка, гушки, целувки и го оставям. Пеее, приказва си, играе си с бейби фона, понякога и мрънка/реве малко, но след 5-10 минути заспива.

# 473
Привет,

Цветенце, радвам се че сте по-добре Simple Smile бързо да се оправя Вили вкъщи.

Гери, дано мамето ти се оправи  Hug и аз имам един такъв случай вкъщи, ама не мога да се преборя с нея и нали съм от разстояние, не мога да я контролирам  Cry

Къти, браво на Мони,  той съвсем голямо момче вече  Wink

Ние пием АМ по много шантава схема,
Скрит текст:
на обяд я приспивам с по 120-180 мл, понякога иска и 210, вечер като се разбуди и давам по 90 мл, понякога иска и 180...Тук общо взето е на АМ, хляб и макарони, ама реших, че за 5 дни нищо няма да й стане, а и сладолед си хапва по малко, ама така де, нали сме на почивка - около нас хвърчат пържени картофи та пушак се вдига. Винаги ми е било забавно на ол инклузив как никой не яде здравословно - а хората са се постарали да има печено, зелнчуци, ама не - чиниите до горе с пържени картофи и спагети  Joy

А снощи да знаете какво стана, още не мога да повярвам  newsm78
Скрит текст:
дивя, тичаше с едни деца, танцува на детско диско, разбрахме се първо да пие АМ и после цицка, че предишната вечер ме смука половин час и после и мляко искаше и...в стаята като облякох пижамата вика Креватче, млеко   #Crazy дадох и си заспа без цоцка без нищо.  #Crazy Събуди се по план за още малко АМ и толкова  ooooh! Да видим дали е било примоция или вече ми е намаляла кърмата толкова, че не й е интересно вече. И без това от една седмица сама си иска и двете цицки, та може би ще се отбие сама. Не бързам да се радвам или да се хваля, да видим и вкъщи как ще е

ХУбава и спокойна вечер

# 474
Добре завърнали се, Феичка, здрави и хапващи да сте да се възстанови Вили, пък и ти Hug вкъщи си е най-добре Peace сега ще си починете и релаксирате, добре че децата забравят бързо такива травмиращи периоди Heart Eyes

Малии, май останах последния мохикан с това муцкане и приспиване с муцкане Rolling Eyes днес пробвам да се приспива сам като видях, че му се спинка, ми само се разсъни и вместо в 13.30 когато му се доспа, заспа в 15ч. Ми не ми се получава. На всичко отгоре като му кажа "Айде да спинкаме" отива си в стаята и ме чака до стола дето го приспивам с кърмене. Същото прави и като му кажа "Айде да муцкаме". За него са си едно и също нещо. Но сукането му определно е за приспиване, т.е. ползва ме за биберон, изобщо не му дреме, че е намаляла кърмата. Другото, което установих е, че става доста изнервен ако не е сукал през деня по една или друга причина (ако сме повече навън, пътуваме и т.н.). Сърди ми се, не иска да си играе с мен, изнервя се от дреболийки. Как ще стане да се приспива сам без големи драми newsm78 Sad

# 475
Въпросче: препоръчайте ми термометър за бързо и коректно измерване Praynig имам дигитален, доволна съм, по листовка "мери" за 8сек., на практика - когато-тогава. Мери правилно, но бих искала да се подсигуря и с втори алтернативен за детето, което вече не седи мирно за меренето Whistling

# 476
  • NE
Бизи След одесеята с нашата Т с двете ръце предлагам HARTMANN Thermoval Duo Scan. Една мама ми го похвали. Мери на чело за 3 секунди и в ухо за 1 секунда. Засичах го с дигитален и е по-чувствителен дори. Трябва да се спазват условията например челото да не е мокро/потно, да не е с косичка, ухото се дръпва леко за да се разшири дупчицата, но напълно коректно си мери. В болницата само с него мерих, иначе нямаше никакъв шанс под мишницата или в дупето.

Вилито още си смучи, ама то е толкова малко че бързо му писва. Аз си давам, нека сам се откаже.
За спинкането съм на мнение, че не ви е дошъл момента. Ще видиш как сам ще иска сам да заспива. Peace

Днес си пуснах заявлението на работа. Във вторник ще е първия ден. Нова директорка, но ще станат нещата.

# 477
Благодаря, Феичка  bouquet сега ще го потърся из нета.
Мммм, дойде ли му ред на заявлението Hug уф, дано има мир и любов както с детенце, така и на работа. Плашещо ми е освен с детето как ще стане при нас, така и как ще се напасна в офиса, че след почти три годишна раздяла...няма да е хич лесно...но няма да съм нито първата, нито последната - все ще стане Crazy
Как е Вили?

Искрено се надявам този момент със сънчето да дойде скоро, все си мисля, че и за него ще е по-спокоен някак си съня, или се залъгвам newsm78

Този ли е термометъра?

# 478
  • NE
Бизи Тук го намирам най на оферта.

# 479
Феичка, да Hug даже го поръчах тоу-що, няма да се мотам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт