Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Тели, ето размерите:
Външен ръб - 49 см
Вътрешен ръб - 25 см
Ширина колан / неразтегнат ластик - 24 см
Колан - дъно на панталона - 26 см

По етикет е 1 1/2-2yrs, height 92 cm
Ако все още беше с памперс, щях да взема цял космонавт. Тоя панталон смятам да го слагам върху много тънко клинче и така да излизаме...

# 496
Това в линк:
http://bg.nextdirect.com/en/x6d2580s8#659567

Направих снимка с наложен един върху друг панталона и един от лидл, който е размер 86 и й става в момента... Ама как да я кача тук?

# 497
  • NE
imgur.com и копираш в дясно bb code.

# 498
Получи ли ми се?

# 499
Мдам, екстра се вижда всичко Wink искам такъв губер аз Mr. Green

# 500
Флауър няма грешка!!! WinkWink
Сега като се отворя на снимки, ще има да спамвам....
Бизи, това е родопско кичено халище. Имаме ги в излишък по тези географски дължини и ширини...

# 501
Давай де, снимки имам пред вид... Whistling

# 502
  • София
Здравейте!
Аз съм промивала нослето на Алекс докато кърмех с кърма и мисля, че действа точно колкото и физиологичния разтвор, т.е. ако хремата е много упорита си трябват капки.
Алекс почна да се пооправя. Пак почна да реве и да се тръшка за всичко, малко го по шляпнах, че не ми издържат нервите вече.
За гърнето определено, това че го оставям гол в къщи помага, сам се обслужва и сяда когато има нужда.
Повечето сте доста височки, браво, Алекс е 80см, 9кг и 200г.
Весел ден!

# 503
  • София
аз якенцето не го поръчах, реших да изчакам по натам да видя дали ще има по дебели, че това ме съмнява дали няма да е тънко. На мен си поръчах якенце обаче Simple Smile.
На дребния едни панталонки, блузки и една зимна шапка, че много ми харесваше.

# 504
Гери, страхотни са и на мен ми хареса суичерчето, ама много пари ми се струва.
Аз чакам да ми пуснат парите по картата и ще пускам тези долнички, тези блузки и това есенно якенце  Mr. Green

# 505
  • NE
Аууу страхотни неща сте избрали на мъниците. Ние още малко ще си носим пролетните неща. Те са си зимни и му стават. А аз ще подменям гардероба, че нищо не ми е останало подходящо за работа, та ще изчакам хем да заредят номера, че с новите колекции са малко бройките в началото.
Фрау Супер се справи. Дай да ви видим. Praynig

# 506
  • София
ох аз ако знаете каква щуротия поръчах на мойто диване - ролери  Laughing.
В книгата четах, че било хубаво да се учат и много лесно се учели сега да карат ролери. Мен това винаги ми е било мечта да се науча. Не посмях и на мен си да взема, но ако на него му потръгне може и аз да се хвана да се уча.
Тук по БГ не намерих много бебешки, но в амазона си намерих и с комплект каска и наколенки : Да видим дали ще ни се получи  Laughing. Хубавото е че са от тези дето стават няколко номера, та и на пролет да можем да ги ползваме.

# 507
Гери, това са кънки, а това са ролери, разликата им е в колелцата. Аз като бях малка имах 4чофта ролери в нас Joy нашите лошо им ставаше като чуят, че излизам с ролерите. Хубаво си решила да го учиш. На кънки е по-лесно отколкото на ролери Peace

# 508
  • София
Къти това са си бебешки ролери , за мен кънки са си онези за лед, ама щом казваш така да е   Simple Smile.
Гледах ги аз онези, ама няма шанс с тех да почнем. Няма да го пребивам я  Joy

Важното е да му създавам навици за спорт и движение, че каква пупа е отпрал, ако не са ни панталоните на връзки трудно ги закопчавам вече Grinning

# 509
Ухааа, много хубавинки видях за човеченцата Peace страхотно якенце, Къти, а долничките и аз ги загледах, но взех едн от НМ та засега няма да ги поръчвам.
Момичета, подарявам едни пелени на Памперс размер 4+, от турските са, 40 и няколко бройки, неразопакован пакет, но минахме междувременно на 5-ца и също на Лидълските Тужур, които са доста сносни - тънки и попиващи. Ама като чета, че повечето вече сте с гърненца, някой ползва ли още пампита?

Общи условия

Активация на акаунт