Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • NE
Надявам се да останеш доволна.

# 481
Дано показва хубави цифрички, като за неболни Peace

Днес си получихме пижамите от Next - страхотно мекички, цветовете са свежарски, много ми харесват Heart Eyes виждат ми се големки, ама като им дойде времето до месец-два ще са ок, мисля Mr. Green и тези

# 482
  • NE
Пижамите им са мега силни на  Next. Peace

# 483
Флауър, радвам се, че вече сте вкъщи! Wink
Бизи, мен също ме зарадваха от Некст. Пистигна блузка, дънки и непромокаем панталон. Престарала съм се с размерите - поне така изглежда на първо четене. Утре се надявам да дойдат и от H&M, та ще сравнявам и докладвам... Избрах повечето да са 2-3 години за есента, защото в момента износва 86, което й е окъсяло, а пък 92-98 й е леко голямо - колкото да не е навън кръсчето.
Много ми харесват материите и се надявам да носят на пране/сушене.
Пижамите ще пристигнат след 3-4 седмици според инфото от сайта.
Насочих се към две части, въпреки че досега спи с бодита и не я мисля толкова, когато се отвива. Идеята ми е, че напоследък е суха от следобедния сън и скоро ще започвам да я изпишквам на нощния. Скоро, скоро... Колко да е скоро... Примерно след 2 месеца някъде... Ама тя ще си покаже. Не смея да се похваля, но тия дни започна да си казва ПРЕДИ да пишка или ака. Спрях да я държа гола и съответно да може да ходи сама. Имаше и все още има инциденти от което, но пък започна да казва. От време на време я питам или подканям. Има напредък, дано да задържи и да продължи...
Къти, в момента се приспиваме по подобен начин, откакто сме при майка ми. Правенето на заспала не ми се получава. Върви около 1 минута, през която тя ми бърка в очите, ушите, носа... И ми изброява тези, които знае... Накрая гушкането ми преминава в усмирително гушкане... Върти се доста, докато заспи, но после не мърда. Биба няма. Махнах я около годинката, защото стоматоложката ми ме облъчи, че е вредно за захапката и зъбите. Според мен е генетично и ако ще да е била без биба изобщо, пак може да е с криви зъби и т.н. Все пак - смотах я, все някога трябваше да се случи. Съвсем целенасочено избягвам запиването с определени предмети, защото си спомням как братовчедка ми разнасяше всяка нощ един плюшен заек и през гимназиалните години. Та не знам как ще си лягаме... Както е при вас - да си спи в леглото като голямо момче - много ми се иска да се получи.
Копче, една седмица яде само грозде, хляб, кисело мляко, сирене, круши и ябълки. Нищо друго. Е, каша и АМ, ама те са си по подразбиране... На периоди са децата.
А днес бях на козметик. Бях спряла да ходя на кола маска още с предишната бременност, защото ме беше шубе да не получа контракции. Няма такова нещо. Направо се чудя защо съм се мъчила с епилатора. Все пак не се престраших с триъгълника, че след толкова време ще се просълзя направо от процедурата.Wink

# 484
  • София
И ние леко по леко прогресираме с гърнето, като се има в на предвид, че нали не го правя сериозно за момента. Сяда си сам, от 5 пишкания в къщи 3 поне са в гърнето и сам си идва и сяда на гърнето. Акото почти винаги е там и то по негова инициатива. Сега го прихвана желанието да си изхвърля сам гърнето в тоалетната, та му е кеф като има нещо вътре и си взима гърнето и тича да го изсипе в тоалетната. Та сега го дебна и за това, че да не го изсипе по пътя  Joy

Ние също заспиваме без нищо. Биба нали така и не пожела, а и не съм настоявала, че не държа на това. Предлагах му на няколко пъти различни играчки, но не ги иска. Единствено понякога си заспива с шишето с вода. Тази вечер заспа в мен докато му четох приказката Simple Smile.

Аз да ви се похваля, че за мен това е много радостно Simple Smile - от известно време не бием вече децата. Много е неприятно това, даже днес не закачи грам близнаците в градинката (не знам какво не ги харесваше и всеки път ги налагаше щом ги види). Трябва да питам в яслата дали и там е спрял да ги хапе и бие.
Днес ги видях като ги разхождаха. Толкова бяха сладки. Хванали се за ръчички и за учителката и се разхождат, едни такива послушни. Моя блееше на всякъде  Laughing, но важното е че не се пускаше Simple Smile.
Много сладки стават с всеки изминал ден, започва да прави всякакви смешни неща и някакси вече и играта и комуникацията е по лесна, макар че още не говори.

Лека и спокойна нощ от мен.

# 485
Фрауст, и на мен ми се чинят лееекинко големички пижамите, ама то седи ли да меря...та като му дойде времето за носене ще разбера със сигурност Mr. Green

Гери, честито   bouquet представям си наистина какво неудобство и притеснение ти е било това с биенето и хапенето. Периодът явно е преминал, дано Peace много сладко със заспиването в теб на приказка Heart Eyes искам и ааааз..да приспивам така де Mr. Green и да, много са ни сладички малките порастващи дечица, стават човеченца Heart Eyes

# 486
  • NE
Добро утро!
Вкъщи си е най-хубаво. Толкова е спокоен, че ми пълни душата.
Дрешките на Next са винаги по-големи. Ако взема номер според месеците си ги носи 2-3 месеца отгоре. Също съм харесала пижамки и ще ги взема 86-92 (18-24м) и сигурно до май ще ги носи щом още му стават нещата от зимата (12-18 м). Основно оттам ще го облека, а в Декатлон съм харесала зимни боти.
Вчера ходих до работа и някак си по-спокойна се чувствам. Чака ме веселба, но ще се справя, надявам се. Не съм влизала в час от 2 г. и малко съм загубила тренинг, но ще се окопитя.

# 487
  • София
Добро утро,
за NEXT  и аз съм само с добро за тях. Малко ме е яд, че избора им в женското не е така добър, както при децата, но пак ми е добре че поне за детето има хубави неща.
Аз често улучвам и разни намаления в магазина им, но там има доста малко неща.
Аз съм пък в голяма чуденка сега по 2 въпроса. Първо му се чудя много на това якенце : http://bg.nextdirect.com/en/x6d722s3
И после се чудя за размера. Малко сме на кантар между 86/92 които са ни тамън сега и си мисля да поръчвам направо 92/98, ама ме притеснява пък да не са му пък много голями. Имам долнища тук на NEXT  и са 92/98 и са му добре, леко големи, но тамън да изкара, но се чудя за връхните и горни  newsm78.
Някой дали е взимал якета до сега, дали са им много дълги ръкавите, че те трудно се подгъват.

# 488
  • NE
Гери И аз съм хвърлила око на товя яке. Не съм поръчвала досега якета оттам. Ако са блузките ще е леко по-удължено. Питай в темата на next. Наскоро някой поръча това яке. Peace

# 489
Уф! Голяма краста ще излезе този некст... Wink
Гери, в едн такава графика, но за момичета, отбелязвам растежа във височина по месеци. Детето има собствена крива на растежа, която следва и можеш да видиш поне приблизително след 6м къде ще е. Според мен Влади върви висок и няма да сбъркаш с по-голям номер.
http://www.cdc.gov/growthcharts/data/who/grchrt_boys_24lw_100611.pdf

# 490
  • Бурса
Фрауст сподели впечатления от непромукаемия панталон като сме на тема некст. Ако можеш ми пусни линк. И какъв размер поръча и добре ли и е на Ева.  bouquet

Флауърче радвам се че сте у дома  Hug

# 491
Аз поръчвам всичко 86-92размер, защото идват големи нещата на некст.
Гери, не искам да те подлъжа, но 92-96 си е мнооого голямо и според мен ще стане за пролетта, когато вече ще е много дебело. Аз преди няколко дни правих чистка на зимните неща на Мони и пробвах якето му  (от H&M) и му е малко, но не е много малко. Миналата зима носихме 74-80, т.е. според мен или поне за моето дете (а и Мони си е височък 87см) ще поръчвам 86-92.
Аз също харесах яке от некст и ще поръчам този размер Peace
Флауър, ще ти е весело поне Laughing отново ще си в час, а ние... особено аз както съм вечно в междучасие Laughing

# 492
  • София
поръчах 92/98 няма да рискувам с 86/92. Гледам летните му панталонки дето сега ги носи и са му тамън са 92см.
Ние в момента сме 90см, 13кг, не сме от малките въобще. По добре да са му големи, от колкото да ги носим 1 месец и айде в кашона.  А 74/80 не помня кога му ставаше последно.
Между другото на мен пък NEXT  ми идват най добре като размери. Другите са ми все едни умалени и взимам по големи. Имам едни много любими панталонки дето са 86 и ги носи съвсем малко , като го закопчая и едвам диша детето. Ми прибрах ги, за съжаление за кратко ги носихме.
В Vivre  сега гледах и поръчах има много сладурски ботушки и дъждобрани като якенце тип. Особено за момиченца има страхотни. Погледнете ако имате нужда, цените не са лоши.
И мама намаза от NEXT Simple Smile

Знаете ли снощи пак взех да чета мойта книга за лекуването там без лекарства, че исках да видя съветите им за бистрите сополи, че нещо се опитваме да ги проточим пак.
Та там четах, че при хрема при кърмачета най доброто било промиване на нослето с кърма. Това не го знаех до сега. Та тези дето кърмите може да го пробвате ако искате и да кажете действа ли , та да си знаем за по натам, за вторите Simple Smile.

# 493
  • NE
Хаха Къти, то ми е малко терсене да се грижа за чуждите деца, но няма да ми е скучно. Аз обичам да влизам в час. Mr. Green
Мале Гери Високичък върви Влади. Моето диване оня ден беше 82 см и 10 кг. Whistling
За нослето не съм чувала, но аз на новородено Вили капваш кърма в едното оченце, че сълзеше.

# 494
Гери, идеален си е. Кажи като дойде якето как е хавата.
Нашите летни размери са 86/92, но са ни големички Mr. Green имам 4чифта панталонки от там и добре, че са с хубави връзки за да мога да ги стягам иначеее ще ги загубим някъде.  hahaha
А има едни 2бр панталони от теското (зимни панталони) дето и тази година ще ги носи. Миналата му хлопаха малко и ги носи с едно коланче и онзи ден като го премерих - ми те още са му големи hahaha зимата ще са му таман  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт